Pomoć oko oduzetih vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tarantula
    CBC Član
    • 02.04.2009
    • 27
    • Vranje

Re: Pomoć oko oduzetih vozila

E ako neko može da pita svog advokata, ili ako neko zna, kako protumačiti ovo sto mi stiglo u rešenju.....

Ne oduzima se vozilo, već se isto vraća vlasniku na slobodno raspolaganje!

Konkretno -VRAĆA NA SLOBODNO RASPOLAGANJE- znači li to da mogu registrovati auto?

Jer u policiji prave problem, kažu kako da ga registrujemo, kad ima falsifikovanih dokumenata!

tnx.

Comment

• mistermobil
      CBC Senator XXL
      • 09.11.2008
      • 469
      • pecinci

Neka ga gospoda registruju isto kao i sto su ga prvi put registrovali,a nisu nista proverili-zazmure na svoje mile neduzne okice,opice zvrlj potpis,lupe pecat,daju saobracajnu i tablice i to je sve.Posle nek se igraju krimosa i pandura pa nek hapse koga hoce,ali za postene ljude pravda,molim lepo.Ne moze tek tako da imas siguricu posao preko veze uz doplatu, i beneficije i da jos zahebavas kako hoces.Tarantula,ja mislim da oni sa tim resenjem mogu da te povuku za ....,a ako budu bezobrazni,opali jednu zalbu i tuzbu unutrasnjoj kontroli i ministarstvu.Posle ima da te tamo jos pocaste sa kafom i slatkim od dunja dok budes cekao tablice.Ima i nad popom pop
      Ko leti,vrijedi
      Ko vrijedi,leti
      Ko ne leti,ne vrijedi..
      (Grunf,TNT..)

Comment

• tarantula
        CBC Član
        • 02.04.2009
        • 27
        • Vranje

Ma jesam pisao ministru, ali cu ponovo i njemu i unutrasnjj kontroli.

Rekli mi da podnesem zahtev za vracanje dokumentacije, pa ce oni to za BG slati, pa posle ne znam sta ce biti.

Comment

• Simica
          CBC Član
          • 03.11.2008
          • 39
          • Novi Sad

Danas su mi napisali cestitku i okacili na automobil. Zapisnik da je auto NEREGISTOVAN, tj da je istekla registracija, koju je ispisao inspektor Gradske inspekcije za saobracaj i puteve. Pretpostavljam da je sledeci korak odnosenja paukom na neki njihov parking i placanje lezarine. Jos mi je samo i to falilo na svu ovu muku. Sad moram i da nadjem gde cu ga parkirati, da mi ga opet ne bi oduzeli.

Comment

• tarantula
            CBC Član
            • 02.04.2009
            • 27
            • Vranje

Ah bilo je na RTS al sam tek na kraju ukljucio, Sta su rekli? ima neko snimak negde?

Simica - Skini tockove, tako nece moci da ga podigni ni da ga slepaju, i izgubi kljuc!

Comment

• DAEWU
              CBC Veteran
              • 16.03.2009
              • 194
              • lazarevac

Ako je neko uspeo da snimi prilog o nama neka ga objavi,jer mnogi nisu gledali.Duzan sam da vam kazem jednu informaciju koju sam cuo danas po podne,koju iz razumljivih razloga nemogu da otkrijem odakle potice.Carina se definitivno oglusuje o ovom nasem problemu,i oteze ga maksimalno dok MUP javno izjavljuje da smo sami krivi i da ce nam auta biti ponovo oduzeta ili ostati kod nas kao gomila gvozdja.Zbog gore navedenih razloga covek mi je savetovao da sto hitnije angazujemo privatnog i zajednickog advokata i da napravimo neku vrstu udruzenje gradjana.Ja predlazem da se okupimo sto hitnije,i da angazujemo advokata koi je zastupao Mareu jer covek ima iskustva po ovom pitanju.POZDRAV...

Comment

• uskoro prevaren
                CBC Član
                • 09.12.2008
                • 36
                • Novi Sad

Ah, pa kako sam samo promasio pocetak emisije. U petak je pocela nesto pre 5 pa sam mislio da ce i danas biti tako! Ako neko ima snimljeno neka okaci, ili link neka ga postavi!!!

