RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Taunus L
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 73
    • Niksic

Re: RENAULT LAGUNA II - iskustva, odrzavanje, kvarovi i popravke

Originally posted by cale
    Originally posted by savke
    Da bi se konektovao mora da bude uparen
    Imam isto fabricki handsfree, ali ne reaguje kad se stavi telefon. Da li postoji neka " caka" da bi se "uparili" , i gde ti ispise koju sifru da ukucas. Imam telefon bas koji je predvidjen za dati drzac, posto pise na drzacu za koje je modele. i kad se postavi telefon ,na malom zvucniku sa leve strane, tamo gde se cuju ona "teta" sto mnogo prica, cuje se kako "kvrcne", ali kad zvoni telefon ne gasi radio. Kao da se nisu "uparili". Imate li kakvu ideju sta bi mopglo da bude??
    Moj handsfree je predvidjen za stare modele NOKIA telefona, a ja imam 6220.

Vrati telefon na fabricka podesavanja, izaberi profil General i iskljuci vibraciju. Znaci ako si mijenjeo nesto u profilima (tonove i sl.) nece da radi kako treba.

Comment

• Taunus L
      CBC Član
      • 19.08.2007
      • 73
      • Niksic

Izvinjavam se sto pisem za redom dva posta ali ne dozvoljava mi da izmijenom ovoj gornji. Malo novih informacija oko navigacije i NAVTEQ mapa:
      NAVTEQ

Comment

• mupe
        CBC Senator XXL
        • 05.10.2006
        • 822
        • bg
        • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by Taunus L
        Moj handsfree je predvidjen za stare modele NOKIA telefona, a ja imam 6220.
        Tako i ja imam ugrađen nokia handsfree za starije telefone i jedno 6 meseci sam razbijao glavu kako to da rešim... Onda mi je palo na pamet da nađem koji je to tačno model i da skinem uputstvo, da bih video da li ležište može da se promeni. Saznam da je model koji imam CK-1W, skinem uputstvo i prvo što sam video u njemu je da ima bluetooth, što mi uopšte nije palo na pamet...

Passcode je bio 0000, telefon uparen i radi savršeno.

Comment

• Taunus L
          CBC Član
          • 19.08.2007
          • 73
          • Niksic

E kad je ovaj moj handsfree proizveden bluetooth bio privilegija šeika!

Comment

• cale
            CBC Senator
            • 22.03.2009
            • 297
            • Backa Topola

Moj handsfree je praistorija ,za telefon Nokia 7110 onaj stari model. Uradio sam sve kako si napisao ali nece da proradi. Nasao sam i uputstvo za telefon i tamo pise , kad se stavi na drzac, u meniju telefona se pojavi ,kao opcija za nacin rada, vozilo, ali kod mene nece.
            Hvala na trudu .
            NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
              CBC Senator XXL
              • 17.05.2010
              • 531
              • Beograd
              • Renault LagunaII 1.8 16v

e ljudi jedno pitanje resio sam sve probleme... i ono sa paljenjem... znaci sad radi sve ok.. samo ima jedan problemcic, neda mira, znaci auto ide sve ok vrhunski lepo vuce i to, ali ako stisnem gas odjednom do daske nece kao da se ugusi jel imao neko slican problem... poz za druzinu...

Comment

• sjstephy91
                CBC Veteran
                • 28.11.2010
                • 143
                • Beograd- Srbija

Originally posted by max3m87
                znaci auto ide sve ok vrhunski lepo vuce i to, ali ako stisnem gas odjednom do daske nece kao da se ugusi
                A kako to ide vrhunski kad nece da prima gas????
                RENAULT, SAAB, VOLVO >>>>>>>>>>>>>VW, BMW, FIAT

Comment

• cale
                  CBC Senator
                  • 22.03.2009
                  • 297
                  • Backa Topola

@sjstephy91 ma ne raz umes ti to, ide vrhunski, ali gas ne prima vrhunski!
                  NE KITI SE TUDJIM PERJEM

Comment

• max3m87
                    CBC Senator XXL
                    • 17.05.2010
                    • 531
                    • Beograd

ma ne razumete me ako stiskas gas samo da nije da ga odjednom zabijes do patosa... on puni ko lud nikakav problem.. tipa u 3 ako ga na oko 2 000 ili ispod zabodes u patos nece povuce a ako papucicu stiskas na dole a ne od jednom ide ko metak... ne znam kako da objasnim...

