bruka, bruka, bruka. samo napred =]
Toyota Corolla AE86 - Hachiroku!!!
Collapse
X
-
U pitanju je verna kopija, visoko kvalitetna domaca manofaktura, samo za mnogo manje pare, dimenzije su iste kao i original HKS osim samog zavrsetka tj. izduva koji je u mom slucaju 100mm a original je 96mm. Sve u svemu mislim da ce lepo cucnuti na auto, a zvuk cemo videti kakav ce biti,los ne sigurno, cim namestim na kola snimicu pa cu postaviti neki klip.
Comment
-
-
I trebao sam da idem, sve je bilo isplanirano, gume spremljene na felnama, ali jednostavno u poslednjem momentu mi se finansijska konstrukcija nije zavrsila kako treba ( nije legla plata kad je trebala), plus je auto poceo cudno da zvuci, ventili da klaparaju malo vise, trebalo ulje da se menja i sl. i definitivno nisam hteo da cackam mecku sa putom od 600km+50km "drifta" dok nesredim sve to, a para i vremena nije bilo da bi mogao to ranije.
Sad za vikend sam se taman pozabavio kolima, promenio ulje, nastelovao ventile, napravio oil catch can i ugradio kao deo izmedju iberlaufa i u**** , ocistio klapnu u**** i usis od raznoraznih naslaga ulja, i malo dotegao poneke srafove koji su popustili sto bi se reklo kompletan rutinski pregled vozila.
Inace bas sam se smorio sto nisam otisao u Bor, a cujem da su se i svi koji su driftovali ekstra proveli i zabavili. Jbg neki drugi put...
Comment
-
-
Comment
-
-
Potpis nije po pravilima foruma... A sto???
Comment
-
Comment