VTS kutak
Collapse
X
-
Re: VTS kutak
Uh to provlacenje plusa,opasno sam se pokocio dok sam to izveo,ali vredi trud kada cujes bas!!!!Vidim gore ste pricali o kacenju filtra za gorivo,kod mene je to vezano panduit vezicom,nisam bas zagledao kako je vezan,ali uglavnom drzi...
@alfjovanovic> Dobrodosao na forum,cekam slike...
Comment
-
-
Uh to provlacenje plusa,opasno sam se pokocio dok sam to izveo,ali vredi trud kada cujes bas!!!!Vidim gore ste pricali o kacenju filtra za gorivo,kod mene je to vezano panduit vezicom,nisam bas zagledao kako je vezan,ali uglavnom drzi...
@alfjovanovic> Dobrodosao na forum,cekam slike...
Comment
-
-
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Sta znam, povremeno obidjem hillclimb pa videh saxo u spiskuEvo kako mala azdaja izgleda iznutra
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Originally posted by GoranBG@SchoneNK taj mali drzac kao,ta traka preko filtera,i meni pukla ima je samo pola ali drzi i tako dovoljno,inace ona se narucuje posebno od filtera,ako je ima prosli put nisu imali kad sam ja menjao,inace malo je zeznuto namestiti kako treba jer ide skroz gore pa moras na slepowww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
daleko sam ja od majstora
koji si dihtung stavio ?
jel sa leve strane kad stojis ispred auta ili kad si u njemu?VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
Comment