moja mala 147

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igorkrnic
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2007
    • 572
    • Kikinda

aj pls stani nocu naspram ravnog zida i uslikaj pa stavi da vidim kako ti izgleda odsjaj na zidu.

ako je normalan da menjam ovo moje cudo posto ubi oci ovo kad se neko mimoilazi sa mnom

Comment

• Vukasin
      CBC Senator XXL
      • 19.10.2006
      • 528
      • BGD, Padina

@Vule, imenjace, stvar ukusa, meni je taj kontrast odvratan. Bela svetla + Bele pozicije = Pun pogodak.
      LED diode su ok, ali odmah se vidi da nije fabricki xenon vec da je nesto budzeno.
      A kako se to vidi majke ti??? Pa cekaj, ako stavis LED pozicije a imas fabricke xenone, onda ispada da si budzio xenone? Meni bas sa obicnim sijalicama deluje fuserajski...

@Igore, ne znam koji auto vozis, al ja npr. na puntu imam socivo na kratkim svetlima, tako da je linija savrseno ravna. Slikacu veceras ako se setim

Comment

• igorkrnic
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2007
        • 572
        • Kikinda

vozim ovu alfu iz garaze, i pre xenona sam imao halogenke i imao sam perfekt linije, sad imam dve fljoke na zidu, doduse imao sam to i na staroj alfi ali sam tamo imao farove od 50 e pa sam mislio da je do njih...al evo ovde je far origigi i xenon doneo fljoke, kapiram da je tvoj xenon mnogo bolji od mog cim imas liniju i zainteresovan sam da kupim takve sijalice al moram da vidim kako ce da izlgeda linija na zidu kod kolege na 147 jer ipak nema socivo

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

Ovi su malo kvalitetniji, dobar je balast, sijalica ima metalno "grlo" a ne plasticno kako je to uobicajeno... i takoc
          Jel to i dalje mozes da nabavis za tih 100e,ovde u Nisu ima koliko hoces i uglavnom su 90e,zato sam hteo da vidim izgled kutije,kako si zadovoljan,i koliko su K?
          Posto bih ja to stavio na moju 145-icu a ona ima socivo,jel treba da sa vodi racuna o necemu ili je isto kao i na obicnim farovima?
          Izvinjavam se na off-u ali da pitam ovde kad se vec prica o tome
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• nik2yu
            CBC Senator
            • 19.11.2007
            • 298
            • belgrade

pa ja na 147 imam kao neku prizmu u koju udje sijalica da ne bi bljestala drektno, pa se onda iz nje rasipa po faru pa napolje. linija je savrsena ( ako ces iskreno hteo sam da ti slikam sad al sam 10 min vozio i nisam mogao da nadjem zid u mraku , koliko ti god zvucalo, sve nesto osvetljeno u pm) .
            @spanjeli: slikam ti sutra kutiju al nista ti to ne znaci. Ja i jos 2 drugara smo narucili iste xenone, od istog lika. Doneo nam je u isto vreme, i dobili smo iste xenone u razlicitim kutijama, tj. ja imprezu a oni nesto trece. Gledaj samo da sijalica ima metalno grlo i da su balasti lepo uradjeni, tj da su zatvoreni skroz, ne ogrebani, da nema voda gde da udje za ne daj boze.
            Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• nik2yu
              CBC Senator
              • 19.11.2007
              • 298
              • belgrade

evo i nekih slicica sto sam obecao. Malo xenoni, xenoni na zidu i jedna all time favorite-kutija od xenona ( samo za spanjelija )

slike su malo losijeg kvaliteta jer je slikano mobilnim telefonom. Ceka se da prestane ova glupava kisa pa da padne neki photo sesion

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Kutija bas uliva poverenje....
                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• nik2yu
                  CBC Senator
                  • 19.11.2007
                  • 298
                  • belgrade

pa kazem ja da je sad auto brzi

Comment

• igorkrnic
                    CBC Senator XXL
                    • 02.12.2007
                    • 572
                    • Kikinda

pa to je to, isto sranje koje ja imam, znas li ti kako izgleda linija bre
                    to su fljoke, shit vidim ja da mora 500 eur za xenone

idem ja da vratim nightbreaker...

Comment

• Alfa i Xenoni. Moje polje interesovanja...

