Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Nasa drzava je prosto fantasticna... :-/

Proslo je punih 7 meseci i i dalje se ne zna ama bash nista...
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• MAREA
      CBC Veteran
      • 10.11.2008
      • 117
      • kladovo

juce sam zavrsio sudenje protiv mupa ,presuda je da je Mup kriv i da mi se vrati vozilo sa registracijom.To je i dalje ne izvrsivo jer traje postupak u Sapcu ali ja imam crno na belo.To se sad salje carini Sabac a moj advokat kaze da ima bar sedam osam takvih presuda nebi nam carina mogla nista morali bi odma da nam dozvole registraciju .Idemo dalje ,kako mora .
      Carina je mom sudu dostavila izvestaj u kome pise sve ono sto su nam i preko telefona rekli i sto vec znamo0
      Pozdrav!!!

Comment

• MAREA
        CBC Veteran
        • 10.11.2008
        • 117
        • kladovo

zaboravio sam da napisem,sa ovim resenjem carina ne sme da mi otudi auto i potrazivanja za carinu ne moze meni da naplati vec onom ko je kriv

Comment

• enzo89
          CBC Početnik
          • 04.12.2008
          • 8
          • Beograd

E ljudi da vas pitam samo neshto.Mom caletu su oduzeli Range Rover 1991 godishte zbog prekucanih brojeva.6 meseci su ga drzali kao da ga provere da bi na kraju ustanovili da se 2 broja razlikuju od onih iz saobracajne tipa od 8 je postalo 3 i od 3 9 tako neshto.Inace auto je 2005 usao u srbiju na pz table 4 godine je registrovan i niko nije iamo problema sa njim,nije kraden legalan je 100 % provereno.Cale je bio kod sudije ona mu je uzela izjavu i evo vec 2 meseca se niko ne oglasava.Sta ce biti sa ovim slucajem po vasem misljenju, da li cemo mi placati carinu i pdv ili postoji mogucnost da nam vrate auto bez toga.Postoji li mogucnost da ga oduzmu?

Comment

• Ajvanho
            CBC Član
            • 24.03.2009
            • 65
            • Beograd

E ovde se izgleda stgarno ne zna ko koga,znate vec sta.

Sta ce na kraju od svega ovoga biti ni bog ne zna.Npr. zasto sam ja prosao drugacie od drugih,i da li cu moci da ponovo registrujem auto kad mi istekne ova registracija,bzirom da su mi vratili sve?

Ludnica,jedino se tako moze nazvati ovaj svet u kom smo mi

Comment

• mistermobil
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2008
              • 469
              • pecinci

Marea,svaka cast tebi i tvom advokatu na sposobnosti,angazovanju i umecu.Pogodili ste tacno u centar,i rezultat nece izostati.Nadam se da ce tako biti i u ostalim slucajevima
              Ko leti,vrijedi
              Ko vrijedi,leti
              Ko ne leti,ne vrijedi..
              (Grunf,TNT..)

Comment

• bugs bunny
                CBC Veteran
                • 24.10.2008
                • 167
                • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Enzo89 može da ti se desi da ti prekucaju broj odnosno da ti PUS-uju broj, što ti nije velika šteta ako tako bude.
                Marea svaka čast i moraćemo da vidimo sa tvojim advokatom da li postoji varijanta da mi to sve uradimo kao i ti s tim da se pozovemo na tvoj slučaj, pošto si ti dobio presudu.

Ako si pročitao sve na forumu onda znaš da carina i Mup imaju pravo da ti oduzmu vozilo i posle 10 godina, nažalost, ali valjda će da bude bolje jednog dana u ovoj državi.

Pozdrav svima.

Comment

• mercedes
                  CBC Početnik
                  • 07.05.2009
                  • 5
                  • Šid

Originally posted by enzo89
                  E ljudi da vas pitam samo neshto.Mom caletu su oduzeli Range Rover 1991 godishte zbog prekucanih brojeva.6 meseci su ga drzali kao da ga provere da bi na kraju ustanovili da se 2 broja razlikuju od onih iz saobracajne tipa od 8 je postalo 3 i od 3 9 tako neshto.Inace auto je 2005 usao u srbiju na pz table 4 godine je registrovan i niko nije iamo problema sa njim,nije kraden legalan je 100 % provereno.Cale je bio kod sudije ona mu je uzela izjavu i evo vec 2 meseca se niko ne oglasava.Sta ce biti sa ovim slucajem po vasem misljenju, da li cemo mi placati carinu i pdv ili postoji mogucnost da nam vrate auto bez toga.Postoji li mogucnost da ga oduzmu?
                  Nazalost po onome sto si napisao nije obecavajuca situacija.Verovatno je od 3 napravljena 8. i od 3 9.Ti brojevi se inace najlakse i najcesce prepravljaju.Ako su brojevi prepravljeni tj. prekucani u tom slucaju se vozilo ne vraca vec se trajno oduzima(ne znam kakvu si potvrdu dobio u SUP-u, privremeno ili trajno oduzimanje) i prodaje na licitaciji (apsurdno ali tako je).Znam isti takav slucaj ujaka od druga kome su oduzeli vozilo i prodali na licitaciji i covek ga vidi kako se voza gradom.Na zalost takva nam je ova drzava. P.S.Nemoj cekati da ti se oni jave jer nece veruj mi, znam iz iskustva, nego zovi bar dva puta nedeljno!Srecno!

