Vrtiguz - Nissan 200sx S14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: Vrtiguz - Nissan 200sx S14

kao sto baneR rece kad je opisivao zivot sa crx-om
    niko od njih ne kapira da moj mozak funkcionise na nivou jedanaestogodisnjeg deteta

moj moto, mlad si onoliko koliko se osecas mladim, a ne koliko ti licna karta kaze
    kad smo vec kod godina, secam se vockove zblanute face kod expo centra kad je cuo da sam stariji od njega 6 godina

sto se tice cuvanja auta, sve sto imam problema sad su samo periferije i ni po cemu ne mogu da skode motoru. generalno je pametno polako voziti, nevezano za to da li imas probleme ili ne, ali KAKO ODOLETI

e sad, kako ide
    generalno, jako sam zadovoljan, ali poznajem svoj auto i znam da na visim obrtajima mora jos malo snage da izbaci, tako da prikaz na snimku nije skroz realno stanje stvari
    mada, ima i toga da sam otupeo na ovu kolicinu snage i cesto na otvorenom putu kazem, pu, majku mu, da mu je jos malo i prosto mi budu cudni komentari ljudi koji po prvi put sedaju na suvozacko mesto
    i jos jedna stvar, vozio sam skoro civic vti koji je ziva erupcija po nacinu na koji isporucuje snagu uz stvarno fantasticnu ali preagrsivnu zvucnu kulisu
    nasuprot tome, moj auto je sve to radi bez neke drame i deluje da je sporiji, a u stvari je prilicno brzi
    isporuka snage se manifestuje samo jednim turbo kickom i od tog trena je samo praceno snaznim potiskom u sediste uz kratke pauze za retka saltanja
    uz to nema ni neke preterane buke motora, a sve se odigrava na vesanju koje ti ne razbija kamen u bubregu

a kad si delove pominjao, trenutno sam vezan za domace dobavljace
    kapiram da su delovi vani puno jeftiniji, ali je internet kupovina kod nas jos uvek na neoprostivo niskom nivou
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

evo neka fotkica sa druzenja u cacku 26og septembra

ovo drustvance je imalo najjaci parking na skupu
      na 5 mesta skoro 1000ks

pored bele Celice Alltrack i moje bicharke, u gostima smo imali 2 Corolle TS iz Beograda (dzvini i Cr6uH) i jednu Celicu TS iz Vrnjacke Banje
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

Jos kada bi slike radile

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

ja ih vidim
          evo ispravljeno, nadam se da se sad vide

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Rade samo prve 2

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

pih, morao sam pesaka da odradim sve slike
              evo sad se vide

Comment

• cameleon
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2008
                • 315
                • Obrenovac

Originally posted by skyline
                kao sto baneR rece kad je opisivao zivot sa crx-om
                niko od njih ne kapira da moj mozak funkcionise na nivou jedanaestogodisnjeg deteta

moj moto, mlad si onoliko koliko se osecas mladim, a ne koliko ti licna karta kaze
                kad smo vec kod godina, secam se vockove zblanute face kod expo centra kad je cuo da sam stariji od njega 6 godina

sto se tice cuvanja auta, sve sto imam problema sad su samo periferije i ni po cemu ne mogu da skode motoru. generalno je pametno polako voziti, nevezano za to da li imas probleme ili ne, ali KAKO ODOLETI

e sad, kako ide
                generalno, jako sam zadovoljan, ali poznajem svoj auto i znam da na visim obrtajima mora jos malo snage da izbaci, tako da prikaz na snimku nije skroz realno stanje stvari
                mada, ima i toga da sam otupeo na ovu kolicinu snage i cesto na otvorenom putu kazem, pu, majku mu, da mu je jos malo i prosto mi budu cudni komentari ljudi koji po prvi put sedaju na suvozacko mesto
                i jos jedna stvar, vozio sam skoro civic vti koji je ziva erupcija po nacinu na koji isporucuje snagu uz stvarno fantasticnu ali preagrsivnu zvucnu kulisu
                nasuprot tome, moj auto je sve to radi bez neke drame i deluje da je sporiji, a u stvari je prilicno brzi
                isporuka snage se manifestuje samo jednim turbo kickom i od tog trena je samo praceno snaznim potiskom u sediste uz kratke pauze za retka saltanja
                uz to nema ni neke preterane buke motora, a sve se odigrava na vesanju koje ti ne razbija kamen u bubregu

a kad si delove pominjao, trenutno sam vezan za domace dobavljace
                kapiram da su delovi vani puno jeftiniji, ali je internet kupovina kod nas jos uvek na neoprostivo niskom nivou

...poznatao mi nesto to o mladosti i starosti...nesto kao ja trenutno u vojsci , a niko i ne pomislja da sam pooodaleko stariji od svih...,cak misle da sam mladji...,pa kada saznaju zbune se skrozzz...

