Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milutin85
    CBC Član
    • 08.11.2008
    • 71
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

E koliko bi mi bili srecni da imamo kola da smemo da vozimo svo ovo vreme,ali neko ce morati da mi nadoknadi sve to,docarinjenje,registraciju i jos para za svo ovo mucenje,a nista ne radim dok ne dobijem resenje neko,mene je prodao komsija tri sprata iznad mene ,ako bude covek ponudice mi da sve to plati ,ali posto predpostavljam da nece ...

Comment

• MAREA
      CBC Veteran
      • 10.11.2008
      • 117
      • kladovo

zvao sam opet carinarnicu i ,,gospoda"me otkacila kao da sam je zvao zbog dzaka krompira a ne zbog 5000 E.Posle sam zvao inspektore u S.M. i oni mi rekli da nisam prvi koji se zali na nju a da je ona na visnji polagala pravosudni .To sa vestacenjem pecata je glupost jer je to poseban slucaj protiv nekog carinika i to nema veze sa nama,.Sa nama je jasno da fali samo da otkuca resenja za carinjenje i da mi taj posao ,naravno ko hoce ,zavrsimo ,ali gospoda nece ili je mrzi pa on predlaze da se slobodno obratimo min. finansija.Inace u pitanju je tacno 160 vozila i sto se tice MUpa oni su zavrsili
      LUDARA POZDRAv

Comment

• mistermobil
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2008
        • 469
        • pecinci

Kako moze da je mrzi,dajte javno broj telefona da se objavi pa da vidis kad je budu zivkali svaki dan po 20ljudi kako je nece mrzeti.Potrebno je agresivno sa tom bandom!Ubaceni su preko veze da rade drzavnu sluzbu,pa nek se nekad bar zaloze za narod.Paraziti Ministarstvo finansija ce takodje da prebacuje loptu i tako u krug.Treba im love u njihovom budzetu?eto im cista lova od docarinjenja i registracije..daj da se ova agonija zavrsava,popizdeo sam vec.Troskove docarinjenja nek nadoknadi presvetli i preposteni SUP Ruma i falsifikatori,po privatnim tuzbama kad se to sr... zavrsi
        Ko leti,vrijedi
        Ko vrijedi,leti
        Ko ne leti,ne vrijedi..
        (Grunf,TNT..)

Comment

• MAREA
          CBC Veteran
          • 10.11.2008
          • 117
          • kladovo

Carinarnica Sabac 015-300-710 i trazite Svetlanu Boskovic pravnica na nasem slucaju
          Jos mi je inspektor reko da su im dostavili sve sazvakano a oni pitaj Boga sta rade a sta ne rade.Sto se tice pecata kaze da to nema veze sa nama za nas je utvrdeno da pod tim brojevima jso obrasca nisu carinjeni automobili i tu je stvar jasna a to je verovatno neka pojedinacna tuzba gde se goni neki carinik da li je zloupotrebio sl. polozaj ili su i pecati falsifikat.Znam da svi rade brigo moja predi na drugoga ali su preterali vec sedam meseci.
          Poslao sam jedan meil na ministarstvo finansija sektoru za carinu pa ako mi odgovore reci cu i vama da pisete na istu adresu da bi smo bili masovniji (bar drugacije deluje)
          PIIIIIIZdim i jaa.
          Sram je bilo,kakva lezernost da mi oduzme auto i pri tom nece ni da razgovara samnom .Ja cu i njoj jednu privatnu tuzbu za nesavesno obavljanje posla i nepostovanje kodeksa ponasanja uprave carine pa ce da vidimo ko ce koga da zove m....
          POZDRAV

Comment

• MAREA
            CBC Veteran
            • 10.11.2008
            • 117
            • kladovo

dobio sam meil iz min .finansija da je moj dopis prosleden nacelniku Odeljenja za carinski
            sistem I Idriji Hadzibegovic, pomocniku direktora Uprave carina.Ukoliko oni odgovore javicu vam pa pisite i vi
            POzdrAv

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

Citam sta se radi,pa resih da joji ja malo dosadjujem.Pozovem 015\300-710 pa lok.204 i dobijem doticnu gospodju a ona vrlo ljubazno laze,da nase slucajeve radi po prioritetu,da ceka vestacenje pecata,da ima problema sa privodjenjem okrivljenih,da je mi stalno zovemo i jos koje kakvih gluposti.Kad sam se malo naljutio ona mi je cvrsto obecala da ce sve biti gotovo za mesec do dva[to mi je rekla i pre mesec i jace]i da ce sve biti reseno pozitivno po nas[naravno mi samo treba da platimo sav taj s..x]Od mene toliko.POZDRAV..

Comment

• MAREA
                CBC Veteran
                • 10.11.2008
                • 117
                • kladovo

zvao je danas i moj advokat,i ona je rekla da smo je ugusili vise i da od nas ne moze da dise i meni je mnogo drago zbog toga a koliko dugo cemo da je gusimo nek odredi sama
                Pozdrav

Comment

• milutin85
                  CBC Član
                  • 08.11.2008
                  • 71
                  • Beograd

Svaka cast ljudi,nadam se da ce da to bar malo ubrza proces,tj da se koza iscima i da napise ta resenja vise,samo napred,nadam se da je sreca na nasoj strani,pozz svima

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

pre cete je ubrzati kafom i cokoladom nego cimanjem na tel. ovako dobijate "imperija uzvraca udarac" i predmeti se rade polako, polako, polako, a tu je birokratija nenadjebiva
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

kafa i cokolada je keva za salter

Comment

• DAEWU
                        CBC Veteran
                        • 16.03.2009
                        • 194
                        • lazarevac

Nikako da se odlucim koju kafu i cokoladu da joj posaljem,pa nesto razmisljam nebi bilo lose i malo gotovine posto ide sezona godisnjih odmora.Posto smo malo najebali,jos koja stotina je za nas sica.Drugo, "gospodja"uopste ne radi na salteru. POZDRAV...

Comment

• Delija
                          CBC Senator XXL
                          • 29.08.2005
                          • 310
                          • NS
                          • plavi auto

Mozda je i gospodjICA u pitanju, pa moze neko od vas da je "odradi"
                          Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• DAEWU
                            CBC Veteran
                            • 16.03.2009
                            • 194
                            • lazarevac

Ona bar moze da bira,sa ovim problemom nas ima bar 300.Cak mislim da bi joj vise prijalo i od cokolade i od kafe.Ljudi neko se mora zrtvovati za opstu dobrobit svih nas POZDRAV..

Comment

• MAREA
                              CBC Veteran
                              • 10.11.2008
                              • 117
                              • kladovo

u pravu si ta je bas nebazdarena trebao bi jedan dobar da je doradi

Comment

• ada
                                CBC Senator XXL
                                • 04.06.2005
                                • 2375
                                • Novi Sad
                                • Svasta nesto

treba joj kletva.

gospodjice - gospodjo od sveg srca vam zelim da sto pre udjete u evropsku uniju.
                                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                                X