Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mistermobil
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2008
    • 469
    • pecinci

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Daewu ako ta emisija ide vec za dva tri dana daj da se organizuje svedocenje i da neko prica u ime svih ostecenih ljudi,ili dvojica,trojica.Ima vrlo malo vremena
    Ko leti,vrijedi
    Ko vrijedi,leti
    Ko ne leti,ne vrijedi..
    (Grunf,TNT..)

Comment

• milutin85
      CBC Član
      • 08.11.2008
      • 71
      • Beograd

Sinoc mi dosla 2 pandura na gajbu,zvali me da dodjem danas u 14h u sup radi ponistenja registracije,pa vam javljam sta je bilo kad se vratim,nadam se da imaju i neki dobru vest ....

Comment

• tarantula
        CBC Član
        • 02.04.2009
        • 27
        • Vranje

LJUDIIIIIIIIIiiiiii !!!!!!!!!

dobio sam resenje od Carine Sabac POSLE dve godine od kad mi je oduzet auto, konacno se zavrsila ova drama.

RESENJE je POZITIVNO!! tacnije Vracaju mi auto na slobodno raspolaganje! Haaaaaa

Pre oko dva meseca sam dao izjavu carini sabac, a evo sad stiglo resenje!

Ono sto sam radio od pocetka je da sam pustio krivicnu prijavu protiv vlasnika auto kuce odakle sam uzeo auto, zatim bio u na davanju izajeve u opstinski sud po pitanju postupka koja drzava vodi protiv njega, zatim ovaj u Sapcu, i jedno protesno pismo na rad policije u Vranju koje sam poslao na aderesu Minista policije tacnije Dacic Ivici- od kojih sam i dobio odgovor da policija radila po pravilima i to je to!

Problem je u tome sto ima dosta slucajeva i radi se sporo, tacnije u 2009 rade automobile koji su oduzeti u 2007.

Auto jos nisam uzeo, cekam da ga doteraju iz Nisa iz Auto Moto Saveza gde je dat na cuvanje.

Vise o mom slucaju ima na nekoj od predhodnih stranica mislim 15, da nebi pisao ponovo.

Ae tu sam ja ako nesto treba za pitat.

Ae srecno i samo strpljenja, zivaca, i ko moze neka ide da pokrije auto ili kako vec, jer poceli su da vracajuuu.......

Comment

• milutin85
          CBC Član
          • 08.11.2008
          • 71
          • Beograd

Svaka cast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaci nije lazna nada,juce sam bio da mi zvanicno poniste registraciju i saznao sam ono sto smo i znali sto su mi rekli kao u poverenju nezvanicno,SADA je vreme da MAXIMALNO pritisnemo carinu jer je sada na snazi uredba o registraciji automobila euro2,znaci SADA i ODMAH moramo da izvrsimo pritisak kaze mi osoba iz sup-a koja je tamo najkompetentnija za to ali ne moze da nam pomogne jer se pita carina samo,i vrlo brzo bi sve bilo sredjeno samo da uspemo da ljude iz carine pritisnemo sa svih strana,ja vec pokusavam nesto da dodjem do nekih ljudi mislim da cu uspeti

Comment

• tarantula
            CBC Član
            • 02.04.2009
            • 27
            • Vranje

Al mucak Sad sam bio kod inspektora, koji mi je oduzeo auto i treba da vrati sada, Kaze da ce se iz policiske uprave zaliti na resenje jer nemogu da registruju auto ako je neko falsifikovao dokumentaciju. a i auto nedaju iz auto moto saveza dok im carina ne plati lezrinu, a carina u ovom slucaju iz nisa nezeli da plati 54.000.oo dinara AMSS za lezarinu tako da ovde ce biti jos borbe dok izgleda ne odem ispred skupstine i zapalim se benzinom.

Sve u svemu SEXXXXXXX.................

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

Ne mogu da verujem sta se radi sa ovim narodom,da li su oni normalni ?Ne zna se ko koga j... al mi najebasmo.Pre nekih pola sata sam se cuo sa Radom iz beogradske hronike i rekla mi je da ce ekipa redakcije da me kontaktira u cetvrtak oko podne da ugovorimo snimanje i vreme i mesto.Pozeljno bi bilo da se na snimanju pojavi nas sto vise jer bi tako izgledalo naj verodostojnije.Mada to jos uvek nije nista sigurno i ona ija isto,se nadamo da ce nam to ubrzati stvar, usput sam joj procitao sta se desilo sa tarantulom i zena prosto nemoze da veruje sta nam se dogadja.POZDRAV...

Comment

• tarantula
                CBC Član
                • 02.04.2009
                • 27
                • Vranje

Druze ako izlazis u javnost ako ti treba dokumentacija mogu ti poslati.

A najvise me pogadja to sto je u PU Vranje stiglo resenje od carine sabac o vracanju vozila vlasniku tj. meni na cuvanje do okoncanja postupka sa datumom 03.03.2009 a oni mi jos nisu vratili vozilo, Stim sto ja nisam dobio ovaj dokument o vracanju na cuvanje, on je samo poslat PU Vranje. !! A sad Konacno resenje je stiglo 25.06.2009 i meni i PU Vranje i dalje ne vracaju vozilo!!

