VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

Re: VTS kutak

Originally posted by shonsy
    @hondaholic: koliko ti je to hitno?
    u principu i jeste malo hica posto mi je auto kod Gavre vec dva dana. Burazer nema sta da vozi a ne dam mu Civic-a
    Sto pitas? Imaces nesto povoljno?
    u principu batica ce da sredjuje ovaj auto za sebe tako da ce mu trebati sigurno jos dosta stvari.
    treba mi i ono gomance plasticno sa membranom unutra szo valjda skuplja uljne pare. sa gornje strane motora stoji (malo iznar fuelraila sa desne strane kad gledate ka motoru) kakvo objasnjenje!!!!
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• SchoneNK
      CBC Senator XXL
      • 17.04.2006
      • 564
      • Beograd
      • Honda Accord CL7

Ako ti to g... za uljne pare, kako si ga nazvao, samo ispada Goran ima recept za improvizaciju Moje ispada takodje, ali me ne svrbi trenutno Inace, nisam u toku, jel tvoj burazer vozi vts?

Edit>

Jel moze neko od urednistva da slozi malo one slike sto je slozio shonsy kao lokomotivu i vozic???
      www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

U kom smislu da složi? Hronološki?

Comment

• SchoneNK
          CBC Senator XXL
          • 17.04.2006
          • 564
          • Beograd
          • Honda Accord CL7

Ma kakvi hronoloski, gde to nadje? Ma da budu tri, cetiri u redu, gledam svi ih po forumu stavljaju jednu ispod druge.
          www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

kad treba nesto pod konac, nemci su tu jedini pravi

slozio sam vam slicice
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Evo izmenio sam. Jes lepse i preglednije ovako.

Honda- videcu sutra ako ima jedan decko, ako ne onda da ti posaljem iz engleske, ali ces cekati bar mesec dana.

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Ha Ko je sad izmenio, Svaba ili Francuz?

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

E nadjoh ona dva fina motorcica, cena sitnica http://laumath.free.fr/partenaires/biotteau5.htm

Comment

• andrea2005
                    CBC Veteran
                    • 24.09.2009
                    • 136
                    • Novi Beograd

Imam problem.Na instrument tabli gde stoje otvori za grejanje\hladjenje soferke ne izlazi vazduh.Sta moze da bude?

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Pogledaj polen filter, nalazi se ispod one plastike sa spoljne strane ispod desnog brisaca. To je jedna mrezica na plasticnom skeletu, kosta 500 kinti u Vitru. Da je zamenis ti treba pola minuta. Takodje slusaj kada rukom prebacujes sa nekog drugog "grejanja" na to za soferku da li se cuje nesto kao da menja (zatvara otvara klapnu) ako se ne cuje ama bas nista i polen filter je ok onda ti se nesto zeznulo u samom sistemu. Mozes sutra do mene da dodjes na kratko, samo da pogledam filter i da stavimo moj pa da probamo...

Comment

• andrea2005
                        CBC Veteran
                        • 24.09.2009
                        • 136
                        • Novi Beograd

Cim dodjem sa posla zovem te.To ce biti oko 17h ako ti nije problem.

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Ok. Jedino sto ne znam kad cu biti na slavi, imam dve sutra... Ako ne uspemo sutra onda u nedelju sigurno.

Comment

• andrea2005
                            CBC Veteran
                            • 24.09.2009
                            • 136
                            • Novi Beograd

Ja sam skroz zaboravio da i ja sutra idem na slavu.Najbolje da to ostavimo za nedelju.

Comment

• VR6
                              CBC Senator XXL
                              • 31.10.2004
                              • 512
                              • Sarajevo

Originally posted by SchoneNK
                              Meni je jos na pregledu pre kupovine receno da je menjac zamascen, a kasnije na velikom servisu Srdjan rece da je to kod njih uobicajeno i da nije strasno. Jutros gledam mala fleka ma asfaltu ispod spoja menjaca i motora, a fino se vidi i velika kap na ivici spoja.
                              Vjerovatno ti pusta na semeringu, meni je tako pustao ovaj prethodni mjenjac. Najbolje se to osjetilo kod voznje uzbrdo, kada je to ulje nekako dospjevalo na auspuh i onda onaj miris "zagrijanog" ulja ulazio u kabinu. Ovaj zadnji apsolutno nista ne pusta, suh je 100%

A sto se tice potrosnje ulja, meni kad ga "gasam" po gradu, potrosi 0.6-7 litara na 1000 km, dok kad se vozi normalno, potrosi 0.1-2 litre. Meni izbaci malo dima kroz auspuh pri visim obrtajima, gumice ventila su otisle po svemu sudeci, ja sam to mislio popravljati, al stalno me neko odgovori od toga, kazu samo ces sjebati stvar, to ti niko nece znati sklopit da valja. Tako i ne diram to, onaj unutrasnji pokazivac je izuzetno tacan (bar kod mene) - kad skuzis kako radi

Ulje je isto Total 7000 - jedino ne znam jel original, jer u BiH ima svega, kad nam je trziste totalno neregulisano...

Comment

• SchoneNK
                                CBC Senator XXL
                                • 17.04.2006
                                • 564
                                • Beograd
                                • Honda Accord CL7

Aman, gde nestade tako dugo? Sve si lepo opisao onako kako jeste, od prvog do poslednjeg slova, prosto nemam sta dodati. Rekao bih da su simptomi identicni. Kad je u pitanju gasiranje, meni simpaticno kad ga parkiram pucketa, dok se hladi izduv, kao prskalica

ps

Sto se tice pokazivaca, skuzio sam da kada god gasiram malo poblentavi i pojede jednu kockicu, koja se nakon nekog vremena normalne voznje volsebno vrati nazad (4 kockice)

Comment

Working...
                                X