...mada meni si cak i svidja takav nacin isporucivanja snage...onako iz mira i tisine, bez ikakvog zvuka na niskim obrtajima,diskretno u lavez motora pa do krajnjih granica, a ponajvise volim komentare, imao prilike da cujem sa strane..." to ne ide uopste, to samo izgleda tako...kao da moze da ide..."
                U sustini nisam racer , ne vozim brzo..., ali imam "svoje momente"...povremeno

...malo sam imao srece po pitanju te kupovine, pa je kupovina obavljana u USA, tako da je mirnijim putem stizalo sve do mene..., inace imamo uzasan region po tom pitanju

Lepo ste se okupili...svaka cast...!
                Uvek mi se svidjala ta celica TS, kakav je auto, vozio,probao,cuo nesto...imas neko iskustvo ?

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

e, smara me ovaj auto
                  niko nece da se trka sa mnom na putu

pre par meseci sam krenuo na posao ne kroz grad, nego obilaznicom, gde je zbog semafora uvek kolona ujutru
                  i ispred mene, kad je video kako preticem, pocne da se lozi lik sa Octaviom 2.0tdi, koja, ruku na srce, jako fino ide.
                  i pretice on (napominjem da je guzva i da se pretice vozilo po vozilo, eventualno po 3) i ja iza njega
                  i snimam mu ozarenu facu u retorovizoru koja govori, ha, ti si nasao da pretices
                  japanac, jos ti ti zelen, feel the diesel power, a ne kapira da mi samo smeta

nije mi nista drugo preostalo nego da krenem za njim u preticanje i da preteknem kamion, a zatim i njega progutam cim se sklonio iz leve trake
                  jos malo se nesto koprcao, ali mi je vec bio mnogo daleko da bih mogao da vidim sta radi

Comment

• Dulle
                    CBC Član
                    • 29.10.2008
                    • 39
                    • Beograd

Poteraj ti to 17.10 u Osijek na street race pa da vidis gde si...
                    MUZIKANTI - Racing Team

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

jes' pa da opet prestupim

zezam se, videcu, najvise zavisi od finansija koje uopste nisu sjajne u zadnje vreme

sta cenis, koje vreme realno da ocekujem?
                      15.0 ili ispod?

Comment

• Dulle
                        CBC Član
                        • 29.10.2008
                        • 39
                        • Beograd

Za vreme nemam pojma, mora se izmeriti sve je moguce pogotovo u Osijeku gde je asfalt odlican za start, a i bice hladno pa prija turbacima. A sto se tice finansija ova trka je ubedljivo najjeftinija jer je jedan dan i jer je Osijek relativno blizu.
                        MUZIKANTI - Racing Team

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

nesto sam racunao
                          nece mi trebati vise od 4000 za gorivo, tako da se vrlo moguce druzimo, samo se moram drzati ispod 200 na autoputu

Comment

• Jesse Jane
                            CBC Senator XXL
                            • 28.02.2007
                            • 355
                            • Zemun

Ajde,javi se.
                            Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• BGILLEGAL
                              CBC Senator XXL
                              • 22.05.2006
                              • 653
                              • Beograd

Nikad od tebe nece biti trkac kad racunas gorivo u dinar. Na jednoj temi napisa starac vujadin....

I ja mogu da vozim mnogo zesci auto nego sto vozim, ali vozim onaj koji mogu da natocim do vrha, koji mogu da registrujem bez frke i natezanja i kad odem na servis promenim sve sto treba bez ciganisanja.
                              Znas na sta mislim...

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

jbg, sad trenutno je chupavo

Comment

Working...
                                X