Lično me se ne tiče, ali evo ideja:
A kako bi bilo da "svedok bude zaštićen" i da novinari malo pomere svoju i sami dođu do dokaza ?! Lako je biti novinar kad ti neko da sve na gotovo.
Ovo je velika priča i, kako mi se čini, neke velike njuške i/ili gomila sitnijih bi mogle da dobiju po prstima ..
Novinaru je dovoljna određena količina informacija koja ne otkriva izvor da sam dođe do ostalog. Setite se Borbe i milion EUR za onog majmuna koje je dala država, pa nije otkriven izvor ... Može se kad se hoće ...
Imajte na umu da država jarko želi punjenje budžeta, a u ovoj priči velike pare "klize" neznanim kanalima ..
JBT ... kao da ne čitate vesti ...
Razgovor s novinarima je dvosmerna ulica ...
Ili je ovo tema o kojoj ne sme sa se piše i govori javno ?!
Kako bi bilo da se organizujete i ne gurate se jedan po jedan i da ne gurate samo jednu bulju u procep?!
Možda samo čekate da jednom od vas pukne film pa da on na**** kao nezaštićena jedinka?!
Shvatite da ste platili svoje pravo da budete zaštićeni i sad je vreme da to pravo i iskoristite!
Ponašate se kao da su vam vaše pare poklonjene i molite nekog da uradi nešto za vas umesto da zahtevate ono što ste platili, a to je zaštita države.
Konsultujte nekog jakog pravnika čije ime se čuje i ko ima i političke veze ... recimo ...
O&O
Daewu,sta konkretno mislis kad kazes dokazi?Ja npr mogu svedociti da sam od tog i tog kupio registrovan auto,navodno je SUP Ruma proverio da je legalan i da nije kraden,DA JE SVE REGULARNO,da se slazu brojevi sasije i motora,regularne su mu tablice i saobracajna,itd.Ja nisam carinio niti registrovao kao i vecina ovde,vec sam uzeo vec registrovano vozilo..Sta drugo mogu da kazem kad ne znam.Tako mozete posvedociti i vi ostali.Zar to vec nisu dokazi,pa nismo valjda kolektivno izmislili pricu.Ako neko zna vise,i zeli da prica,tim bolje za celu stvar
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Mislim da bi jedan od dokaza bio taj da neko ima nekakvu vrstu pisane potvrde od strane supa da je proveravao regularnost automobila koji je planirao da kupi. Time bi se dokazalo da je sup davao lazne padatke o vozilima, tj da je garantovao ispravnost papira vozila i time naveo nas ostecene da kupimo takva vozila! Cuo sam da je sup duzan da da neku vrstu potvrde ukoliko neko dodje da proverava auto koji planira da kupi! Ako postoji neko sa tim papirom pomogao bi verovatno i ostalima!
vozila za koja je zavod za standardizaciju izdavao potvrde da su vozila euro 3 i ako nisu za novcanu nadokndau naravno!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Sta god da je bilo za nas nije bitno,sad se vec zna ko je kriv a NAS niko ne krivi mi sam ispastano uz njih .Nece niko reci verujte nista sto se vec nezna ,nama treba samo da ubrzamo proces za nasa resenja i da ubrzamo kraj koji ce sigurno jednom doci.Bosko Cestic koji je uvezo moj auto je vec u zatvoru zbog drugih krivicnih dela (u Nisu) dodace mu jos nesto zbog automobila a mene to sad vec bas briga kako ce on da prode ja hocu da se zavrsi ovo sa nama .Mozda gresim ali nemam vremena da razmisljam kako ce neko drugi da prode i ako se uvuku i drugi u to mozemo samo da oduzimo stvar.
pozdrav
evo koliko od nase drzave ministarstvo nije nadlezno ovo je odgovor iz ministarstva
Poštovani gospodine Antić,
Kao što smo Vas obavestili i prethodnim mail-om, sa podacima koje ste naveli morate se obratiti nadležnoj carinarnici, jer Uprava carina nema zakonskih mogućnosti da utiče na tok prekršajnog postupka koji se kod nadležne carinarnice vodi.
e sad sam zvao sefa odseka za carinske prekrsaje u Sapcu i ovako je covek reko :Urgirali smo u sudu da nam daju dozvolu da vam pre kraja prekrsajnog postupka otkucamo resenja da registrujete i carinite automobile bez obzira na vestacenje pecata i dobili su usmeno dozvolu ali moraju da cekaju da im stigne pismeno dopustenje i odmah ce da nam otkucaju jer od nas vise ne mogu da disu.
Covek misli da ce to biti USKORO
Majku im bezobraznu i njima i pecatu sta ljude cija su kola oduzeta briga ciji je pecat koriscen.HAPSITE KOGA HOCETE,ALI VRACAJTE TA KOLA VEC JEDNOM LOPOVI!!
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Mistermobil..kada kazem dokazi,mislim na prave dokaze koje mi imamo a to je ono sto mi vec posedujemo:da smo uredno platili porezu na prenos vlasnistva,saobracajnu,polisu,kupoprodajni ugovor,sudski overeno ovlastenje i tome sl.Pitao sam Mareu dali mogu da se pozovem na njega i na presudu koju je on dobio i na to da je umesto njegovog auta uvezena sojina sacma,posto sam to od njega cuo i on mi je covek odobrio.Kao sto cu da spomenem da je jedan te isti covek uvezao i preprodao vecu kolicinu auta,koja su potom oduzeta.Ada..nemam ja sta da budem zadovoljan ili ne,te dokaze netrazim ja.Bez opipljivih dokaza svako bi mogao svakoga da optuzi,a ti si se sam ponudio.Drugari i ja i Marea smatramo da ce nam objavljivanje u medijima ako nista drugo ono ubrzati stvar.Sad nema nazad,emisija najverovatnije ide u ponedeljak ili u utorak,jedino moze da je zaustavi urednik.Nadajmo se najboljem.POZDRAV...
Comment