Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milutin85
    CBC Član
    • 08.11.2008
    • 71
    • Beograd

Re: Pomoć oko oduzimanja vozila

Kupio si auto od istih ljudi kao i ja,tj ja i bugs bunny smo kupili od njegovog caleta,meni je auto vracen za sad bez tablica tako da cemo videti sta ce biti ... ako budes imao neku novu informaciju javimjer si se ti cuo sa vladimirom drazicem?

Comment

• saint
      CBC Član
      • 25.02.2009
      • 70
      • Bg

Jesam,cuo sam se sa Vladimirom,zvao sam ga cim su mi oduzeli auto.
      On kaze da mu je sve to poznato,da je vec bio u 29.Novembra i da nije znao da nisu dobri carinski papiri (naravno,sta bi drugo rekao)
      Posle koliko su ti vratili auto?Sta mozes sad sa njim?Verovatno ti stoji ispred zgrade kao ukras...

Comment

• milutin85
        CBC Član
        • 08.11.2008
        • 71
        • Beograd

Laze veruj mi on zivi u mojoj zgradi pa su imene zajebali pa ti vidi,sve su znali saznao sam ali nista mi ne vredi ne mogu nista da uradim dok mi ne kazu zvanicno sta ce biti sa autom,stoji u garazi ,palim ga na par dana i tako,sramota ...

Comment

• saint
          CBC Član
          • 25.02.2009
          • 70
          • Bg

Jaoooooooo....popi...sam sad
          da si ga cuo samo kad sam ga zvao,ne moze da se sabere,poceo da muca....
          Reci mi molim te posle koliko su ti vratili auto??

Ovo je takav lopovluk,da nemam reci!!

Comment

• milutin85
            CBC Član
            • 08.11.2008
            • 71
            • Beograd

Oduzeli su mi 21 oktobra a vratili mi pre 20 ak dana valjda,ma znao je i da je neregularan foliraju se ,i tad su se pravili mutavi a znali su sve jos kad su mi i prodali ,pa par godina u nazad su prodavali tako kola a ispalili mene koji sam ih extra znao i vidjali se svaki dan,a sad nije izasao napolje od kad mi se to desilo mozda par puta samo a ni jednom ga ja nisam video

Comment

• saint
              CBC Član
              • 25.02.2009
              • 70
              • Bg

Sta reci na ovo...kad su tebe ispalili koji si se znao sa njima..

Comment

• fins
                CBC Početnik
                • 25.02.2009
                • 1
                • bgbgbgbgbg

Najzad nadjoh na inernetu temu vezanu za moj problem...naime, kupio sam polovnog Audia A4 99. godine (god proizvodnje 98.) bio je na italijanske table registrovan na nekog anseg lika...kupio sam ga od njega , paltio carinu, porez, registrovao ga i produzavao registraciju svih ovih godina...stigao mi je poziv da ga odvezem u SUP Beograd na proveru, sto sam i ucinio...rekose mi da ce pokusati sto pre da ga provere, ali nisi mi rekli ni zasto mi ga oduzimaju, ni zbog koga ...jel imao neko slicno iskustvo, ipak je proslo previse godina od prve registracije, auto niej divljak a i ne bi ga mogao interpol traziti posle 10 godina...ako drzava tada nije lepo proverila auto, zasto nas sada muci??? meni je auto zaista neophodan zbog posla...i stvarno ne znam sta da ocekujem i sta da ardim sad...bilo kakva pomoc ili objasnjenje bi mi znacilo...hvala

Comment

• wignja
                  CBC Član
                  • 23.10.2008
                  • 52
                  • Novi Knezevac

E ovako posto je MUP R Srbije od 2006 godine punopravan chlan interpola, isti su dobili oko 186.000 zahteva za proverom odredjenih vozila sa podruchja Srbije i u tim momentima dolazi do ovog. Recimo tip ti proda auto stranca 2000 godine ti lepo odradis sve on u medjuvremenu ode u madjarsku, nemachku itd prijavi kradju vozila osiguranje ga isplati stavi vozilo na crnu listu, on sa tim parama i tvojim koje su mu dao kupi novo. Za nema vozila koja sam prochitao nisu uredu carinski papiri jer neodgovaraju godista jer uvek imas debila na registraciji, mrzi frajera da prilikom carinjenja ili registracije proveri VIN ili broj sasije gde ti je 10-ta cifra godiste vozila ili moze biti i slovo, ti sretan kad proverom utvrde da ti vozilo nije 2000 godiste vec 1998 ili po novom nije euro3 vec euro2, pa onda slep sluzba odnese vozilo u JCI skladiste BEOGRAD-luka, a vama kome je oduzeto vozilo kupujte politika novine jer su tamo carinske licitacije pa mozda tu bude i vase vozilo na koje se namerio neki budza pa che ga kupiti za visinu carinske dadzbine nakon toga che carina doneti odluku dase na osnovu toga udare PUS brojevi na sasiji i motoru i pozdrav. Svi koji znate ko vam je prodao takvo vozilo advokata pod ruku i TUZBA protiv prodavca za KD Prevare, jer mupovce neiteresuje koje sta uradio vec ko je zatechen sa istim, a vi treba da dokazujete svoju nevinost.

