Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DAEWU
    CBC Veteran
    • 16.03.2009
    • 194
    • lazarevac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Tarantula..moj ti je predlog da nam se prikljucis.Kad si sve to probao i nista,probaj i sa nama.Zajedno smo jaci.

Comment

• Ajvanho
      CBC Član
      • 24.03.2009
      • 65
      • Beograd

I ja sam za zajednickog advokata.Javite gde i kad pa da se okupimo

Pozdrav svima

Comment

• MAREA
        CBC Veteran
        • 10.11.2008
        • 117
        • kladovo

broj advokata 019/807-595

Comment

• saint
          CBC Član
          • 25.02.2009
          • 70
          • Bg

Marea,ja sam skinuo ovo.Reci mi samo par stvari:
          1.Da li dole treba da stoji Kladovo ili grad iz koga sam ja (Beograd)?
          2.Ne vidi se sta pise posle adrese,u dnu strane.
          3.Ovo punomocje i dokumentaciju koju imam saljem tebi?

Hvala unapred,pozdrav!

Comment

• tarantula
            CBC Član
            • 02.04.2009
            • 27
            • Vranje

Sad sam bio kod inspektora koji mi je oduzeo vozilo on kaze da moze da mi sredi da mi vrate auto, ali bez mogucnosti registracije i otudjenja do kraja postupka, a i reko mi je ako mi vrati auto da ce na sudu imati manju vrednost u krivicnom postupku koji vodim protiv vlasnika auto kuce jer je auto kod mene i te fore.

A advokat mi kaze da i on moze da mi vrati auto takodje bez otudjenja i to, i da mozda moze da se izvede da se u auto ubaci drugi motor ako nebude dozvole za ponovnu registraciju uz placanje nekog prekrsaja.
            posto je vlasnik auto kuce u begstvu, kaze bolje da uzmem auto, jer ko zna dali ce njega u opste da pronadju, i da barem onda mogu da prodam auto za delove i izvucem neku kintu!

Takodje inspektor mi je reko da tesko da ce dopustiti registraciju vozila. Inace moj auto se nalazi na carini NIS.

Sve u svemu zacin C

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

Tarantula..to su price kroz koje smo mi vec prosli.Prvo ti kazu ako je sve u redu na vestacenju,sredice da ti vrate auto na cuvanje i da nebrines samo da cekas i budes strpljiv.Potom ti kazu da su nemocni dok nedobiju nalog iz Sabca ili odakle vec neznam i to tako ide u nedogled.Advokat ti isto kaze da i on moze da ti sredi da ti vrate auto na cuvanje,a da se tuzi prethodni vlasnik za nadoknadu stete[kojeg naravno nigde nema i koji nema nikakva primanja i na kojeg se nista nevodi].Veruj mi da od tog posla nema nista,ja sam se danas cuo sa advokatom od MAREA i covek mi je sve lepo i detaljno objasnio.Covek mi je doslovce rekao da sto nas je vise to je bolje za nas i vece su nam sanse da sto pre okoncamo ovu nasu agoniju.JA MU LICNO VERUJEM.Za nas je mnogo povoljnije ako nastupamo kao grupa a i finansiski.POZDRAV

Comment

• MAREA
                CBC Veteran
                • 10.11.2008
                • 117
                • kladovo

dole jos pise broj lk i gde je izdata.kad otvorite sliku,na desni klik misa idete na save image as i sacuvace se dobro i vidi se ceo list.Dokument saljete advokatu:
                Mihajlo Popovic
                ul.I.Lole Ribara 28
                19320 Kladovo

@Tarantula
                nije mi jasno da Vi posle godinu i po dana tek sad idete kod inspektora koji vam obecava da ce vam vratiti auto ,pa mi smo to prosli u prvim danima meni su auto vratili tacno posle zakonskih 3 meseca a posto je bila zima veruj mi povremeno su ga palili da ne bude i stete sto je kod njih.

Comment

• Ajvanho
                  CBC Član
                  • 24.03.2009
                  • 65
                  • Beograd

I ljudi sta smo resili,jel se okupljamo i kad?

Comment

• tarantula
                    CBC Član
                    • 02.04.2009
                    • 27
                    • Vranje

@MAREA e moj druze da znas koliko sati imam provedeno u MUPU svaki dan sam iso i molio i prekljinao dami vrate barem auto da sedi kod mene kuci, al uzalud! I nije zakonski rok 3 meseca ustvari jeste ako ti neizda nikakvu potvrdu, ali ako ti izda o privremenom oduzimanju, onda moze vecno da sedi kod njih, takav je zakon, PROVERENO kod Alvirovica iz SAT-a

Ma ovaj inspektor hteo da se napravi faca kao radi poso on sluzbenik godine i to, ma pusti, ja sam iso na policiskoi parking odneo pokrio auto, ali su ga posle oterali u meni nepoznatom pravcu, ni inspektor koji mi ga je oduzeo nije znao gde je Katastrofa, i sada kao saznao gde je i moze da mi ga vrati, predpostavaljam sta je ostalo od auta nego aede, sta sad!

A najcrnje je sto na potvrdi o privremenom oduzimanju ne upisuju kilometrazu na koliko su ga uzeli, misle mogu da ga vozikaju, al ja zapisao na koliko je bio kad sam im dao pa cu da vidim sta su radili, samo da ga uparkiram u moju garazu.

