VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • andrea2005
    CBC Veteran
    • 24.09.2009
    • 136
    • Novi Beograd

Re: VTS kutak

Meni se cuje servo pumpa kada motam volan i kada stojim.Ja imam drugi broblem,meni se cuje kao neko cesanje iza volana(ispod ona dva poklopca) kada motam volan.Sta moze to da bude?

Comment

• andrea2005
      CBC Veteran
      • 24.09.2009
      • 136
      • Novi Beograd

Kod mene je dete na putu ali mislim da cu odustati od prodaje.Tesko je naci auto u dobrom stanju.Na slikama super,a kada ga vidis uzivo uzas.

Comment

• pistre
        CBC Senator
        • 19.02.2008
        • 234
        • bg, vozdovac

ajde da probam da pomognem oko cesanja volana, skini volan i pogledaj kakve su ti ove metalne/bakarne "podloske" jer one umeju cesto to da rade ako su se malo deformisale, evo imam dva razlicita volana pa pogledaj na sta mislim

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Originally posted by svarglic
          Cuje se servo pumpa i u mestu i kad motas to je normalno,tako treba
          mozda se ulje malo sgusnulo sad kad je hladno pa ti zato teze ide volan
          Mislim da je do guma. Letnje pireli na ovim minusima potpuno izgube elasticnost i volan postane tezak pogotovo pri vecim brzinama. Cini mi se da nakon pola sata voznje, kada se malo zagreju, sve dodje na svoje.
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• VR6
            CBC Senator XXL
            • 31.10.2004
            • 512
            • Sarajevo

Meni je skroz obrnuto, zbog uskih zimskih guma, volan nekad bude tako lagan ga da ne osjetim uopste, isto kao da nije skopcan

Evo jedna ljetna slika Saxa, dok je jos bio neka 2-3 cm visi zadnji kraj

Ovakav je bio po povratku sa mora, radili neku cestu u HR, pa se nekih 10-ak km vozilo po makadamu...

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Da, bas je bzveze bilo sa zatamnjenim stopaljkama. Mene uvek podseti na stare dizelaše, koji to prirodnim putem zatamne Nije lose ni ovo sa visim zadnjim krajem, podseca na reli verziju.

Ja stalno imam neka pitanjca Ulozak brave kao da je na putu da mi pocne praviti probleme. Malo se krece u lezistu, ne znam da li to ima veze, nego malopre kad sam dao kontakt, on trepne prekine kao da je izgubio struju i sam krene opet, ukupno tri puta sam. Jesam ga malo cimao vise ovih dana kada se zakljuca volan, jel imao neko slican problem, sta je u pitanju ili koji je problem na vidiku?
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• svarglic
                CBC Senator XXL
                • 30.10.2007
                • 396
                • Novi Sad
                • golf 4 TDI

ulozak brave retko odlazi
                to se malo klima kod svakog mislim da je to ok
                ja nemam nikakvih problema sa bravom...
                VTS
                Originally posted by QV lale
                Jos jedan....
                Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                where real Saxomans live...

Comment

• VR6
                  CBC Senator XXL
                  • 31.10.2004
                  • 512
                  • Sarajevo

Pa eto cool mozda i izgleda nekom sa ovako visim straznjim krajem, al kako je auto tad bacalo "guzicu", to je nevidjeno

Sto se brave tice, ja nisam imao nikakvih problema. Znala je ona od vozackih vrata zimi nekad zezati, al kad je podmazem, sve ok

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Ok, idemo dalje Ja bogami ovu zimu tretiram kao ispit zrelosti za saksa Auto stoji na cici zimi i pratim sa se desava, siguran sam da ce biti korisno nekome ko bude razmisljao o kupovini. Presao sam nekih 3,5 k, ima i bilo je svakakvih nus pojava, ali je bitno da me nista nije zaustavilo

Sledeca situacija vezana je za menjac. Po ovim minusima ulje u menjacu se bas zgusne, pa je pre paljenja motora skoro nemoguce prebaciti iz brzine u brzinu, a jednom mi se desilo da ne mogu iz rikverca (nekom normalnom snagom) vratiti u ler. Jogunio se jutros i nakon paljenja skoro minut pre nego sto je normalno proradio, 1 i 2 su kriticne. Kada se zagreje ide bas kao po loju. VR6 bi mi tu trebao biti najmerodavniji posto zivi u zimskom kraju. Ako opet kaze da kod njega sve radi prodajem sakso

Comment

• VR6
                      CBC Senator XXL
                      • 31.10.2004
                      • 512
                      • Sarajevo

Ne primjetih nikakvo posebno nenormalno ponasanje zimi, ni sto se mjenjaca tice, a ni motora

Kad je hladan drzi malo vise obrtaje dignute, al kad se zagrije, spusti ih na normalu i to je to.

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Al' me nerviras Ne rekoh nista za motor, digne on broj obrtaja negde na 1100 pa onda spusti na nekih 800 kad se zagreje. Dakle, -6 napolju ti uletis u auto, nisi ga ni upalio, a menjac leti onako na suvo iz brzine u brzinu? Odo' na oglase da unesem saksa

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

hehehehe i meni je slicna stvar sa menjacem. Kad je hladno, a ostao je u rikvercu na parkingu, moram tricepsom da ga izbijam iz brzine. Nije svaki put, al kad odstoji malo tako, vrlo tesko se vraca u ler. Posle cim se krene, bude sve kako valja.

Comment

• andrea2005
                            CBC Veteran
                            • 24.09.2009
                            • 136
                            • Novi Beograd

Ja isto nemam problema sa menjacem kao i VR6. Neces valjda i ti da ga dajes u oglas.

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

Pa gledaj svi mjenjaci su malo tezi kad je bas hladno. Fol je da ja u principu i ne saltam prije nego upalim auto i mjenjac se "zavrti". Nekad u ler ubacim, a kako uvijek drzim kvacilo pri paljenju, cesto prvo upalim auto pa tek onda saltam u ler, jer nekako kad se zavrti mjenjac to lakse ide. Moj mjenjac ima novo ulje, znate da sam ga mjenjao sredinom godine. Mozda ti primjecujes nesto vise od mene, kod mene je to minimalna razlika, tako da mi apsolutno ne smeta

Comment

• SchoneNK
                                CBC Senator XXL
                                • 17.04.2006
                                • 564
                                • Beograd
                                • Honda Accord CL7

Pa Shonsy je bas opisao silu neophodnu za izbacivanje iz rikverca kad je hladno. Ja sam odustao u par navrata i prvo upalio automobil. Pitam jer je bas mnogo automobila proslo kroz moje ruke (uglavnom novih), pa cak ni kod onih starih mi se nije desilo da ne mogu da izbacim iz brzine malo snaznijim potezom. Svi imamo neku rutinu, ja stisnem kvacilo vratim u ler. Da je nizak nivo ulja verovatno bi zapinjalo i kad je topao motor. Mora da je ulje izgubilo svojstva na niskim temperaturama, mada mi je malo cudno. Da li je propisan neki interval zamene istog?

Comment

Working...
                                X