VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GoranBG
    CBC Senator
    • 29.04.2007
    • 282
    • Beograd
    • TU5J4

Jedino sto mi pada napamet je jos onaj konektor iza volana,tj kad se skine volan ima onaj prsten na njemu gde je prikacen, kao i konektor na airbag ecu koji je ispred menjaca napred ka haubi ispod tapacira da se vidi jel sve ok,mada moguce da brljavi taj prsten oko volana. Najbolje lepo otkaci taj airbag ecu i miran si, ko da ti moze pomoci airbag u saxu konzervi

Comment

• aka vts
      CBC Početnik
      • 07.10.2012
      • 8
      • prijepolje
      • citroen saxo vts 135

VTS kutak

ja imam problem ponekad mi zastekaju skale nezz sto ali ja razmontiram sat i skinem dzekove vratim ono se ponisti sve vtati se na nule a kad mi je muka da skidam sat ssamo skinem + klemu i vratim on se restartuje sta bi to moglo da bude sto stekaju skale??

Comment

• SchoneNK
        CBC Senator XXL
        • 17.04.2006
        • 564
        • Beograd
        • Honda Accord CL7

Uspavali se? Evo ja gazim 6 hiljada na plin i udaram sebe po usima sto nisam ranije ugradio. Nemam onaj osecaj kad sedam u automobil da mi je rezervoar busan

Opet, malo izgubih onaj osecaj da sam u zujalici. Juce se posle duze vremena nadjoh sam za volanom i ponasao sam se kao stene pusteno sa lanca Na nbg sretnem svetlo plavi crx mk2 i namerno izmenjah par brzina sa semafora. Nije naravno trebalo mnogo truda, odmah je skrenuo zamnom. Za volanom momcic, mlad, lepuskast tako kao nas Goran. Crx spusten toliko da sam se osecao kao da sedim u dzipcetu kraj njega. On gleda moj auto, pozadi zenski sesir sa obodom, na prozoru lutkica koja mu izjavljuje ljubav, a na braniku cepic za plin.

Ja tu uredno prebacim na benzin da se slucajno ne obrukam i razmisljam o plocicama za kuhinju u gepeku da se ne porazbijaju. Lepo se mi tu ispotezasmo, vuce vts bolje u 1. i 2., u 3. mi se cini da smo tu. Ali onaj crx zvuci lepo, bas se nisam odavno onako zabavio. Ne znam sta je bilo ispod haube, ona najjaca verzija od 150 ks nije sigurno, pre ce biti neki 110 do 120 konja. Rece mi da je tezak 940tak kg. Lepo se rastadosmo na drugom semaforu, a meni kez od "uha do uha"
        www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• MILAN VTS
          CBC Veteran
          • 06.10.2010
          • 159
          • Beograd
          • Saxo vts 16v

isli ste trecom isto zato sto si hendikepiran bio tezinom plina i plocica i sto si menjao na plin ako isto ide na benz i na tng

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Pa nisam bio spreman u tom trenutku testirati datu tvrdnju Meni se subjektivno cini, ali to bi trebalo izmeriti stopericom. Drugo, ipak kad ga teram u visoke obrtaje vise volim da sam na benzinu.
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• markosaxovts
              CBC Član
              • 19.06.2012
              • 86
              • Beograd
              • Saxo VTS 1.6 8v

Za svaki slucaj ti kad se trkas uvek na benz prebacuj hahhaa,nego dolazi li neko vcrs kod Kontinentala

Comment

• MILAN VTS
                CBC Veteran
                • 06.10.2010
                • 159
                • Beograd
                • Saxo vts 16v

Ne dolazi niko svi smo u kvaru standardno

Comment

• Uroš Crni
                  CBC Član
                  • 15.11.2011
                  • 67
                  • Novi Beograd
                  • Saxo VTS 1.6 16v

Za volanom momcic, mlad, lepuskast tako kao nas Goran.

Nema Gorana da se javi, sigurno je u teretani.

Kako to da meni ne naleti neka mušterija, a na NBGD-u sam. Prosto mi dođe sam da ih tražim, ali treba biti pristojan. .

Nego, imam neki čudan mali problem: Ne radi mi migavci. Ni SVA 4. Jednostavno, ne rade. Dam migavac, ništa. Upalim SVA 4, ništa. Ako ostanu upaljena SVA 4, posle jedno 30 sekundi se upale. Onda hoće i migavci da rade, ali samo neko vreme. Gledao osigurače, ispravni svi.

'bem li ga.

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Ja sam menjao automat zmigavca, tu je ispod volana gde i osiguraci, mala plasticna kutijica. Kosta par hiljada dinara.

Ja imam drugi problem. Promenio sam lokaciju i imam jos vecih problema sa parkingom. Parkiram uglavnom na jakoj nizbrdici, a izvlacim se redovno u rikverc uzbrdo. Sad kad su krenule jace hladnoce dolazi do izrazaja istrosenost lamele pa mi ponekad izazove jake vibracije kod hladnog starta u rikverc uzbrdo. Jednom mi se bas omaklo i od tada imam blage vibracije koje se prenose na instrument tablu dok je motor u fazi zagrevanja. Sumnjam da je popustio neki od nosaca motora?

PS

Meni uglavnom nalecu, ali buzdovani U prevodu, siledzije, koje ne prezaju da ugroze sve oko sebe u saobracaju. U vecini slucajeva se suzdrzavam, jer im u suprotnom dajem podsticaj da budu jos gori.
                    Last edited by SchoneNK; 27.11.2012, 12:19.

Comment

• aka vts
                      CBC Početnik
                      • 07.10.2012
                      • 8
                      • prijepolje
                      • citroen saxo vts 135

VTS kutak

imao sam ja taj problem to ti je drzac motora kod ECU... on je naradzaste boje zameni ga 35e je nov i neces vise imati taj problem... moj je bio malo nacet i kad sam se trkao puko je i kad sam stao motor je se drzao samo na sasiji od auta i prenosio vibracije na volan i sve isto kao da vozim traktor... to ti je samo nacet taj drzac motora

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

E hvala na informaciji, bas cu proverim. Inace ne volim crvcke u plastici, kao da vozim mecku, a ne malog francuza

Comment

• Uroš Crni
                          CBC Član
                          • 15.11.2011
                          • 67
                          • Novi Beograd
                          • Saxo VTS 1.6 16v

Meni su se pojavili patuljci u tapacirunzima. Stalno nešto pričaju..

Comment

• boban1982
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2010
                            • 1106
                            • Batajnica
                            • SAXO VTS-BIC

To su gremlini!

Comment

• GoranBG
                              CBC Senator
                              • 29.04.2007
                              • 282
                              • Beograd
                              • TU5J4

Odavno nije bio neki snimak

Comment

• SchoneNK
                                CBC Senator XXL
                                • 17.04.2006
                                • 564
                                • Beograd
                                • Honda Accord CL7

Bzveze Nego, sto ti nisi nama reko da si bio u top gearu?

Last edited by SchoneNK; 03.12.2012, 22:03.

Comment

Working...
                                X