Honda CRX 1.6 (1989.)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kogoran
    CBC Veteran
    • 10.04.2007
    • 112
    • Novi Beograd Blok 30

Zasto cackas ono sto ne znas?

Platis majsora i vozis.
    htpp://www.hondaclub.rs

Comment

• Upravo sam dosao od elektricara, namestao mi je xenon kit, i skidao je akumulator, i resetovao je time sat na kontrolnoj tabli, ja sam ga vratio i sve je ok.

Da nije neki kratak spoj izmedju akumulatora i konzole?Ne znam, laik sam, Kogoran je u pravu, za tako neke stvari pustis majstore koji to znaju..

Mogao si cimnuti Saleta VTI, on to i inace radi, bar je Ilegalcu fino odradio, a ti si tu i gledas i ucis, slikas, itd...

Comment

• sale vti
        CBC Senator XXL
        • 05.12.2007
        • 316
        • bgd-zemun
        • ctr

Originally posted by Jesa
        E, idemo dalje...

Ugradio sam Panasonic MP3 player.
        Dok sam menjao kablove sa Pioneer prkljucka, nesto sam probavao, pitaj Boga sta, ali u trenutku kad sam probao da ukljucim kasetarac....

kontakt, pa kas, kas nije dao znake zivota.

Namestio sam Panasonica, sve radi kako treba, ali sada mi se SAT na srednjoj konzoli non-stop resetuje. Kad iskljucim auto, ugasi se, a kad dam kontakt pokazuje 01:00.

Da li se ikome ovo desavalo? Sta ciniti? Predlozi i sugestije su dobrodosli...
        ...napajanje koje je stalno za memoriju sata si prekinuo...pogledaj da ti nije ona bila povezana na zutu zicku bivseg pionirca...najverovatnije je neko ranije povezao na nju memoriju radia a dok si prepovezivao zagubio si zicu...ako si se upetljao sredicemo...mojne samo auto da zapalis...
        Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• Jesa
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2008
          • 344
          • Beograd
          • Honda Civic 1.4 LS

E da, takodje, Panasonic nema stalno napajanje.
          Kad god iskljucim auto, on se resetuje, odnosno ne zapamti ni jednu radio stanicu, kao ni preset na kom je bio eq i naravno, izbaci disk pri svakom stvljanju plocice.

Pride, svetlo u kabini ne radi.
          Da li je struja za to svetlo i muziku na istom osiguracu?

Kako se skida tabla za osigurace, ispod volana?
          Jel se one zabice pritisnu na unutra?

Sredjeno ! ! !
          Riknuo je osigurac, pa sam ga, zamenio, jel...
          Jos samo da proverim kabl za stalno napajanje za Panasonica...
          www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• sale vti
            CBC Senator XXL
            • 05.12.2007
            • 316
            • bgd-zemun
            • ctr

Posto sam podrazumevao da si proverio osigurac...dao sam ideju sta bi moglo biti...ali eto nisi...naravno jos jednom pretamburaj sve, jer nije crkao bezveze sigurno...vidi da nije ostalo nesto ne izolovano ili nagnječeno kad si vracao radio!!!
            Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• GORAN 0211
              CBC Član
              • 30.03.2008
              • 68
              • feketic

ekstra je.srecno,neka te dobro sluzi
              NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU

Comment

• Jesa
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2008
                • 344
                • Beograd
                • Honda Civic 1.4 LS

Originally posted by sale vti
                Posto sam podrazumevao da si proverio osigurac...dao sam ideju sta bi moglo biti...ali eto nisi...naravno jos jednom pretamburaj sve, jer nije crkao bezveze sigurno...vidi da nije ostalo nesto ne izolovano ili nagnječeno kad si vracao radio!!!
                Sve je OK, zajebao sam se dok sam vadio Pioneera. Struja je dosla u kontakt sa masom i tu je doslo do frke. Zato je i iskocio osigurac.

