@chikavili mudro zboris momce, hoces da iskoristis dizelove Nm na uzbrdici..hehe...
Ali do sada ni jedan DRAG race nije bio po neravnom terenu, tako da ti nema spasa, vec od semafora....pa do sledeceg.. ( sta mislis, ce razvijemo po 50kmh na kraju ?)
e nemoj da preterujete! kad sam ja mogao da se trkam sa Kiom sportage 2.2D i 2tone mozete i vi sa vashim kolima
p.s. dotichna kia je brzo zavrshila na generalnoj
Da ..17" OZ RACING...ili OZ GrandTurismo...ne mogu sad da se setim koje su... Ali dobro...i 16" bi mu legle extra...
Skupljaju se parice polako..pa ce vremenom..(mesecima, godinama) i da izgleda stvarno tako, ako ne i malo bolje )
Za sada su mi u planu da zatamnim stakla, uradim atest za stakla...
I da toniram stop svetla i farove, zna li neko cime to mogu da toniram? Koji je to sprej, gde se kupuje, kako se to radi? NAPOMENA: Hocu da ovako delimicno istoniram farove i stopaljke, necu da mi budu onako skroz crne..
Kako mislis ne 'ebu ga ni 2%?! Ne traze atest kad te zaustave?
Mislim voleo bih da imam atest ...i da mi niko ne moze nista...
A cuo sam da je on oko 1500- 2000dim?
Jedan lik mi je rekao da mu je pandur usao u auto i upaljacem "zapalio" foliju i rekao mu da SKINE to sve.. (lik je iz Dimitrovgrada), Inace Semi i ostali drugari is Smedereva koji imaju crna stakla kazu da nisu imali problema sa pandurima zbog toga...
Ali ako atest kosta koliko sam napisao, onda mi nije frka da dam jos 20e ako cu tamnjenje da platim 80-100e..
Ako ne zbog nasih, onda zbog CG policije ili grcke policije posto planiram nekad da idem tamo autom...
Pa eto..covek je morao da se cima u photoshopu da bi skinuo nalepnice
Hvala za informaciju o felnama Mozda ih i kupim...(Ma kupicu ih nekad, ali ne 17", veliko bre to za punta, a i za dzep je veliko...)
Republichki zavod za neshto iz Vinche jedini moza da izda validan atest, sa ovim shto ti daju na ugradnji mozesh da se izvuchesh ponekad, ali ako je pandur nadrkan dzaba ti
Semi mi kaze da do sada nije imao problema sa crnim staklima...nadam se da necu ni ja...
I probacu da se vadim na taj atest sto dobijem na ugradnji...
Hvala na info Reaper!
Comment