Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugs bunny
    CBC Veteran
    • 24.10.2008
    • 167
    • Beograd, Medak III, Aranđelovac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Ja tek večeras idem po auto sa još jednim oštećenim, a vraćaju nam vozila na čuvanje.
    Pozdrav svima

Comment

• milutin85
      CBC Član
      • 08.11.2008
      • 71
      • Beograd

Cestitam dule cestitam,i ti si bar to za sad docekao,nadamo se da ce ovaj proces biti sto brzi pa da zavrsimo vec jednom ovu agoniju ...

Comment

• MAREA
        CBC Veteran
        • 10.11.2008
        • 117
        • kladovo

ja sam ga dobio 4. februara i isto mi se uhvatilo kao i vama sto niste .Ne deluje mi bas brzo.I meni je paravnica rekla isto ,a kad ce biti gotovo nije znala ni priblizno da mi kkaze ali mi je rekla da slobodno uporedo vodim i privatni spor sto znaci da oni nece skoro.Iskreno i ja mislim da cu pre da zavrsim privatno nego da cekam na njih ,a jos nesto nama niko nije napismeno dao ni obrazlozenje zasto su nam auta oduzeta tako da ovo sto oni obecavaju registraciju uz carinske dazbine ne uzimam zdravo za gotovo jer to niko nije na papir overio.Ja bi voleo da se to sutra zavrsi.POZDRAV!

Comment

• uskoro prevaren
          CBC Član
          • 09.12.2008
          • 36
          • Novi Sad

Iskreno ja njima uopšte ne verujem, kada budem video isti taj auto ponovo u mojim rukama, sa ispravnim papirima, onda ću da mu se nadam. Ali i ja mislim da će to da traje dosta dugo, možda i nekoliko godina! Do tada idem da kupim nove patike, možda čak i dva para!!!

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

au brate pa pored sve vase muke ti bacas ovaj crnjak za patike

Comment

• Ajvanho
              CBC Član
              • 24.03.2009
              • 65
              • Beograd

Evo jos jednog ostecenog
              Auto su mi oduzeli 29.01.2009. Zvali su me iz Zeleznika i tamo sam im oterao auto.
              Nadam se da ce i na mene doci red da mi ga vrate kao i vama.Da budem iskren vec sam skoro digao ruke od svega jer sve informacije koje sam dobijao bile su da nema nista od auta i da se oprostim od njega,ali sam sad procitao sve ovde na forumu i srecom da nisam preskakao nista,jer vidim da se mozda nesto i desi povoljno po nas.

Videcu da ovih dana ponovo kontaktiram nekog i da kazem da su nekima vraceni automobili pa ako saznam nesto javljam.

Pozdrav svima

Comment

• bugs bunny
                CBC Veteran
                • 24.10.2008
                • 167

Dobio sam auto kao i Vi bez tablica i saobraćajne i oterao ga kući. Od sada pa nadalje za sve informacije moramo da jurimo carinu jer su oni nadležni za dalje postupke.Kako sam čuo od inspektora u PU Voždovac kazna za ovaj carinski prekršaj je od 30 000 do 60 000 dinara ako je privatno lice, a ako je pravno lice uvezlo naša vozila kazna se kreće od 300 000 do 1 200 000 dinara plus max 4 godine zatvora plus plaćanje carine i poreza. To su informacije sa više strana od ljudi koji se bave ovime, a šta će nas da zadesi od svega toga pitanje je za nadležne. Inače proces će se voditi po rečima inspektora minimum dve godine.

Pozdrav svima i nadam se da Vas nisam mnogo razočarao.

Comment

• bugs bunny
                  CBC Veteran
                  • 24.10.2008
                  • 167

Ajvanho bilo bi dobro da se prikljucite na spisak ostecenih da bi se svi iskontaktirali i napravili neko udruzenje za pomoc ostecenima, i ako znate jos nekog bilo bi dobro da se i oni prikljuce.
                  Pozdrav

Comment

• MAREA
                    CBC Veteran
                    • 10.11.2008
                    • 117
                    • kladovo

Dusane,a sam dobio izvestaj sa carine zbog mog spora da sam ja savestan kupac i da nisam kriv sto zanaci da nemam nikakvu kaznu da placam
                    pozdrav

Comment

• MAREA
                      CBC Veteran
                      • 10.11.2008
                      • 117
                      • kladovo

ajde vise da ugovorimo taj datum pa svi ispred carinarnice Sabac

Comment

• bugs bunny
                        CBC Veteran
                        • 24.10.2008
                        • 167

Tu kaznu mi kao savesni kupci ne bi trebali da placamo vec je placaju prvi vlasnici.
                        Pozdrav

Comment

• DAEWU
                          CBC Veteran
                          • 16.03.2009
                          • 194
                          • lazarevac

Ja imam istu informaciju kao bugs buuny,to su mi rekli na carini i da nam zbog toga i vracaju auto na cuvanje i da nebi platili lezarinu

Comment

• Rajko Hadzi
                            CBC Početnik
                            • 20.03.2009
                            • 1
                            • Beograd

Pozdrav svima,ja sam nazalost novi clan vase nevesele druzine.Marea sa rumskim tablama mi je oduzeta 10.03.2009. i jos uvek nisam zvao sup Vozdovac da vidim sta se desava.Sve informacije saznajem preko vaseg foruma.I ja imam informacije koje su se pokazale tacnim da ce nam vozila vratiti na cuvanje,a dalje sta nam Bog da.Sto se tice osnivanja udruzenja prevarenih apsolutno sam za!Pozdrav svima jos jednom!

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Originally posted by MAREA
                              ajde vise da ugovorimo taj datum pa svi ispred carinarnice Sabac
                              Ja sam za,ako carina nastavi da radi ovim tempom otegnuce se u nedogled

Comment

• uskoro prevaren
                                CBC Član
                                • 09.12.2008
                                • 36
                                • Novi Sad

Ajde ljudi onda da se svi maksimalno udružimo i da zajedno delujemo u tom pravcu da nam vrate papire pre kraja sudskog postupka. Ima mnogo ljudi koji su oštećeni, ali nemaju nikakvu informaciju o ovom forumu, pa bi bilo dobro da se svako raspita o ljudima koji su oštećeni, tako da nas ima što više ( zakon mase ), i da tako vršimo konstantni pritisak na sve nadležne i ne nadležne organe, pa čak i na baba sere na carini i supu ako je potrebno! Razglabamo na ovom forumu već 5 meseci, jadni mi, a ništa da preduzmemo po tom pitanju. A i to bi mi možda uštedelo jedan par patika!!! :-) Elem, lista postoji, tako da svako ko nađe nekoga sa istim problemom, i koji je voljan da nam se pridruži,neka ga upiše na spisak( postavljen gore na forumu). Zajedno smo jači! A i pre toga mogli bi da odredimo konačan datum kada idemo, tako da znamo koliko imamo vremena u pronalasku ostalih oštećenih. Neka dečko koji je postavio spisak odredi neki datum, i dobiće naše potvrde!!! Npr. 2-3 nedelje!?

Comment

Working...
                                X