^hvala hvala. kad je matori sutra?? pa sigurno cu da sidjem meni je to na min od kuce, samo da nas ne s*ebe kisa. a i meni prljav auto, sramota me da da dodjem tako
aj valjda ce da bidne malo sunca pa ga plaknem ujutru i dolazim
moja mala 147
Collapse
X
-
pa posto me je odrao za redovan servis, onda nije nista. casti
al uradi jako brzo i meni je samo podmazao silikon sprejom. i dalje oni nisu kao novi ali idu drasticno brze, mozda samo malko sporije nego sto bi trebali. da ne lupam dalje, ok je sad, i ne verujem da ce nesto mnogo da ti naplati ako ti samo podmazuje.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
...technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
Originally posted by AlfistaTo ti bas i nije trajno resenje,s tim se skidaju samo one najmanje ogrebotine,cim je malo dublja,ne pomaze...
Mene su udarili vratima po 5-6 puta sa obe strane otkad sam kupio auto(nije imao ni jednu tacku pre!),pa sam se odlucio za trajno resenje,kupio sam 2 tanke lajsne i zalepio sa obe strane duz one najisturenije linije gde obicno udaraju...Problem resen
Gde si kupio i kolko si platio?
Comment
-
-
ae malo da updateujem temu. dugo je bila zapustena.
dakle alfica od kad je kupljena nikakve probleme nije pravilia
. radi kao sat. Malo je board comp prijavio neku gresku, al ispostavilo se da je problem u kontaktima, i sa jedno 5ml kontakt spreja sve je reseno
Bacio sam se malo u ulepsavanje, danas farbana kljesta, sve je proslo ok
stizu i nalepnice za njih za koji dan koje mi je Igor poslao, fala Igore, fala
takodje je stavljen i hromirani izduv, marke RS sprt (neki kinezi sigurno
) i zvuk se, na moje cudo, malo promenio, al tek preko 5k obrtaja. Slike za koji dan, cim uslikam. Takodje stizu i xenoni za koji dan ( subota valjda ) i to 5000k, (skroz bele) pa kad se namontira i bice i slike toga, jedva cekam
I to je to za sad, gradi se, polako, u planu je mozda i neki chip tuning, al ne znam koliko bi hp mogao da izvucem i koliko bi kostalo, ako zna neko, nek kaze sad il zauvek cuti
Evo za sad nekih slicica danasnjeg rada:
Ovo je prva pa se malko zamazalo
, al sve se skinulo posle

prednje su jos lepse al ih nisam uslikao
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
a ugradnja 3 sata inovativnog razmisljanja, ukljucujuci i oko sat vremena zadovoljavanja alfe
(pushi)
I za sve koji ugradjuju u 147, ima kompletan walkthrough u slikama, gde staviti balaste, kuda kablove provuci itd itd....
Slike by Vule: Ae kaci ih matori
Inace odavde smo i ukrali ideju za montazu http://www.alfa147-france.net/forum/vie ... c&start=75Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-

Comment