Comment

• mistermobil
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2008
                      • 469
                      • pecinci

To je horor..koja je to banda,nemam reci.Neko je vec rekao nesto slicno ovde-isto kao da ti otmu kucu i jos ti se pos..u na glavu,siluju te,a kao postuju zakon.majku im banditsku,znaju sve,sve mogu da rese za 24 casa,vrate ljudima kola i kazne krivce,ali oni se i dalje prave ludi zato sto pokrivaju neke barabe.Citam ovo ovde i kljucam od besa

@Tarantula
                      ti sigurno znas za jos ljudi iz tvog mesta koji su doziveli isto.Bilo bi korisno kada bi ih uputio na ovaj forum i ove ljude ovde,imali bi svi zajedno vece sanse.Mozda bi se nesto zajednicki pozitivno uradilo
                      Ko leti,vrijedi
                      Ko vrijedi,leti
                      Ko ne leti,ne vrijedi..
                      (Grunf,TNT..)

Comment

• tarantula
                        CBC Član
                        • 02.04.2009
                        • 27
                        • Vranje

@mistermobil U mom gradu ima nas dvoje, stim sto je ovaj drugi uspeo od dilera koga je uzeo da mu otme drugi auto i sad su kvit. Trazim ove iz Nisa, tamo ih ima oko 60 kad bi se spojio sa njim bilo bi dobro.
                        Al njima nisu oduzeli automobile samo ponistili registracije, a kupili smo ih iz iste auto kuce.

Nego najcrnje je da posle tri dana od oduzimanja auta, dosla na vrata tri lika koja znam iz vidjenja i kao pustaju mi pricu da su mi videli auto na policiskom parkingu i kao da znaju nekog lika koji moze da mi vrati auto, ja podjem sa njima da vidim sta i kako, i taj lik mi kaze moze da mi vrati auto odma ako imam kljuceve idemo odma sa policiskog parkinga i vadimo auto i da dobijam potvrdu od policije da je auto ispravan a to zadovoljstvo bi me kostalo 500e, i ja pristanem na to ostavim papire od auta odem kuci po novac, i u toku voznje do kuce raspitam se malo oko tog lika, i dobijem informacije da mu je kum Glavni inspektor bas taj koji mi je oduzeo auto, i da su teski prevaranti, kao zivadi auto na 2-3 meseca pa dodju oduzmu ga ponovo.... ja popizdim vratim se uzmem papire i pravo kod inspektora, a on mi na sve ovo kaze, on mi jeste kum ali mi nepricamo vec 10god. i ispricao mi za toga kao da ima miljonska sudjenja za prevare i takve stvari.

I sad budi pametan kad te svako prca..........

Comment

• DAEWU
                          CBC Veteran
                          • 16.03.2009
                          • 194
                          • lazarevac

Pozdrav svima nisam se javljao nekoliko dana jer sam bio u frci i jurnjavi oko auta.Upravo sam ga doterao kuci pre jednog sata .Zato vama koji niste proverili,savetujem da proverite na carini dali vam je uopste stigla prijava do carine.I prijavite se na spisak.

Comment

• uskoro prevaren
                            CBC Član
                            • 09.12.2008
                            • 36
                            • Novi Sad

A o kakvoj prijavi na carini se radi? Izgleda da nisam upucen!

Comment

• Ajvanho
                              CBC Član
                              • 24.03.2009
                              • 65
                              • Beograd

Originally posted by DAEWU
                              Pozdrav svima nisam se javljao nekoliko dana jer sam bio u frci i jurnjavi oko auta.Upravo sam ga doterao kuci pre jednog sata .Zato vama koji niste proverili,savetujem da proverite na carini dali vam je uopste stigla prijava do carine.I prijavite se na spisak.

A jesi li ga dobio na cuvanje ili ces moci da ga vozis?

JA sam dobio informaciju od jednog policajca koji je razgovarao sa inspektorom koji je meni oduzeo auto da ukoliko se ne pokrene postupak protiv mog vozila u roku od 3 meseca oni mora da mi vrate vozilo kao da nista nije bilo.
                              Taj rok istice krajem aprila,pa cu da vidim sta ce biti sa tim.Javljam cim se to desi

Comment

• MAREA
                                CBC Veteran
                                • 10.11.2008
                                • 117
                                • kladovo

hello,danas sam bio da svedocim protiv Boska Cestica protiv koga se u Sabcu vodi spor za moj auto .Izjavu sam po sluzbenoj duznosti davao u sud Kladovo.Sudija me saslusao i napisao izvestaj i to da se pridruzujem optuzbama protiv doticnog i da trazim nadoknadu stete .Sutra zovem carinarnicu Sabac i javljam vam.A na sudenju proti9v drzave i preth. vlasnika sudija je trazila da se za 12.05 dostavi izvestaj iz Sapca dokle se stiglo sa slucajem i u kom pravcu to ide i da ja dodem na saslusanje kao parnicna stranka pa ce tad i da donese presudu.Pretpostavljam da je i u Sapcu isto tako stiglo do saslusanja svedoka i da se blizi kraj.
                                POZDRAV

Comment

Working...
                                X