moja mala 147

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nik2yu
    CBC Senator
    • 19.11.2007
    • 298
    • belgrade

moja mala 147

evo dosao red i na mene da se predstavim. Ja sam Nikola, iz BG, i alfa je kod mene u posedu vec oko 3 meseca sad. moram priznati da do pre tri meseca i nisam bio neki zaludjenik za alfama. izbor oko kupovine kola je bio ovakav: renault megane, 307, ford focus, i 147. sve sam gledao i provozao al kad sam seo u alfu oci su mi se otvorile. toliku razliku medju automobilima iste klase, cene, snage nisam mogao ni da sanjam. jednostavno imam utisak da je alfa kao sportski auto u odnosu na sve ostale. aj sad da ne gusim vise, nesto o kolima. uvoz iz italije, presla 90k, 1.6, 105hp, gledao desa, i jedan limar iz koteza, obojica se slozili da je u super stanju, nije farbana ni udarana, tu i tamo po neka tackica, crtica al to je normalno od gradske voznje, sad su nove gume na njoj continental sportcontact 2, treba uskoro da ide na redovan servis. ja bih kod dese, sta vi predlazete? i ako idem kod njega jel treba ja da kupujem sve filtere, ulje, i ostalo ili ima kod njega? sorry malo sam neupucen jos uvek.da stavio sam i osram nightbreaker, odlicne su. covek koji ga je dovezao kaze da je pre oko 10 k menjan zupcasti i svasta jos, neki veliki servis, sto je potvrdio i majstor ovde. unutra dig klima, koza, cd player, ... tako da sve u svemu ja sam odusevljen i definitivno sam pokupio virus. samo idem gradom i gledam alfe. do sada sa njom nije bilo nekih problema velikih, i nadam se da nece ni biti
    Poz svima i zao mi je ako sam vas ugusio, al valjda me vi razumete
    slike su jos uvek od kad sam je kupovao, sad je naravno na bg table.

Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
  • QV lale
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2005
    • 734
    • Zrenjanin (klek)

Nista lepse od toga,nego kad neko razbije svoje predrasude o alfama,i uveri se da je alfa za neke automobile bukvalno Auto...
    Doborodosao kod nas !!! =]
    Originally posted by Sheta_Junior
    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• igorkrnic
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2007
      • 572
      • Kikinda

upravo tako, sve sto treba je samo provozati
      svaka cast za auto care
      kolko te izasao ??

Comment

• Nigy
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 921
        • BGD

Dobro dosao!

Makina izgleda mrak.
        Sto se delova tice, radi sta ti majstor kaze i nece biti problema.

Originally posted by Jovana
        Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

cestitam na izboru!
          dobrodosao medju odabrane.

*evo klasicne price koja objasnjava zasto se najvise Alfi vozi bas u Srbiji. polako padaju u vodu svi stereotipi, za nekoliko godina doci ce skoro svima iz du*eta u glavu.
          .

Comment

• dusan147
            CBC Senator
            • 08.03.2008
            • 287
            • Novi Sad
            • GT 1.9 JTDm 16v

Veoma lepo...

Alfe izaista zgledaju odlično, a tamne Alfe izgledaju najbolje... Neka ti je sa srećom i uživaj...
            Grešiti je ljudski, ali je osećaj božanski.

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Svaka cast na izboru, alfica je odlicna.
              Dobrodosao medju obolele od alfa virusa.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• Markoni147
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 537
                • Beograd, Zvezdara
                • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Dobrodosao, lepa 147ica... Uzivaj
                SEAT Klub Srbija

Comment

• BlackBeauty
                  CBC Senator
                  • 07.06.2006
                  • 221
                  • Split

Dobro doshao u Alfa svijet ! Uzivaj !

A, da! Lijepa machina
                  www.alfisti.hr

Comment

• milosh024
                    CBC Veteran
                    • 07.08.2006
                    • 184
                    • Subotica

prelepa Alfca ....dobrodosao!

