Izduv sam imao od ranije tj na autu je bio kad sam ga kupio
Inace zamenjen je birac ,menjac je utegnut sad vrh,nikad bolje Usput je i gornji nosac motora promenjen,mislio sam prvo da je sraf onaj pukao kao i svima,al sraf je drzao dobro raspala se guma unutra skroz,auto je toliko sad tisi u kabini i nema vise vibracija.
Eo ga nosac
Gorane, da li je ovo desni nosac gledajuci iz perspektive vozaca? Zamenio sam levi i donji sa Bilstein zamenskim, ali i dalje imam blage vibracije na toj desnoj strani u fazi zagrevanja. S obzirom da se vibracije inace cuju na toj desnoj strani osecam se pomalo neinteligentno Zamenjene nosace je nagrizao vise zub vremena, manje pukotine na samoj gumi.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Moj savet ti je da se auto stavi na orginalnu dijagnostiku koja moze sve da "vidi" i da testira i da to odradi neko ko se malo vise bavi sa time.
Slican problem je bio kod mene sa prednjom sondom, auto je isao malo losije i zezao na leru kada se zagreje, jer je sonda pokazivala manju vrednost, zbog toga je motor dobijao manje goriva.
Sto se dizni tice, ili rade ili ne, ali naravno, mogu piti prljave.
Da si Beogradu imao bih koga da ti preporucim, ovako
Comment