a.. oko ovoga nemoj se nerviras, svima je riknuo plovak, to je standardna boljka na AE86, a verovatno i drugim Toyotama tog doba. Snejk zna resenje, mislim da je rekao da je svoju popravio.
ma plovak izgleda radi, neki majstor im je menjao pumpu goriva i izgleda da je negde nešto prespojio na masu. jer riknjava osigurač koji ide za to. mislim da ću to lako srediti.
ma plovak izgleda radi, neki majstor im je menjao pumpu goriva i izgleda da je negde nešto prespojio na masu. jer riknjava osigurač koji ide za to. mislim da ću to lako srediti.
Onda je sredjivano jer nema sanse da je plovak preziveo
Plovak i pumpa nemaju veze sa vezom, fizicki razdvojeni. Kod mene pokazivac goriva radi i nikad nije ni crkavao, i kad skines auto sa kontakta i dalje pokazuje nivo goriva( tako je fabricki).
Svecice gledaj da uzmes NGK i to predvidjene za taj auto, ja kad sam uzeo auto zatekao sam bosch svecice one 4kom za 400din (ljudi stavljaju svasta) . Sto se tice limarije obrati paznju na taj deo grede pozadi jer ti se ceo trap drzi na tome, a taj auto ima snage da to pocupa lagano,dakle ojacavanje i limarija pod obavezno.
Takodje pregledaj diskove ( prednje i zadnje) i komplet kocioni sistem.
Pogledaj i nivo ulja kvacila kao i boju( mala bocica pored kocionog cilindra), a naravno pozeljno zameniti ulje u menjacu i diferencijalu.
Ako treba neki savet slobodno pitaj tu smo.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
pojavila se jos jedna u okolini zajecara, gledao sam je juce. Tip je prodaje ali mislim da je malo vise precenio. Daleko je u losijem stanju nego ta vasa Kragujevcanka ali pali kao mina i motor lepo radi, potrebno je malo ulaganja u limariju i enterijer.
nisam je slikao jer nisam znao da je to taj auto o kome toliko diskutujete. cena je oko 1500 eur ali ja licno mislim da je mnogo. telefon je 063/7756894 Nenad.
btw, vozio sam 3 puta preko viseceg pesackog mosta preko Velike Morave..
sta da Vam kazem, skupe se oba retrovizora i ima po 2 cm sa svake strane i tako 100 metara
ledilo
I na kraju da pohvalim auto
Chini mi se da je jako dobro ochuvan za svoje godine, takodje mislim i da je kilometraza prava. S obzirom da svecice nisu menjane 90 i kusur hiljada on odlicno ide. Treba promeniti svecice, kablove, zupcasti, ulje, filtere, sve tecnosti i nesto oko vodene pumpe i on je bukvalno posle toga mehanicki savrshen...
Comment