Comment

• krelac
                      CBC Član
                      • 19.06.2010
                      • 17
                      • brcko

Jedno pitanje za max3m, sta si radio za ono trzanje kod jutarnjeg paljenja?
                      Ako mozes malo da pojasnis, jer kod mene se desava kod jutarnjeg paljenja produzeno verglanje a zatim u leru mu obrtaji variraju izmedju 1100 i 800 kad dam gas i krenem sve je u redu. Kod sljedecih paljenja dakle kad je malo zagrijan pali na pola kljuca (kartice) Laguna 1.8 16v 2003g.

Comment

• max3m87
                        CBC Senator XXL
                        • 17.05.2010
                        • 531
                        • Beograd

Originally posted by krelac
                        Jedno pitanje za max3m, sta si radio za ono trzanje kod jutarnjeg paljenja?
                        Ako mozes malo da pojasnis, jer kod mene se desava kod jutarnjeg paljenja produzeno verglanje a zatim u leru mu obrtaji variraju izmedju 1100 i 800 kad dam gas i krenem sve je u redu. Kod sljedecih paljenja dakle kad je malo zagrijan pali na pola kljuca (kartice) Laguna 1.8 16v 2003g.

Iskreno da ti kazem, majstor mi je samo ocistio senzor obrtaja ali to nije pomoglo mnogo... za to paljenje je ocistio neke dizne a ne znam kako se tacno zovu nesto na ben... one su bas vezane za paljenje i nas kako mi je sada kul kad ga upalim i kad je hladan uopste ne trese ko ranije dok se ne ugreje sad je bas dobro... ja sam imao problem samo sa jutarnjim paljenjem imam i snimak u blazem obliku cim dobijem komp postovacu ga.. poz ljudi.. hvala

inace raspitao sam se za lagunicu ler gas je na 750 fabricki a meni je na 800 kad je skroz mirno i ravno obicno nekad i predje za nijansu ali kad se skroz smiri onda je na 800 ravno... poz

Comment

• gogi11
                          CBC Senator XXL
                          • 26.10.2009
                          • 790
                          • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by maxag
                          Originally posted by gogi11
                          Pozdrav , posto sam u guzvi nema me na forumu ali eto mislim na vas malo aj sad i vi na mene treba mi pomoc, stigla mi je jedna laguna iniciale dci sa navigacijom naravno u pitanju je i veliki displej koji gubi kontakt ( cas radi cas ne i uglavnom radi samo leva strana displeja)pa neka mi neko po secanju samo na p.p baci broj stranice gde se raspredalo o tome kako se resava to ili neka mi u kratku na p.p da smernice. Hvala drugari pozdrav i lepo se provedite sutra
                          Javi ako ti majstor popravi i vidi u cemu je caka.Sutra idem na dijagnostiku pa cu da javim sta sam uradio.
                          Prodao sam je sa neresenim problemom ali i nije nesto oborilo cenu to Sve u svemu kod nje displej je bio problem a to je resivo uz dosta novca sto mi nije padalo na pamet da radim-popravljam (iskreno)

Comment

• gogi11
                            CBC Senator XXL
                            • 26.10.2009
                            • 790
                            • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by max3m87
                            e ljudi jedno pitanje resio sam sve probleme... i ono sa paljenjem... znaci sad radi sve ok.. samo ima jedan problemcic, neda mira, znaci auto ide sve ok vrhunski lepo vuce i to, ali ako stisnem gas odjednom do daske nece kao da se ugusi jel imao neko slican problem... poz za druzinu...
                            Klapna prljava filter (goriva,plina),pumpa u rezervoaru mozda ... moze biti bilo sto-sta pa i lose gorivo . Jel samo na blic ili potraje to gusenje-trzanje ? Moze da bude i do bombine mozda, ne znam da li si ih menjao posto nema sta nisi do sada pa ladno mozes da etiketiras auto kao 2010 godiste jbteee

Comment

• modesti
                              CBC Senator
                              • 26.08.2009
                              • 239
                              • novi sad
                              • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

maxi-kod automatika se to zove gedekt sekunde, znaci ima sekund pauzu prilikom "patosiranja" papučice gasa, a kod tebe kao što ti je gogi rekao može da bude svašta, mada mislim, bez ljutnje, da su to sve papagaji u tvojoj glavi...sedi druže u auto, sipaj gorivo i vozaj se u uživaj...
                              It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

• max3m87
                                CBC Senator XXL
                                • 17.05.2010
                                • 531
                                • Beograd

hehehe... pa npr.. ako je iznad 2000rpm u 3 i stisnem gas do daske povuce odma ko nenormalan a ako je ispod zakuca
                                gogi to ti kazem imam garanciju na sve god dana heheehe

Comment

Working...