evo dosao red i na mene da se predstavim. Ja sam Nikola, iz BG, i alfa je kod mene u posedu vec oko 3 meseca sad. moram priznati da do pre tri meseca i nisam bio neki zaludjenik za alfama. izbor oko kupovine kola je bio ovakav: renault megane, 307, ford focus, i 147. sve sam gledao i provozao al kad sam seo u alfu oci su mi se otvorile. toliku razliku medju automobilima iste klase, cene, snage nisam mogao ni da sanjam. jednostavno imam utisak da je alfa kao sportski auto u odnosu na sve ostale. aj sad da ne gusim vise, nesto o kolima. uvoz iz italije, presla 90k, 1.6, 105hp, gledao desa, i jedan limar iz koteza, obojica se slozili da je u super stanju, nije farbana ni udarana, tu i tamo po neka tackica, crtica al to je normalno od gradske voznje, sad su nove gume na njoj continental sportcontact 2, treba uskoro da ide na redovan servis. ja bih kod dese, sta vi predlazete? i ako idem kod njega jel treba ja da kupujem sve filtere, ulje, i ostalo ili ima kod njega? sorry malo sam neupucen jos uvek.da stavio sam i osram nightbreaker, odlicne su. covek koji ga je dovezao kaze da je pre oko 10 k menjan zupcasti i svasta jos, neki veliki servis, sto je potvrdio i majstor ovde. unutra dig klima, koza, cd player, ... tako da sve u svemu ja sam odusevljen i definitivno sam pokupio virus. samo idem gradom i gledam alfe. do sada sa njom nije bilo nekih problema velikih, i nadam se da nece ni biti
Poz svima i zao mi je ako sam vas ugusio, al valjda me vi razumete
slike su jos uvek od kad sam je kupovao, sad je naravno na bg table.

Poz svima i zao mi je ako sam vas ugusio, al valjda me vi razumete

slike su jos uvek od kad sam je kupovao, sad je naravno na bg table.

Comment