Nema na cemu, samo napred.
Fiat Punto Mk1 Team
Collapse
X
-
UPDATE:
Ofarbana bocna lajsna kompletno u crno, i ona crvena traka sto je isla preko nje (i jos po neki crni detalji)...
SAFETY FIRST - ocistio sam farove od toniranog sloja (ostavio sam migavce i deo na farovima od 5mm ispod obrvica)
Stigle NIGHT-BREAKER sijalice...
U pitanju su OSRAM H4 kao sto vidite... 90% jace i 10% svetlije... (tako pise, mada ima razlike dosta)
Inace vlasnik prodavnice auto delova kada je video kako mi izgleda punto, poklonio mi je okvire za tablice koji se vide na slici (sa lepim srebrnim slovima)...Hoce da mu moj auto reklamira radnju
A ovako svetle NIGHT BREAKERI
Comment
-
-
-
Jos jedan mali, mali, malecki updejt
Vremenom je pocelo da mi skripi kada otvaram vrata (i vozaceva i suvozaceva) do kraja... U pocetku nisam obracao paznju jer je to skoro neprimetno, ali vremenom je pocelo jako da me nervira!Posebo je fora kada vozim neku full skockanu ribu..a ono otvara vrata..skriiiiiiip
I tako danas sam uzeo spric, ulje za menjac (prvo mi je palo u ruke) i podmazao sve lepo sarke na vratima i sad se vrata otvaraju i zatvaraju potpuno necujno....
Mislim bas je bezveze da tako neki detalj kvari celokupan utisak ove besne masine!
Comment
-
-
Hajde prosvetlite me i recite mi sta je to specificno kod ulja za kocnice pa ga ne treba koristiti za podmazivanje "bilo cega" ...Kapiram ja da je ono specificno, i da mu nije svrha da podmazuje vec mu je primarna svrha da prenosi pritisak (hidraulicno ulje)... Ali ko zna nesto vise i detaljnije o tome neka slobodno napise, bas me zanima...
A ja ucio u skoli o uljima, veku trajanja, viskoznosti...sve sam znao extra...Al eto, tad me nisu toliko zanimali automobili (jer nisam vozio) pa zato nisam upamtio to sve za trajno, a znao sam sve to extra
Comment
-
-
KUPUJEM ...nesto
Ljudi.....zelim da kupim nesto, a ne znam kako se to zoveKonzola ili kako vec
Evo postavio sam u oglasima! POGLEDAJTE!
Ako neko zna o cemu je rec neka napise....
Jos bolje, ako neko prodaje to ili zna nekog sto prodaje neka mi javi!!!!
Comment
-
-
Prvo,pratim tvoju temu,al farovi su i dalje zatamnjeni...tako da ne vidim sta sam propustio.Inace ulje za kocnice nagriza metal,manje od amortizerskog al ipak ujeda.Inace ako mislis da si progledao zbog Night Brejkera,Vise svetla samo za patuljka koji zivi u tvojim farovima
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Kako bre ne vidis da sam skinuo tonirani sloj sa farova? Ostavio sam samo na zmigavcima....A to sto ti mislis za najght brejkere...to je tvoje subjektivno misljenje! Ja vozim ovaj auto i prema tome znam koliko je poboljsana vidljivost
Mozda Brejkeri dobro leze na Punta 1 , uklapaju se sa socivom i tako to
MOJI PATULJCI SU PREZADOVOLJNI!
Comment
-
-
Sorry,nisam video a nisi napisao.Brejkeri daju malo bolje svetlo,fakat.Sad mali patuljci nece kvariti oci pri citanjuI ja imam takodje na srednjim svetlima al sam odustao od dugih jer nije mi bilo vredno u odnosu na klasik Osram sa kojima je auto dosao.Naravno da cu od sad stavljati samo Brejkere kad crkne neka sijalica,ali nema razloga za prevremenu zamenu.
I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment