VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Re: VTS kutak

NIsam smeo da ga mrdnem sa mesta. Prvo sto bih branikom pokupio sve sto komunalno nije, a drugo sto bih granom otopio sav sneg u ulici pa bi me deca ganjala sto nemaju cime da se grudvaju! Definitivno nema za njega posla dok ne sklone bar sneg sa ulica, mnogo je jak, proklizava i po kisi, a nekmoli po snegu i poledici. Jedino mi zao sto ga jos juce, dok je sneg bio koliko toliko nizak, nisam izveo da se igramo malo.
    Moram i da radim na njemu, a nemam pojma kako cu sad...

Comment

• andrea2005
      CBC Veteran
      • 24.09.2009
      • 136
      • Novi Beograd

Ja sam ga danas probao po snegu i mogu vam reci da je strasno.Letnje gume,na asvaltu proklizavaju(unjanjio sam se).Sa parkinga sam lepo izaso,ali cim sa se dohvatio asvalta,gotovo.Uradio sam u nedelju mali servis(ulje-filter ulja,filter goriva i sipo sam antifriz).Proverio sam ceo auto i sve je ok ,sem zadnjih plocica(ostalo je da predjem jos oko 1000km)Cini mi se da auto sada ide bolje.

Comment

• SchoneNK
        CBC Senator XXL
        • 17.04.2006
        • 564
        • Beograd
        • Honda Accord CL7

@Shonsy

Eto, a ti kazes spusti auto

Nije nimalo prijatno ici sa "slikovima" po snegu. Ja sam pri 70-80 na utabanom snegu drzao volan kao hirurg skalpel Cim se malo opustis zapleses. Ne znam koliko sam kalorija na 150 km puta izgubio, ali bilo je mnogo. Cini mi se da sam se najvise preznojao kada su dva lika u Volvo kamionima (na auto putu negde kod Kuzmina) pomela sve ispred sebe. Ja sam isao 70-80, ali sam morao da se sklonim da me ne bi pocistili sa puta. Samo da pomenem da su se kretali brzom trakom, koja uopste nije bila ociscena.
        www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• dellas032
          CBC Veteran
          • 04.07.2008
          • 119
          • Beograd / Čačak

Jedno pitanje, ukoliko se neko razume....Koliko bi majstor trebao da mi nalati zamenu lezaja na prednjem tocku?

Comment

• dellas032
            CBC Veteran
            • 04.07.2008
            • 119
            • Beograd / Čačak

izmenio chubbs: oglasi u temi namenjenoj za to

Comment

• VR6
              CBC Senator XXL
              • 31.10.2004
              • 512
              • Sarajevo

Ljudi, stavljajte zimske gume na Saxa i uzivajte u ovom snijegu, steta je to propustiti.

Auto je tako fin za zezanciju, super se da kontrolisat, pravi uzitak

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Nema ih, snivaju zimski san Ja se i dalje klizem na opancima
                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• VR6
                  CBC Senator XXL
                  • 31.10.2004
                  • 512
                  • Sarajevo

Jedan video klipic od sinoc, noc je i slaba kamera - mob, pa se i ne vidi mnogo
                  Al bar se cuje malo zvuka auta, iako pri niskim obrtajima
                  Link: http://www.youtube.com/watch?v=se7prqf-uRY
                  Jaran je vozio, ja snimao...

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Ja uzeh 14" felne čelične, konačno sam našao, ali za gume nije baš neki izbor. Jedino što sam našao je 175/60/14 Yokohama F601 za oko 5800 din komad. Ne znam šta da radim, nisam mislio toliko da dam. Da li da jurim negde neke sava eskimo ili neke tako jeftinije (mada nema nigde, svi kao dobijaju u ponedeljak ) ili da kupim dve jokohama a nazad da ostavim letnje ili da se otvorim 23k za sve četiri jokohame, nisam pametan
                    Ne znam ni kakve su te gume tačno, kao da su za istočno evropsko tržište (ili je samo oznaka gume takva). S obzirom da ću te gume voziti 2-3 meseca max, ne daju mi se tolike pare, ali ako nema nigde nekih drugih...

Comment

• SchoneNK
                      CBC Senator XXL
                      • 17.04.2006
                      • 564
                      • Beograd
                      • Honda Accord CL7

To je bas skupo. Preporucena dimenzija 165/65 R14
                      SAVA ESKIMO S3 MS 79T TL Cena: 4,037.00 RSD

Sad, te gume ces voziti barem 4 sezone. Proveri na netu da li vredi taj novac pa uzmi ako mozes da priustis, ako bas nema nista drugo. Zavisi koliko ubijas km zimi. Ja za sledecu sezonu sigurno uzimam kvalitetne preporucene dimenzije. Gde si nasao felne i posto?

@VR6

Dobra vam staza Mogli bi organizovati andros trofi.

Evo jos malo akcije na snegu sa saksom>

Edit

Mala dopuna. Ja ne bih uzeo dve. To ti resava izlazak sa parkinga i uzbrdice, ali ces opet biti stegnut/limitiran na otvorenom i u brzim krivinama.

Comment

• VR6
                        CBC Senator XXL
                        • 31.10.2004
                        • 512
                        • Sarajevo

Ovi i ne klizu nesto extra, s obzirom kakvu povrsinu imaju. Tu bi pokusao uraditi okretanje za 360

Sto se tice guma, kod mene su Save S2, S3 je nesto noviji model, pa mozda jos i bolji. Mislim da neces pogrijesiti ak ih uzmes, po snijegu su jako dobre, najveca razlika u odnosu na neke skuplje zimske ti je u nivou buke i performansama po suhom, gdje su Save lose. Al ako to znas, malo odvadis, prilagodis se tome i sve ok. Bitno ti je da po snijegu mozes svugdje bez problema i ubrzati a i stati, ako precjenis svoje mogucnosti ni najbolje gume ti nece pomoci

I kombinacija ljetne-zimske i nije najbolja, bas jaran ima Megane 2, naprijed Ultra Grip 7 nazad neke ljetne gume. I vozamo se ovom stazom, gdje ja Saxom prodjem bez ikakvog klizanja - cak i sa 10-ak km/h brze, on auto nemoze uhvatiti, polomi se od volananja. Primjera radi, Saxom smo vozili krug za 34 sekunde, Megane nije mogao ispod 41.5 da ga ebes. Upravo zbog zadnjih guma. Da ima ok gume, bio bi sporiji 2-3 sekunde max...

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Felne sam našao u halooglasima kod nekog preprodavca delova. Skinute su sa xsare ili 306-ice, crne, jedna pomalo zarđala
                          Uzeo bih ja te sava sve četiri za 4k, ali nema ih
                          Tražim prodavcu u jednoj velikoj prodavnici 165/65/14 - nema, tražim 175/60/14 - nema, još neke - nema, reko jel imate vi išta od četrnaestica - nema
                          Ako neko zna kako da dođem do guma nek kaže, ako ne zna, u utorak počinju temperature preko nule pa ću i da batalim gume dok ne prođe ova pomama

Comment

• VR6
                            CBC Senator XXL
                            • 31.10.2004
                            • 512
                            • Sarajevo

Gdje je zapelo, sta je ovo niko nista ne pise? Ja nemam sta, mogu jedino pohvaliti svog...

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

Pa momci su parkirali makine preko zime. Moj se kotrlja lepo, pa necu da baksuziram

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Evo ja bas dosao od majstora. : ) Skinuli alternator, nije bilo sanse sam da skinem jer je umotan u klimu, jbg. Tako da sutra nosim da se to zavrsi i da zamenim pk kais. Inace neupotrebljiv je zimi, moram na leto kad dodjem neki limeni shus pleh da montiram kako bih mogao po snegu da teram i naravno zimske gume. Ovako ne izlazi sa parking mesta.

Comment

Working...
                                X