Comment

• saint
                    CBC Član
                    • 25.02.2009
                    • 70
                    • Bg

Saznao sam da mi se auto nalazi u Volginoj ulici,na nekom placu Mup-a...
                    Od ostalih informacija,nema jos nista...

Comment

• wignja
                      CBC Član
                      • 23.10.2008
                      • 52
                      • Novi Knezevac

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

Do god je kod MUP-a DOBRO JE!!! ako ode u carinarnicu NEVALJA. Da ti na potvrdi o privremeno oduzetim predmetina nestoji RAZLOG: - Radi utvrdjivanja porekla i provere dokumentacije???? Jesu li ponistili registraciju jer u tom sluchaju ako su 100% sigurni to uchine. Zvao me drugar iy BG ima A8 uvezen u vreme Slobe, sad ga skenjali vratili mu auto i tako da ga sad memoze nikad registrovati pa ga prodaje u delove.

Comment

• uskoro prevaren
                        CBC Član
                        • 09.12.2008
                        • 36
                        • Novi Sad

Boli njih briga za nas i naša vozila. Onaj ko je trebao da se navata para od nas nedužnih to je i uradio, i naravno pobegao! Gde je sada tu država koja je omogućila da se sve ovo desi, tu su samo kad treba da naplate racune, i kada sve ide u njihovu korist i njihova ****ta!? Kada su oni uradili nešto za nas obične građane, uvek rade pod parolom da državi bude bolje, a ustvari gledaju samo kako će oni da izvuku korist od nas građana i da nas izmuzu do samog kraja, kako po pitanju novca tako i po pitanju živaca!? Zašto oni sad ne urade nešto i za nas, nego nas zavlače, a onda se, kada se interesujemo za naše pare koje smo za razliku od njih pošteno stekli, prave kao da ništa ne znaju, i to te veoma neprijatno otkače!? Prosto mi dođe stamota što ja pitam čije su moje pare i gde su moje pare !!! Ma tuga. Ali uvek ima nade, tako da se ja nadam da će se naći niki razuman i presuditi u našu korist!!!

Comment

• saint
                          CBC Član
                          • 25.02.2009
                          • 70
                          • Bg

Originally posted by wignja
                          Do god je kod MUP-a DOBRO JE!!! ako ode u carinarnicu NEVALJA. Da ti na potvrdi o privremeno oduzetim predmetina nestoji RAZLOG: - Radi utvrdjivanja porekla i provere dokumentacije???? Jesu li ponistili registraciju jer u tom sluchaju ako su 100% sigurni to uchine. Zvao me drugar iy BG ima A8 uvezen u vreme Slobe, sad ga skenjali vratili mu auto i tako da ga sad memoze nikad registrovati pa ga prodaje u delove.

Ne stoji mi nista na potvrdi izdate od Mupa,vec su mi usmeno rekli da je nacinjen carinski prekrsaj na vozilu,t.j. da se sumlja da je vozilo podmladjeno,i da ga oduzimaju radi provere.
                          Samo mi nije jasno zasto jos uvek stoji u Mupu,kada su ga oni izvestacili i utvrdili da vozilo nije ukradeno?
                          Iskreno,mislim da ovi iz Savskog nemaju mnogo veze sa tim,vec rade kako im kaze Ruma,a ove naravno boli uvo za sve.
                          Ovo sto se desava je strasno,po ovome ispada da mogu da oduzmu vozilo od bilo koga i bilo gde radi neke prover,i da ga drze koliko hoce.
                          Ja stvarno ne razumem kakve ja/mi9 veze imamo sa carinjenjem ovih automobila???
                          Da li sam prilikom kupovine proverio da nema potrage za vozilom?JESAM!
                          Da li sam platio porez,registraciju,tehnicki,i svakakva administrativna sranja-citaj otimanje para?JESAM!
                          I sta sad????
                          Sad su shvatili da ih je neko navukao kao volove zbog te carine,pa su opet meni dosli na sisu!!!
                          Jooooooooooooooooj kako sam besan

Comment

• uskoro prevaren
                            CBC Član
                            • 09.12.2008
                            • 36
                            • Novi Sad

Ja sam malo čačkao oko auta i video da je na osnovu šasije autu podizano godište. Šta se tada dešava, mada mislim da je svim autima koji su uvoženi podizano godište?

Comment

• wignja
                              CBC Član
                              • 23.10.2008
                              • 52
                              • Novi Knezevac

mislis "malko" od devojke pravili devojchicu? Proveri po sasiji koje ti je stvarno godiste ako neulazi u euro3 chitaj izjave ovih ljudi ispred tebe. Pre su starili vozila zbog visine carine i nameta drzavi. Sve je otislo u p.m.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Uskoro prevaren i drugi, ovo je vrlo korisna tema o pomoći ljudima kojima je oduzet auto a ima ih dosta.
                                Politika, ocena stanja držva i meteorološke prognoze imaju uticaja na sve to ali namaju mesta ovde na forumu i ništa ne pomažu oko oduzetih auta.
                                Takodje rečnik sa mamicu i taticu i sestricu ne pomaže.
                                Držite se teme.
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X