Toyota Corolla AE86 - Hachiroku!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VR6
    CBC Senator XXL
    • 31.10.2004
    • 512
    • Sarajevo

Bas sam danas gledao jednu kako drifta, ubio se auto za toga...

Comment

• Bojan335
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2007
      • 332

cvrle dal nesto stize za tvoju toyotu ili sam ja to sanjao ,, u pitanju je nesto sto kod nas nije vidjeno na toyoti xixixixixixixix,,,

pa to ima da bude idr......nje,, jos ako bude u sivoj boji u je ja otkri pola ajde cvrle chim stigne odkri ljudima sta je u pitanju ...

izvini ali morao sam da napisem da ti nesto stize ne mogu da izdrzim .......

Comment

• MaRe_
        CBC Senator
        • 20.02.2008
        • 248
        • Nish/SRBIJA

??? jedva cekam da to nesto stigne zivo me interesuje sta je,samo nek stigne brze ako moze sad nocima necu da spavam

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• cvrle
          CBC Senator XXL
          • 11.06.2006
          • 1008
          • Beograd,Banovo brdo

Vidi ga ovaj Kurbalija na **** bi propricao da moze , ali znam matori da se ti radujes tome isto koliko i ja, mozda cak i vise, a ja se sve kao stiskao da nenapisem, pa da bude iznenadjenje kad se postavi na kola...Ali ajde sad nije fora, mada nevolim nikad da pricam unapred mnogo.

Poruceni su neki delovi preko prijatelja iz Hrvatske, danas ce stici kod njega a za vikend verovatno i do mene, pa ce Toya da zaokruzi svoj izgled spolja. Stizu original B-tune Fender flares-i ( prosireni rubovi)+ pragovi+ lip spojler+ pozadi neki delovi koji se kace na branik, btw, nemam pojma ni kako izgledaju,videcemo kad dodje.
          I onda kad sve to pokacim i ofarbam trebalo bi da izgleda ovako:

Nisam samo siguran za ovo pozadi da li ide kao na slici ili malo drugacije.

Pre tri nedelje je porucen i upusteni volan identican ovom sa sve glavom:

I jos uvek nestize, daleka je ta zemlja Amerika

Dosta kritika u pocetku je bilo na racun zadnjeg lonca tako da sam resio da postojeci promenim sa jednim pravim, tako da ce uskoro da cucne nesto ovako, takodje se ceka da stigne:

I to bi bilo to samo sto cu da ozbiljno da izgorim dok nestigne sve do mene...
          Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Sjajno izgleda sa ovim spojlerima
            Kakav je ovo lonac, odakle si naručio i koliko para?

Comment

• MaRe_
              CBC Senator
              • 20.02.2008
              • 248
              • Nish/SRBIJA

Brate veruj mi da i ja jedva cekam,bas mi je drago sto je Toyota otisla u prave ruke,svakim danom me sve vise i vise odusevljavas,to ce biti pravi DRIFT MACHINE jos samo da naucis da vozis salim se.. Nadam se da ako ne na sledecem,na onom drugom driftu osvojis i ti neko mesto,svi koje je boki ucio uzimaju po neko mesto

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• Bojan335
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2007
                • 332

radujem se mnogo bas bas morao sam da napisem ,,ali nisam otkrio sta to sam ostavio tebi xixixixixi,,,,

joj kako ce da izgleda VRHHHHHHHHHHHHHHHHHH

A AUSPUH POSEBNA PRICHA

sta reci cvrle je dobio sta je trazio dugo i sada se prema njoj ophodi kako bi svi trebali da se ophodimo prema svojim kolima ,,,,

SVAKA CHAST CVRLE i samo napred

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Ovo ozbiljno izgleda bre
                  Skupljaj pare za ogibljenje da sredish taj deo,a onda shtekaj za neke felne ko sa slike i onda je to to shto se spoljashnjeg izgleda tiche
                  A onda neki 2JZ pod 'aubu

I love my

Comment

• srdjan_p
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2004
                    • 1915
                    • ZR

Jel moze tu masina od celice, 2.0 16v? To bi bilo pravo...
                    Samo napred, ovde se vidi ljubav prema autu!

