^hvala hvala. kad je matori sutra?? pa sigurno cu da sidjem meni je to na min od kuce, samo da nas ne s*ebe kisa. a i meni prljav auto, sramota me da da dodjem tako aj valjda ce da bidne malo sunca pa ga plaknem ujutru i dolazim
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Sledece nedelje je skup, 13.04 @ 12h na livadi...
Imas Obavestenje na vrhu stranice, i listu ljudi koji dolaze pa se upisi
A mogao bi da se plaknes, istina
pa posto me je odrao za redovan servis, onda nije nista. casti
al uradi jako brzo i meni je samo podmazao silikon sprejom. i dalje oni nisu kao novi ali idu drasticno brze, mozda samo malko sporije nego sto bi trebali. da ne lupam dalje, ok je sad, i ne verujem da ce nesto mnogo da ti naplati ako ti samo podmazuje.
To ti bas i nije trajno resenje,s tim se skidaju samo one najmanje ogrebotine,cim je malo dublja,ne pomaze...
Mene su udarili vratima po 5-6 puta sa obe strane otkad sam kupio auto(nije imao ni jednu tacku pre!),pa sam se odlucio za trajno resenje,kupio sam 2 tanke lajsne i zalepio sa obe strane duz one najisturenije linije gde obicno udaraju...Problem resen
ae malo da updateujem temu. dugo je bila zapustena.
dakle alfica od kad je kupljena nikakve probleme nije pravilia . radi kao sat. Malo je board comp prijavio neku gresku, al ispostavilo se da je problem u kontaktima, i sa jedno 5ml kontakt spreja sve je reseno
Bacio sam se malo u ulepsavanje, danas farbana kljesta, sve je proslo ok stizu i nalepnice za njih za koji dan koje mi je Igor poslao, fala Igore, fala
takodje je stavljen i hromirani izduv, marke RS sprt (neki kinezi sigurno ) i zvuk se, na moje cudo, malo promenio, al tek preko 5k obrtaja. Slike za koji dan, cim uslikam. Takodje stizu i xenoni za koji dan ( subota valjda ) i to 5000k, (skroz bele) pa kad se namontira i bice i slike toga, jedva cekam
I to je to za sad, gradi se, polako, u planu je mozda i neki chip tuning, al ne znam koliko bi hp mogao da izvucem i koliko bi kostalo, ako zna neko, nek kaze sad il zauvek cuti
Evo za sad nekih slicica danasnjeg rada:
Ovo je prva pa se malko zamazalo , al sve se skinulo posle
prednje su jos lepse al ih nisam uslikao
Al si zafarbao disk svaka ti dala
Uh alfa je bombonaaaaaa....
Ne bacaj pare na chip, nista neces dobiti... Jedino ako imas dobru ponudu za chip (Tipa 50-100e)
a ugradnja 3 sata inovativnog razmisljanja, ukljucujuci i oko sat vremena zadovoljavanja alfe (pushi) I za sve koji ugradjuju u 147, ima kompletan walkthrough u slikama, gde staviti balaste, kuda kablove provuci itd itd....
Slike by Vule: Ae kaci ih matori
Inace odavde smo i ukrali ideju za montazu http://www.alfa147-france.net/forum/vie ... c&start=75
Comment