Comment

• medak2
                  CBC Početnik
                  • 05.07.2009
                  • 2
                  • medak

Daewu ne znam da li i sta nam moze pomoci advokat i za koje vreme ali sam siguran da nam nema druge nego da organizujemo nekakav protest u bgd.negde ispred nadleznog ministarstva ali moraju doci svi bas svi koji su osteceni jer samo tako cemo skrenuti paznju na problem a ovako u malom broju niko nam ne moze pomoci nista to nam je jedina sansa a izgleda i zadnja. Lik iz carinskih prekrsaja iz bgd-a mi je rekao da je uzimanje advokata samo bacanje para i da su se advokati obogatili na nas racum sa pricom da oni poznaju te ovoga te onoga ali od toga nista. Isto tako da u 90% slucajeva oduzimaju automobile da bi ih prodali i naplatili troskove da su nam vraceni samo da ih cuvamo da carina ne bih stvarala troskove oko skladistenja. Nece nam dozvoliti da mi platimo carinu i pdv jer automatski auto postaje nase vlasnistvo.

Comment

• DAEWU
                    CBC Veteran
                    • 16.03.2009
                    • 194
                    • lazarevac

Ima milutin 85 rekao je da ce ga postaviti.POZDRAV...

Comment

• mistermobil
                      CBC Senator XXL
                      • 09.11.2008
                      • 469
                      • pecinci

gde ima snimak,trazim na youtubu..dajte link ako neko ima.a to za supke sa carine i iz milicije znam odavno,to upravo non stop i govorim
                      Ko leti,vrijedi
                      Ko vrijedi,leti
                      Ko ne leti,ne vrijedi..
                      (Grunf,TNT..)

Comment

• milutin85
                        CBC Član
                        • 08.11.2008
                        • 71
                        • Beograd

Imam ja jedan deo klipa koji sam stigao da uhvatim da snimim jel moze neko da mi kaze kako se postavlja,poprilicno zauzima ...

Comment

• tarantula
                          CBC Član
                          • 02.04.2009
                          • 27
                          • Vranje

skini neki converter npr. all to avi i smanji ga da bude u nekoj normali, u onda uplodaj na rapidshare ili youtube kako god.

Comment

• milutin85
                            CBC Član
                            • 08.11.2008
                            • 71
                            • Beograd

Zao mi je sto nisam stigao sebe da snimim na vreme ja sam ovaj sto prica prve 2 sekunde,ako ima neko snimak ceo neka postavi,neka svako rangira sa 5 zvezdica ovaj snimak da bi bio prvi cim neko ukuca beogradska hronika,i saljite ga svima kome mozete jer je policajac iz zvanicno rekao da dzaba kola proveravamo u sup-u i tamo ih registrujemo da nam ni to nije garant nikakav,a cak ni od pravnih lica koji drze placeve ,fakticki auto je ne moguce proveriti a na kraju niko ne ispasta osim nas izgleda,jel neko obavestio cecu sa carine o ovom snimku da vidimo da li ima da kaze nesto? pozz svima

Comment

• DAEWU
                              CBC Veteran
                              • 16.03.2009
                              • 194
                              • lazarevac

Pozdrav svima..ne znam da li znate da je i juce u jutarnjem programu je prikazan nas prilog.Tokom jucerasnjeg dana su mi se javile jos dve nove osobe sa istim problemom sa istim pitanjem;Kada cemo da zakazemo neki skup?Skup ce mo zakazati vrlo brzo,APELUJEM NA SVE SA ISTIM ILI SLICNIM PROBLEMOM da se prijave na ovom forumu.Ako neko zna za nekoga ko nije u mogucnosti da se prijavi neka ga redovno informise i neka ga prijavi u njegovo ime.Kontakt tel.065/674-6401.POZDRAV..

Comment

• tarantula
                                CBC Član
                                • 02.04.2009
                                • 27
                                • Vranje

Ma tokom okupljanja, savako neka povede sa sobom jos par drugova cisto da bude masovnije, i ako nemaju veze sa slucajem!

Comment

Working...
                                X