Comment

• cvrle
                      CBC Senator XXL
                      • 11.06.2006
                      • 1008
                      • Beograd,Banovo brdo

Sto se tice motora, ostaje njen fabricki i necu da ga menjam, mozda jednog dana neki upgrade sa bregastama, kompijuterom,diznama a mozda i turbo kit, nikad se nezna, taj turbo mu i dodje najjeftiniji tuning u ovoj aplikaciji.
                      Definitivno najvece ulaganje ce biti u vesanje, amotrizeri na prvom mestu, sa oprugama sam vise nego zadovoljan, a mozda cucnu i neki poluretanski delovi umesto klasicnih gumenih.
                      Ove plastikarije su dosle sasvim slucajno, doduse isplanirao sam ja njih ali da dodju dosta kasnije.

@ Skijas Taj lonac sa slike je inace HKS-ov, prohromski, i ja cu imati identican

Sto se tice ljubavi ima toga dosta,a i zivaca bakcati se sa autom od 20 i kusur godina, ali ja volim to i to me opusta, samo kad bi bilo vise novca za to sve bi izgledalo i mnogo mnogo bolje i kvalitetnije, ovako se dovijam i snalazim i opet uspevam da ostvarim neki svoj cilj.

Hvala svima na podrsci...

Comment

• ĆOMI
                        CBC Senator XXL
                        • 31.08.2006
                        • 1705
                        • Braće Jerković,Vozd
                        • Stilo JTD 16V

Svaka cast,bice ovo jedna opasna drift masina!

Samo napred!
                        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• reaper_HGT
                          CBC Senator XXL
                          • 05.09.2007
                          • 888
                          • Beograd

major respect! samo napred!

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Nisi odgovorio skijashu koliko para lonac? I mene me zanima! Kao i onaj volan, moze to i u karting da se metne! Ako neces javno, posalji pp.

I jos da pohvalim, trud, entuzijazam i veliku kolicinu ljubavi prema kolima koju i na nas prenosis! Prava stvar!

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Kod mene nema nista tajno, mislim i sto bi bilo, volan (obim je 33cm) sa glavom je kostao 45 dolara na ebay-u, a koliko ce da ispadne na kraju jos uvek neznam jer treba da se ocarini,i kad stigne plus troskovi transporta i to, ali otom potom. A lonac ce da bude iduce nedelje nadam se, a i za njega neznam koliko ce da iskosta, polako napisacu kad stigne sve u moje ruke, sa sve detaljima,cenama i slikama

Hvala puno, meni je samo cilj da pokazem da i sa minimalno ulaganja, malo vise truda i interesovanja, uz redovno citanje i ucenje sa neta kao i raznih manuala i sl. se moze jako puno postici sa autom.

Comment

• andrigo
                                CBC Član
                                • 30.05.2008
                                • 94
                                • Nis

Pozdrav za vlasnika automobila
                                Nadam se da ce dodji 7.juna u Bor na drift tako da mozemo videti uzivo kako se ponasa sad auto.
                                Nego vidim neko je pricao o tim tojotama gde se nalaze pa da mu pomognem ako je zainteresovan jos.

Ova tojota je iz BG-a dosla u Nis. Vozila je navodno neka devojka a vlasnika nam je sa ponosm reko da je odlicna i kako nije promenio ulje 5 godina ( teo je da kaze kako uopste ne trosi ulje ) ali ne zna zbog cega uopste sluzi to ulje... Kad smo uzeli da je provozamo auto se cuo jace od Bokijevog a ubrzavo je sporije nego Mercedes 220D dok pri malo vecoj uzbrdici menjac ispad iz druge brzine konstantno... Auto je prodat za 500E i moze se videti preko dana kod Masinske industrije Nis.

Druga toyota AE86 koju sam trebao da kupim je ova:

Koristili su muz i zena za transport robe iz sela. Spolja jako ofucana i ni dinara ulozenog u nju,kupio Nesin prijatelj Ljubisa za 1000E dok kad sam ja iso da je gledam trazio je lik 1600E,ali se ispostavilo da je motor odlican sad je mozete videti po NBG-u

Tih tojota ima jos dosta u Srbiji,samo po okolinim niskim selima sam vidjao minimum 3 koje su bile odbacene kao stetne i da ne mogu da se prodaju,neke su bile bez papira jel su umesto njih uvezene DX 1.6 i prekucani brojevi dok su neke i dan dans u voznom stanju sa prpalim pragovima i cekaju sudnji dan.
                                A sad nek mi neko nadje Toyotu Celicu TA/ST 22

za ovu znam http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=54898 ali je malo skupa

Pozdrav drugari

Comment

Working...
                                X