Comment

• macaneli
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2008
                    • 327
                    • sremska mitrovica - Genova
                    • S-max

Originally posted by bugs bunny
                    Enzo89 može da ti se desi da ti prekucaju broj odnosno da ti PUK-uju broj,
                    PUS ( po upustvu sup-a )
                    ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• DAEWU
                      CBC Veteran
                      • 16.03.2009
                      • 194
                      • lazarevac

Cestitam M area druze svaka cast znao sam da ces uspeti.EEEEtako se to radi,dok mi samo kukamo i cekamo,a lepo nam je covek predlagao da nas zastupa.POZDRAV..

Comment

• mrgud
                        CBC Član
                        • 29.04.2009
                        • 14
                        • novi sad

Pozdrav svima,

Nisam stigao da vam javim da sam bio neki dan u PU u svojstvu stranke
                        da dam jos jednom izjavu u vezi registracije vozila.
                        Posto nisam znao o cemu se radi,pocelo je ponovo sa
                        pitanjima tipa: od koga si kupio, koliko platio je si li bio upoznat sa carinskim papirima itd.
                        Vidim da je to puko mrcvarenje koje nema nikakvog smisla, osim da me navedu da sto bolje
                        ojacaju donosenje Resenja o oduzimanju registracije.
                        Rekao sam da sam vozilo kupio registrovano u ovoj zemlji,
                        na zakonit nacin promenio registraciono podrucje
                        i da mi nije jasno kave carinske papire spominju.
                        Posto nista ne razumem u vezi ovoga,nisam u stanju ni dati pa ni potpisati izjavu.

Ponudio sam vec pripremljeno punomocje advokata, a on gleda i vraca mi, fali pecat kancelarije.
                        Ako ovo nije validno ja se vracam kod svog "cove" da mu kazem da odbijate punomocje jer ne valja.
                        Brzo se povukao,stavio papir u fasciklu i rekao to je sve, mozete ici.
                        Konacno sam shvatio da nikakve sanse nemam da se sam zastitim.

Marea i ja ti cestitam, ja sam krenuo slicnim putem.

Comment

• bugs bunny
                          CBC Veteran
                          • 24.10.2008
                          • 167
                          • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Originally posted by macaneli
                          Originally posted by bugs bunny
                          Enzo89 može da ti se desi da ti prekucaju broj odnosno da ti PUK-uju broj,
                          PUS ( po upustvu sup-a )
                          Tako je nisam ni obraćao pažnju u brzini da sam to napisao.
                          Pozdrav.

Comment

• mrgud
                            CBC Član
                            • 29.04.2009
                            • 14
                            • novi sad

Pozdrav svima,

Ljudi, pisite kako ide povracaj vozila, kod mene nema nista novo, auto je i dalje u MUP-u.
                            Ima li jos neko kome nije vracen.Kako napreduje carina i sudstvo sa donosenjem resenja u
                            vezi nasih problema, da li se ista pametno dogadja? Nadam se povoljnom ishodu.

Comment

• rajko
                              CBC Početnik
                              • 19.03.2009
                              • 6
                              • beograd

Pozdrav svima
                              juce sam se takodje i ja cuo sa carinom,u Sapcu,gospodja je bila vrlo fina i ljubazna,receno mi je da su vec dali nalog za povracaj 80 automobila(za moj jos nisu),a inace je tacno da imaju oko 300 predmeta.Znaci,svi zainteresovani bi trebali da zovu MUP gde im je oduzeto vozilo i da se interesuju da li je stigao nalog iz Sapca.Tacno je,da ce odobriti placanje carine i PDV-a,a ko nece moze da ceka okoncanje postupka protiv okrivljenih i da se "naplati" od njih.Takodje je rakla da nema potrebe da zivkamo svaki cas zato sto je njima stalo da to sto pre zavrse.Posle toga sam zvao SUP Ruma,medjutim nalog za moje vozilo jos nije stigao,a kad ce ne zna se.Ako sam nekom pomogao,i bar malo ga utesio,dobro je...

Comment

• milutin85
                                CBC Član
                                • 08.11.2008
                                • 71
                                • Beograd

Hvala na informaciji,a sta znaci povracaj 8o vozila,povracaj tablica ili povracaj vozila koji stoje kod njih?

Comment

Working...
                                X