Obzirom da nam vozila i nisu bas dusu dala za aftermarket Xenone, relativno je za`ebano nastelovati im farove. Odavno vec ne koristim regloskop za stelovanje svetala, vec "specijalni tunel".

Naravno, ovo ne vazi za farove sa socivima (145/146). Njima su "crte" svetla savrsene sve i da stavis svecu u far.

Za sve Alfiste vazi: ako zelite, dodjite da nastelujemo ta svetla. Naravno, zа Џ.

@ igorkrnic
                      Ne mora 500e. Dovoljno je 250 za "crte"...

@ spanjeli
                      Imam sasvim solidne kineze za 100e. Bez da se iko ljuti ali mnogo bolje osvetljavaju od ovih sa slika ovde...

Najbolja kombinacija za osvetljenje je da se, pored Xenona u oborenim, stave NightBreaker u duga svetla.

Nego... dolazite li u KG??

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

@ spanjeli
                        Imam sasvim solidne kineze za 100e. Bez da se iko ljuti ali mnogo bolje osvetljavaju od ovih sa slika ovde...
                        ako dajes garanciju za njih onda odmah pravimo posao,bolje da uzmem kod tebe nesto za sta kazes da je ok nego ove ne proverene za 90e...bilo bi lepo ako moze i slika kutije,toliko tih kit-ova mi je proslo kroz ruku da odmah po kutiji mogu znati dal`su ok ili ne...
                        moze i na PP

Comment

• igorkrnic
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2007
                          • 572
                          • Kikinda

Originally posted by Vlada Trion
                          @ igorkrnic
                          Ne mora 500e. Dovoljno je 250 za "crte"...
                          Nego... dolazite li u KG?? [/quote]
                          Sto je najgore, ovi ni ne rade, trafoi ne valjaju, otkako sam ih ugradio treperi desna strana a leva nece ujutro da se upali...treba da ih posaljem na reklamaciju...

Vlado daj mi neku sliku kako izgleda svetlo to + linija i najverovatnije cu doci da mi to ugradis sledeceg meseca, ovaj mesec sam vec spickao preko 1000 na neka moja ulaganja i zamisli crkla mi ves masina

Daj pls neke slike pa cu kad izreklamiram ove moje da ih prodam i uzeo bih kod tebe te "zglavne" ali 8000k iskljucivo., mnogo mi se svidja

U KG ne dolazim jer mi se zeni gazda taj dan blah a i daleko je to meni

Comment

• nik2yu
                            CBC Senator
                            • 19.11.2007
                            • 298
                            • belgrade

Pa naravno da nisu dobri kao xenoni od 300e. Koliko para toliko muzike. A sto se tice linije na slikama, dosta losije izgleda jer je mobilnim slikano. Meni je bitno da nikom ne bljesti u oci, niko mi ne ablenduje, na tehnickom su mi potvrdili da su svetla savsvim u redu, a osvetljavaju mnogo bolje, e sad sigurne ne kao well done il tako nesto, al jbg. Kad budem imao 500e za to ugradicu ih , a za sad ovo .
                            @Vlada trion: to sam i uradio, na srednja ove xenone a na duga night breaker, i zadovoljan sam .
                            @igor krnic: Jbg druze ti mozda imas averziju prema ovim japancima jer tebi ipak ne rade kako treba, i ne kazem ja da su ovi najbolji, al za ove pare. ... poz

Comment

• Vukasin
                              CBC Senator XXL
                              • 19.10.2006
                              • 528
                              • BGD, Padina

Pa sto bi menjao ako su svi srecni i zadovoljni?...
                              Realno te price oko linije itd. su glupost... Bitno je da ne bljesti ljudima direktno u oci, ne rasipa se svetlost nesto strasno a i ti svakako vidis mnogo bolje nego do sad, tako da nema problema da li se "malo manje rasipaju" ili tako nesto. Vi ako ste "picajzle" dajte vise para... Uvek postoje ovce za ****nje...

Comment

• djudjaro83
                                CBC Član
                                • 30.03.2008
                                • 40
                                • Kijev/Beograd

Originally posted by igorkrnic
                                Vlado daj mi neku sliku kako izgleda svetlo to + linija
                                Ma pro je Vlada evo kako je meni to uradio na BMWu i Alfi (WellDone 5000K xenoni):

Farovi ne zaslepljuju (btw ni BMW ni Alfa nemaju socivo u faru...):

Comment

Working...
                                X