- Nego - da li imate predlog kod koga bih mogao da odradim KVALITETNO zatamnjivanje zadnjeg stakla, kao i 2 bocna pozadi i koliko bi to kostalo otprilike?

Jel neko od vas radio to solo, a da je sve bilo uspesno i estetski korektno?

Inace, da li je po zakonu dozvoljeno da tolika povrsina stakala bude zatamnjena?

Comment

• Dozvoljena ti je bas ta kombinacija..Medjutim, pajkani tolerisu i napred, ali ako krenu da te zezaju, nema sanse da im se zakonski suprotstavis..

Dobijes ti atest, ali to je atest za same folije, a ne za folije na staklu..

Ja znam gde sam ja radio, covek je profesionalac, folije su Lummar, cena je 100 evra, verovatno i ti placas toliko..

Sam kontakt mogu da ti dam, e sad, imas sigurno blize u BGD, cak mislim da negde i imas popust, procesljaj HCS sajt..

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

www.tamnastakla.com
                    www.zatamnjivanjestakala.com

To ce te kostati 60-70eur. Ako si clan HCS-a na ovoj prvoj adresi imas popust...

Sada ce Sri da se javi i da Vas sve zajedno pita po kom clanu kod zakona vas policija moze zezati?
                    Power of dreams !!!

Comment

• hondaholic
                      CBC Senator
                      • 20.09.2007
                      • 201
                      • Beograd
                      • 1993 Honda CIVIC 4x4

ja imam jos bolju foru....
                      ako imate ortaka dermatologa,platite pivo i dobijete dijagnozu da vam smeta sunce kozi dok ste u autu i sa tim papirom odete u SUP i dobjete potvrdu da mozete da zatamnite sva stakla i 30% prednjeg stakla.
                      1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• 1nsane
                        CBC Senator XXL
                        • 28.05.2007
                        • 388
                        • Umcari - Grocka

Ne razumem kakve veze ima potvrda od dermatologa sa vidom, mozda bi mogao da nam pojasnis malo.
                        NO BRAIN
                        NO PAIN
                        1_N_S_A_N_E

Comment

• Jesa
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2008
                          • 344
                          • Beograd
                          • Honda Civic 1.4 LS

Al bi vi mogli u off .... i to bez rucne...

Mnogo mi je to para... Videcemo, najverovatniju cu, kao i sve ostalo da prvo pokusam sam....

Comment

• JAPANX
                            CBC Senator XXL
                            • 10.08.2006
                            • 2159
                            • Beograd

Originally posted by TRIO_driver
                            proveri ovako, kad nacepis pedalu, koliko duboko propadne, mozes da ocenis..Doduse, ovo je malo tesko, jer si novi vlasnik, jos ne znas svoj auto u sraf, kao vecina ovde..
                            iskreno mislim da si lupio glupost... ali ajd

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

Ma auto koci, nije to problem.
                              vecina plocica ima limove koji u dodiru sa diskom skripe kada se plocica istrosi do odredjenog stepena i spremna je za zamenu ali onda ti tockovi non stop skripe... mislim da je kod tebe u pitanju kvalitet plocica ali se nista ne zna dok se ne skine...

Comment

• -Vedran-
                                CBC Senator XXL
                                • 03.10.2004
                                • 3255
                                • Beograd

Mnogo mi je to para... Videcemo, najverovatniju cu, kao i sve ostalo da prvo pokusam sam....
                                Ta mala sa strane mozes sam bez problema, dok zadnje ne verujem da ces uspeti sam. Bolje njega plati da ti urade. Ja sam moze zadnje staklo platio 35eur da se zatamni...

Ustvari kod vas na crx-u su ta bocna zadnja jako mala stakla. Verovatno ces proci i jeftinije nego sto sam ti napisao gore, pozovi pa pitaj, to ti je najbolje.

Pozzz
                                Power of dreams !!!

Comment

Working...
                                X