Comment

• Mad-Max
                      CBC Član
                      • 10.11.2007
                      • 50
                      • Beograd

Lepo,lepo... Uzivaj !!!
                      oversteer = scared passenger = o yeah
                      understeer = scared driver = o shit

Comment

• nik2yu
                        CBC Senator
                        • 19.11.2007
                        • 298
                        • belgrade

hvala svima na cestitkama i zeljama. Nekako se osecam kao svoj na svome, iako me je pola ljudi uveravalo da ne kupujem alfu, kao kvari se non stop, skupi delovi, ovo ono, svima sam rekao radije cu da platim 10% vise za odrzavanje i 11 litara benzina po gradu al da se vozi ko covek. najvise me fascinira zvuk, jer dok se vozi do oko 3,5 hiljade obrtaja neverovatno je tiha, al cim pozelis malo sportske voznje dobijas neverovatan zvuk svarno, i znam da ovo zvuci smesno nekima od vas jer je ipak 1.6 a vi svi imate masine mnogo jace, al kad predjes sa juga na ovo.... iako je jugo bio glasnij ne stvarno, odusevljen sam, sad svim alfistima po ulicama grada iskazujem posebno postovanje, pustam ih da se ubacuju i ostale stvari, i nekako kad ti mahne da se zahvali osetis da je pravi alfista, pa sto da se medjusobno i ne pomazemo. aj sad malo pitanjca, koliko otprilike kosta redovan servis, znaci ulje filteri, i sta sve drugo treba? cisto da znam da odvajam parice, znaci delovi+ruke?
                        poz svima

Comment

• Markoni147
                          CBC Senator XXL
                          • 18.09.2007
                          • 537
                          • Beograd, Zvezdara
                          • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

Racunaj 80 EUR, 70 EUR ulje + filteri, 10-15 EUR ruke...
                          SEAT Klub Srbija

Comment

• nik2yu
                            CBC Senator
                            • 19.11.2007
                            • 298
                            • belgrade

e a sta mislite o stavljanuju nekog topica na izduv? ja sam gledao neke dobre u auto sportu na banovom brdu, pa sad ne znam dal valjaju, sta treba da gledam, valjda je samo bitno da je prohromski? a i cuo sam da kad se vari to moze malo da zezne auspuh pa ce kao da ti ranije pukne il se probuse? true or false? da i stavio bih samo bele migavce sa strane jer su mi oni pozadi odvratni ( bez uvrede ako ih neko ima, al to je ipak moje misljenje) pa ne znam gde da nadjem to i dal se slaze ako stavim bele samo sa strane? i da, zatamnjivanje stakala, gde se radi najbolje, tj. najbolji odnos cena-kvalitet, i koliko to kosta, jer ja bih bukvalno samo malo uopste mi nije cilj da se ne vidi nista spolja, vec samo malo zbog sunca i izgleda, a i necu da stavim one skroz crne pa da me murija cima non stop. Inace, kad sam ga kupio, napunio rezervoar do vrha, i celu noc se vozio, i dosao kuci na rezervi nista lepse
                            poz svima

Comment

• Markoni147
                              CBC Senator XXL
                              • 18.09.2007
                              • 537
                              • Beograd, Zvezdara
                              • SEAT Altea XL 1.9 TDI

...

147 ima prelepa stop svetla tako da niko i nestavlja te "viu mau" providne stopove... Za strane se slazem, a pogledaj u Gang Landu da li mogu da se naruce, nista mi drugo ne pada na pamet...
                              Kvalitetni nastavci za auspuh su ti od 30 EUR pa na vise, imas u Gospodara Vucica auspuh servis (mislim da se zove Strava ili tako nekako) gde imaju te nastavke po pristupacnim cenama...
                              Za zatamnjivanje cu ti poslati broj od decka koji to super radi, meni je zatamnjivao sve automobile, a i cena je OK...
                              SEAT Klub Srbija

Comment

Working...
                              X