Moracu da saljem neko pismo carini u Sapcu kako bi reagovali nekako ili ne znam ni ja sta vise... ili cu tuziti inspektora koji je i jedini na ovom podrucju zaduzen za automobile, mada me strah da mu pustam tuzbu mozda ce jos vise da mi zagorca zivot, samo se moram dokopati tog dokumenta kojim se nalaze da mi vrate auto na cuvanje do okoncanja postupka kojim im nalozeno da mi vrate auto ja sam sasvim slucajno saznao za taj dokument gde mi je i kasnije potvrdio inspektor da je stigo.

Comment

• mistermobil
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2008
                  • 469
                  • pecinci

Koje mrcvarenje jbt..znas u cemu je problem Tarantula,ako si dobio resenje da mozes reg vozilo,to znaci indirektno priznanje da je SUP Vranje odgovoran sto nije adekvatno proverio poreklo i dokumentaciju i da se ti oslobadjas krivice i da mozes traziti odstetu od njih zbog pretrpljenog uznemiravanja,sekiracije itd.To njima nikako ne odgovara,tako da presavij tabak imas crno na belo resenje,kontaktiraj Kurir koji jedva cekaju da nekog opljuju i nemas sta da se bojis.Pa da nece valjda jos i da fizicki prete nisu ovo devedesete nisu ni oni nedodirljivi vise
                  Ko leti,vrijedi
                  Ko vrijedi,leti
                  Ko ne leti,ne vrijedi..
                  (Grunf,TNT..)

Comment

• uskoro prevaren
                    CBC Član
                    • 09.12.2008
                    • 36
                    • Novi Sad

Slazem se!

Comment

• tarantula
                      CBC Član
                      • 02.04.2009
                      • 27
                      • Vranje

Resenje postaje pravosnazno osam dana posle prijema, jer rok za zalbu traje toliko, odnosno ako neko ne uputi zalbu u tom roku, postaje pravosnazno.

Al eto sup oce da podnese zalbu, sto ce sigurno i uraditi i to ce ponovo sve iz pocetka i tako do ko zna kad!

Ne znam danas sam slao zahtev za vracanje auta, carini nis jer se tamo nalazi auto, sutra cu carini sabac da posaljem da vidim oko ovog resenja kad su poslali PU. da mi vrate na cuvanje do zavrsetka postupka.

I tako dok ne razbijem nekog u mupu.

Comment

• DAEWU
                        CBC Veteran
                        • 16.03.2009
                        • 194
                        • lazarevac

Samo da vam javim da ce ce se snimanje za beogradsku hroniku ,najverovatnije obaviti u sredu.pozeljno bi bilo da nas se pojavi sto vise.Javicu mesto i vreme naknadno.Prijavite se ko hoce da dodje,namojte sad da zatajimo.TARANTULA..ako ikako mozes pokazi na forumu svoje resenje koje si dobio.POZDRAV...

Comment

• medak2
                          CBC Početnik
                          • 05.07.2009
                          • 2
                          • medak

Pozdrav svima,
                          ja sam novi clan i jos jedan od prevarenih. Auto mi je oduzet u martu sup ruma i pre dve nedelje vracen mi je na cuvanje . Resenje mi glasi da mi se zabranjuje raspolaganje i otudjenje do okoncanja sudskog postupka u sapcu.

Comment

• miki017
                            CBC Početnik
                            • 06.07.2009
                            • 4
                            • Vranje

Pozdrav svima.
                            Tarantula, imas li koje nove informacije? Koliko ja znam, trebali su da objedine zalbu za moj i tvoj auto, ali zalba nije poslata, tako da sad samo cekamo pravosnazna resenja. Ne znam za tebe, ali meni se javlja novi problem - REGISTRACIJA.

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Originally posted by medak2
                              Pozdrav svima,
                              ja sam novi clan i jos jedan od prevarenih. Auto mi je oduzet u martu sup ruma i pre dve nedelje vracen mi je na cuvanje . Resenje mi glasi da mi se zabranjuje raspolaganje i otudjenje do okoncanja sudskog postupka u sapcu.
                              Zao mi je sto si postao clan ove nevesele druzine.Ako budes cekao da se problem resi sam od sebe dugo,vrlo dugo ces ispred kuce imati samo gomilu gvozdja.Moj ti je predlog da se aktivno ukljucis,jer jos u petak sam trazio da mi se jave oni koji hoce da pomognu snimanje emisije, veruj mi da osim Maree,Dusana i Milutina85, niko drugi mi se nije javio.Cak ni tarantula nije poslao svoje resenje,svi samo pisu,citaju,kukaju i cekaju,neznam sta [da im neko drugi resi njihov problem].Pa Medak.,. tako ukratko stoje stvari na ovom forumu,pa ti izaberi.POZDRAV...

Comment

• uskoro prevaren
                                CBC Član
                                • 09.12.2008
                                • 36
                                • Novi Sad

Ja sam za pomoc takodje ali, u smislu pojavljivanja na snimanju, jer od papira vezano za ovaj slucaj nemam nista posto im jos nisam predao auto. Cekam da vidim hoce li nesto krenuti u nasu korist! Samo javite kada je snimanje te emisije pa da se okupimo!

Comment

Working...
                                X