Sta se desava sa tvojim autom...sa turbinom?
Vrtiguz - Nissan 200sx S14
Collapse
X
-
nadam se da sutra krecu pakovanje, posto je stigla za vikend sa servisa
ujedno bi trebalo i da radimo izduv sa screamer pipe-om, koji sam osmislio tako da ostavim opciju da ga uvedem u auspuh ako mi bude prebucnoKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
videces...kad budes otklonio taj problem, koji te prati od samog starta...ceka te duuuga voznja...nema tu sta da se kvari, videces, sem ako se mnogo ne provocira...
nabaci i boostmetar...korisno je prekontrolisati s vremena na vreme...samo kako puni i kada pocinje da otvara...i mozes mirno da spavas...
Comment
-
-
1 bar max, ne bih isao preko
a i ortak me loznuo da zabodem manju turbinu, koja bi takodje mogla da dogura do 300, ali uz daleko bolji responce, sto bi ispeglalo jedinu manu mom autu (pored manjka mesta), a to je svakodnevna vozivost i dostupnost snage u bilo kom rezimuKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ova moja turbina je stvarno mocna, ali dzaba kad treba da je spremis 5 sekundi ranije da bi dala snagu
a ako stavim manju, posto nemam bas neke preterane pretenzije po pitanju snage, dobijao bih snagu daleko ranije nego sadaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
ne mogu bas tacno da se setim, ali kada je bio u redu dihtung i kada nije imao boost leak, na oko 3 je kretala sa poslom, da bi tek oko 4k, pocela da daje rezultate
kad sve to krene, veselju nikad kraja, ali dok krene...Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Kod mene na 2700 o pocinje da puni, vec do 3000 o je full pritisak od 0,8 , sve to propratim na boost metru.
Uopste i kad vozim normalno, opusteno, to bude nesto izmedju 2000 i 3000 o, tako da se vrlo lako i brzo postize taj "raket" efekat kada to zahtevaju uslovi...
Ne znam tacno kako su ga konstruisali i na koliko bi tacno trebao da otvori, uostalom videces kad sve budes osposobio, ali mislim...., to mora da bude samo bolje i efikasnije, nego kod ovog predhodnog modela...moje misljenje...
Mogu da primetim da je tvojoj turbini trebalo dugo da napuni..., ne smatram sebe dovoljno strucnim, ali mislim da je to predugacak interval...
Comment
-
-
kod tebe je GT25, kod mene GT28
znaci, vece turbinsko kolo, kome treba vise da dobije potreban protok gasova za pokretanje
a mislim da mi je i kompresiono kolo vece ( ako se ne varam oznaka je 28/60 ili 64 kod mene), tako da je komplet veca turbo rupa, ali je efekat daleko dramaticniji
vozio sam S13 i video sam da je brutalnije vuce moj auto ( bar sam stekao osecaj da je tako )
ali, da se ne lazemo
kada sam prvi put vozio u uzice, gde su mi zamenili dihtung, auto je jako lepo, snazno i linerano vukao i u atmo obrtajima, ali opet turbina nije spoolovala do 3000Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
vozio sam S13 i video sam da je brutalnije vuce moj auto ( bar sam stekao osecaj da je tako )
...he,he...al nisi vozio ovaj...
Shvatam sta hoces da kazes..., malo cu da istumaram po arhivi pa ako uspem da nadjem taj podatak...bas me zanima...
Otvoren put im bas, bas lezi, sve to fantasticno odradjuju...cak i kad uplovis u grad posle takve voznje, prosto ne mozes da prepoznas svoj auto..., slucaj i kod mene...I treba ih ispeglati svremena na vreme... godi im...
Prosto te obozava posle toga...
Comment
-
-
ibarska magistrala im je prirodno staniste
brutala kako leze, koce i vuku na pravcima, bili oni dugi ili kratki
a grad je vec problemcic, bar meni, zbog predugih brzina i kasne turbine
uopste nema ostrinu koja je neophodna za grad, a ako ga stisnes propisno ili se momentalno krece prebrzo za grad, ili mu na'vatavam zadnji kraj po 50 metaraKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment