yoopie
Naravno da sam isprobao farove i na ulici u gradu i u totalnom mraku...
Pazi, u gradu se ne primecuje razlika..jer je sam grad po sebi jako osvetljen i sljasti.... A u totalnom mraku se vidi da je malo slabije (10-15%) ali sta je tu je... Meni se jako svidja kako ovako izgleda i necu da menjam nista
Sto se tice migavaca...imaces priliku nekad da ih vidis uzivo
A sto se tice stopaljki,vidis i sam da nisam ovaj donji deo tonirao...fora
A inace ima na stopaljkama najmanje 3 sloja verovao ili ne!!! Jer izgleda da je ovaj toner nekako slab..isuvise je transparentan...
SAXO... pa brate zbog farova sam i tonirao sve ostalo! Oni su mi bili primarna ideja!
Bravo samo ti furaj ono sto si smislio, fino to izgleda jes da ja to nikad nebih uradio na svojim kolima prvo iz bezbednosnih razloga a drugo po meni je to bzvz ali tvom zutacu fino stoji.
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Mogao si i mene malo da uslikas, Nikola
Stakla su dobro legla, uzivo super, a i slike su ok...
Al' nece covek da skine nalepnice i znakove, pa to ti je...
Hehe, bas bi bila fora... Uletimo kod njega kuci, kao racija, sa alatima za skidanje nalepnica , skinemo i palimo kuci, pa nek se on misli
A on ce da se dere - Nemojte, lepio sam super lepkom
Ako neko provali da covek voli nalepnice,jedno jutro ima da mu osvane auto u nalepnicama,Gvasajte zva Svrpske Vakidale,Trazim sobu,Prodajem djubrivo od glista...itd
dusman13 Brate hvala na podrsci Svi me nesto ocrnjuju...pa je jako lepo kad ti neko da podrsku
TOGO Uradjeno
NikolaMF Siso jedna Pokvario si iznenadjenje..hehehe..Ali si zato mene iznenadio Inace lepo je upoznati te uzivo
STILISTA koji si ti ludak =
MarkoJTD Konacno da je neko primetio moju genijalnost.. Hvala Marko... A za skup, pa videcemo...Nadam se da cu sada dolaziti jer imacu i zanimaciju posle okupljanja
I da dodam jos jedan video... Da ne bude da lazem!
Inace mogao je jos malo ali sam morao da kocim jer sam naisao na kolonu...stigao sam ove ispred mene u brzoj traci
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f-nmRQsiAXA[/youtube]
Comment