@cameleon - stoji kao ideja horsham stage 1 sa nistune chipom, ali za to prvo moram uraditi 3" izduv i gljivu
a opet sa druge strane, ne znam da li ista dirati
skroz mi se u zadnje vreme dopada to sto je sa fabrickim izduvom prilicno tih i vrlo prijatan za putovanje, a opet toliko brzi od svih na putu
drugo, stock je stock, a sa ovoliko snage stvarno odlicno ide
a, ako odem na 260-280ks koliko kazu da ce izbaciti sa stage1, bojim se da ne povecam rizik od pravljenja dzumbusa pod haubom
eventualno dizanje snage bih radio samo zato sto moze, a ne zato sto mi to sad toliko treba
za svaki dan mi je i ovo dovoljno, jer 90% vremena provodim u tesnom cacku, a ostatak na magistralnim putevima gde i ovako vrlo lako dostizem rizicne brzine
vise snage bi mi znacilo samo na autoputu, gde sam retko ili na drag-u ili na nekom od beogradskih bulevara, gde sam takodje retko
...ma mala sala na predhodnu pricu, posto vidim da se lome koplja...,pa sam mislio da dodjes na stazu, uradis posao i odes kuci,a da te ne boli mnogo glava...
Sala na stranu, ali se ipak zivi u Srbiji i iz mnogo razloga znam da nije pametno ulaziti u takve poduhvate..., shodno tome svako sebi prilagodjava uslove onoliko kolike su mu potrebe, a i mogucnosti...Koliko je pametno igrati se sa sr20det...,na ovim prostorima...?
na vise mesta sam citao da nije rizicno dici snagu na tih 260-270ks, ali je stvar u tome da mi vise snage treba samo ako zelim nekoga da ostavim bez daha brojkom i samim osecajem u sedistu, sto on cini i sad
meni licno za voznju stvarno ne treba nista vise
a i dopada mi se ideja da ga sacuvam u originalnom stanju jer ih ima tako malo kod nas i da ako ista radim, radim tako da mogu ponovo da ga vratim u stock
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Ali mora biti pocascen blagovremeno sa nekom diskretno perverznom felnom..., za ostalo si ga vec sigurno dosta prostudirao , usao mu u trag ...Moze lepo da se odrzava, iako dosta specifican,...i vozi do besvesti, i bude uvek jednako zabavan u stock-u ...Sigurno je da bi bila steta da se kasapi igrarijama...
najzad stigla gvozdjurija koja mi zagorcava zivot jos od januara
u pitanju je VTC sprocket, kod nas popularnije VVT, odnosno varijator bregaste kako ga zovu majstori, inace dzidza koja crkava na SVAKOM sr20det motoru iz S14, samo je pitanje da li ce posle 10 ili 100 000km. a kad crkne, nakon nekog vremena vam podari ovakav zvuk na ovom, inace, fantasticnom motoru
on i dalje normalno obavlja svoj posao zakretanja bregaste i podizanja obrtnog momenta, ali zvuk je nepodnosljiv
ruku na srce, zvuk nestaje kada se ubaci u brzinu i dignu obrtaji preko 1500, ali svaki semafor, svaka spora voznja u koloni..... a ti vozis NISSAN 200SX S14, za obicno pucanstvo neki pljosnati, nadrkani japanski kupe, 'bem li ga koji
vrhunac nastaje kada te na pumpi pitaju: " jel sipam dizel" . NE, BEZOLOVNI!!!!!!!
srecom, samo sam jednom to doziveo, ali prozivke drugara....
e, sad, posto u ovlascenim servisima, koji su za neke cene skroz ok, ali za ovo gudzu sastavljenu iz par metalnih delova ne bas, traze tricavih 1000-1200eura, a internet kupovina gde moze da se nadje i za 300$ kod nas ne funkcionise bas najbolje, drugari iz bratske nam hrvatske mi ponude ovaj polovan za podnosljivih 140 veverica, nakon cega mi je ostalo samo da organizujem prevoz, jer dalje nisam hteo ni mogao da trazim
najzad je stiglo, sledece nedelje ugradnja, a onda.....
drzite mi palceve da se zvuk corole 1.3 (samo do 3000rpm ) vrati
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment