moja mala 147

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vukasin
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2006
    • 528
    • BGD, Padina

Evo par slika, Mesto levog (Gledano iz kabine) balasta, Vukasin AKA Floyd , poklopci izbuseni po meri ovog gumenog zaptivaca, Dzoni sa premijerno upaljenom sijalicom , Onda je posle malo zadovoljavao alfu prstima a i on je bio srecan sto se vidi po tom blazenom osmehu na licu i na kraju - Xenoni ne vidi se lepo posto je dan, ali pravimo nocne slike uskoro...

Comment

• nik2yu
      CBC Senator
      • 19.11.2007
      • 298
      • belgrade

e sad jos kad stavimo i one bele pozicije da se sve lepo slaze
      uffff
      Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

Super izgleda! Jel moze neka slika ambalaze ksenona samo da vidim koji su...
        Originally posted by Sheta_Junior
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• nik2yu
          CBC Senator
          • 19.11.2007
          • 298
          • belgrade

Xenoni su HID, neki japanci, meni je bilo bitno da je na slici Subaru Impreza wrx sti
          A drugar ima S klasu tako da je moj auto sad brzi
          bacicu slike za koji dan sigurno

Comment

• Damjan156
            CBC Senator XXL
            • 07.01.2008
            • 568
            • Beograd

Super sad kad ste se izvežbali oćete i meni moje kad uzmem da skarabudžite?

Vodim posle na
            Strauli motorsport
            Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Vukasin
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2006
              • 528
              • BGD, Padina

Nije problem, samo da prodju ispiti
              A sto se tice moje S klase... Nema tu... To svaba kad napravi...
              A rekoh ti HID znaci High Intensity Discharge, nije to brend.
              Ovi su malo kvalitetniji, dobar je balast, sijalica ima metalno "grlo" a ne plasticno kako je to uobicajeno... i takoc

Comment

• nik2yu
                CBC Senator
                • 19.11.2007
                • 298
                • belgrade

e sve je to isti japanac sklapao. U svakom slucaju, xenoni su extra. sijaju bolje nego duga svetla skoro.

Comment

• vulebg
                  CBC Član
                  • 11.08.2008
                  • 64
                  • Beograd

Super su xenoni
                  Ali sto da stavljate LED diode? Alfin fabricki xenon far ima xenon srednja, a pozicije i duga svetla su halogena. Tako je i kod vecine drugih proizvodjaca.
                  Sto ne ostavite halogene pozicije da izgleda ko fabricki far ?
                  Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• Vukasin
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2006
                    • 528
                    • BGD, Padina

zato sto izgleda ciganski kad imas zutu poziciju a imas bela svetla. Ovako se slaze. Slikacu sad sa belim pozicijama pa ces videti razliku.

Comment

• nik2yu
                      CBC Senator
                      • 19.11.2007
                      • 298
                      • belgrade

@vulebg: pogledaj gore one slike, 2 red skroz desno, vidis kako su xenoni skroz beli, a pozicije zute, e sad zamisli da nema te razlike vec da je sve relativno isto. A nocu je ta razlika jedno 5 puta veca i stvarno je ciganski

Comment

• VNOV
                        CBC Veteran
                        • 21.04.2008
                        • 150
                        • beograd

Super je Nikola stavi neku sliku noću.

Comment

• nik2yu
                          CBC Senator
                          • 19.11.2007
                          • 298
                          • belgrade

Evo bas ujutru planiram da ga plaknem pa uvece neki photo sesion da napravim.
                          patience please!
                          Izasao sam na ibarsku da testiram xenone i ono nije normalno. Znaci znao sam da je razlika ocigledna, ali toliko nisam ocekivao. Kad su upaljena sredja svetla, vidi se apsolutno sve, a kad se upale duga poboljsanje je eventualno 2-3%, eto koliko se vidi, skoro isto kao i sa dugim.
                          Vrede svaku paru, preporucujem svima

Comment

• igorkrnic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.12.2007
                            • 572
                            • Kikinda

Originally posted by nik2yu
                            Kad su upaljena sredja svetla, vidi se apsolutno sve, a kad se upale duga poboljsanje je eventualno 2-3%, eto koliko se vidi, skoro isto kao i sa dugim.
                            Zato sto su sranje japansko i rade vise kao duga svetla, uopste nema ona linija da sece gornji nepotrebni deo vec vidis krosnje drveca kad prilazis i naravno iritiras sve sa kojima se mimoilazis.

voleo bih da neko ima u ponudi zglavne sijalice a ne ove krsheve pa makar i za 200 eur.

Ovo pisem jer sam imao jeftine xenon sijalice na proslom a i na ovom sadasnjem autu.
                            Sranje su. Al da se bolje vidi, vidi se

Comment

• vulebg
                              CBC Član
                              • 11.08.2008
                              • 64
                              • Beograd

Zasto bi izgledalo ciganski kad 99% novih automobila sa fabrickim xenonima ima upravo zute pozicije ?
                              Originally posted by Vukasin
                              Slikacu sad sa belim pozicijama pa ces videti razliku.
                              Originally posted by nik2yu
                              vidis kako su xenoni skroz beli, a pozicije zute, e sad zamisli da nema te razlike vec da je sve relativno isto.
                              Bas zato sto znam kako izgleda i kazem. Imao sam na Djudjaro 156tici Well Done HID 5000K sa belim LED diodama. Sad na Accordu imam fabricki xenon far, znaci xenon oborena svetla sa zutim (halogenim) pozicijama.
                              Zute pozicije uz xenone su fabricki stil, a i daju lep kontrast belom xenon svetlu.
                              LED diode su ok, ali odmah se vidi da nije fabricki xenon vec da je nesto budzeno.
                              Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• nik2yu
                                CBC Senator
                                • 19.11.2007
                                • 298
                                • belgrade

@igorkrnic: vozio sam auto juce na tehnicki pregled da mi on tamo sa onim njegovim aparatom proveri farove. On ih je namontirao na visinu koja je po propisu i rekao da nema nikakvog cudnog odsjaja il neceg nego da su skroz normalni. I jos mi za tri dana niko nije ablendovao, a siguran sam da nekom smeta da bi. Cak sam da bih proverio parkirao auto naspram caletovog i seo u njegov, i uopste ne smeta. A kad se upale duga osvetli se samo iznad, a osvetljenje puta nema neku vecu razliku. Dakle, farovi su ok
                                @vulebg: Razumem te skroz, tebi se vise svidja kad je kontrast, meni ne. Ukusi su razliciti, sta da se radi. poz

Comment

Working...
                                X