VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Da i ja napisem nesto,pre par dana crce saxo,poceo da radi na tri klipa,ja se nadao da ce se smiriti,medjutim kvar trajno ostao...Jedanput se desilo nesto slicno,ali se brzo normalizovao rad.Ovog puta otkazala bobina i to na cetvrtoj svecici,do menjaca.Posto su sve cetiri u istom kucistu moraju se sve zameniti,cena 9000 dinara,marke valeo...Mislio sam da ce skuplje izaci,ali dobro je...

Comment

• Uroš Crni
      CBC Član
      • 15.11.2011
      • 67
      • Novi Beograd
      • Saxo VTS 1.6 16v

Au Bobane...

Comment

• Uroš Crni
        CBC Član
        • 15.11.2011
        • 67
        • Novi Beograd
        • Saxo VTS 1.6 16v

@ShoneNK Tja, izgleda da nema zainteresovanih. Meni se nešto ne sviđaju te felne sa izbačenim srcem. Ali deluju ok, ehm.

Nego, jeste videli ove neke oglase...ovaj auto je nakaradan, ali šta ima na mestu gde stoji kutija 16V ? Malo sam guglao i video da može neki konj da se dobije.

Na drugom oglasu nadjoh ovo, kopirajte link koji je u oglasu:

Da li bi sve ovo mogla da bude slatka zabava za nas (da imamo para) ili je realno bacanje para? Hm..

Comment

• GoranBG
          CBC Senator
          • 29.04.2007
          • 282
          • Beograd
          • TU5J4

Vec duze vreme gledam ovaj auto i bas me zanima kako ide, trebalo bi da je ozbiljan, inace to je ceo kit, http://www.dbilas-shop.com/images/pr...ages/240_3.JPG samo me zanima ko je uspeo to sve da izmapira na fabricki komp i kako je to slozeno

Comment

• MILAN VTS
            CBC Veteran
            • 06.10.2010
            • 159
            • Beograd
            • Saxo vts 16v

kako ko talijani

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Kako vam se cini, da li je po vama ovo dobra ponuda?>

Na ovo treba dodati distance, jer je nas et od 15 do 18. Dosta para sve u zbiru. Da li je neko skoro gledao distance i da li znate za neko mesto za koje bi dali preporuku?
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Originally posted by boban1982 View Post
                Da i ja napisem nesto,pre par dana crce saxo,poceo da radi na tri klipa,ja se nadao da ce se smiriti,medjutim kvar trajno ostao...Jedanput se desilo nesto slicno,ali se brzo normalizovao rad.Ovog puta otkazala bobina i to na cetvrtoj svecici,do menjaca.Posto su sve cetiri u istom kucistu moraju se sve zameniti,cena 9000 dinara,marke valeo...Mislio sam da ce skuplje izaci,ali dobro je...
                Prevideh tvoj post. Ovo je problem koji je vecina nas imala. Nisam samo shvatio da li si je vec menjao? Ja sam svoju promenio pre godinu dana, a Goran nesto skoro.
                www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Uroš Crni
                  CBC Član
                  • 15.11.2011
                  • 67
                  • Novi Beograd
                  • Saxo VTS 1.6 16v

ShoneNK te felne su super, meni se neviđeno sviđaju. I mislim da je to dobra ponuda, pa jedno po jedno i neće biti velikih izdataka. Čak i ja ponekad razmišljam da promenim fabričke 15'', za neke ..brze .

Ipak su meni favorit OZ Superturismo.

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

Meni se desilo da mi auto pocne na 3 svjecice raditi, i to tek kad sam ga kupio. Na kraju se ispostavilo da je crknula svjecica, bobinu nikad nisam mijenjao Al jos mi je enigma sto je svjecica crknula, jer auto je isao ekstra, ja ga parkirao, upalim ga sljedeci put radi na 3 cilindra. Kontam dizna se zacepila, posto smo kretali na put, presao nekih 250 km tako, kontao procepit ce. Kasnije zamjenimo svjecicu kad to je to

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Nisam ranije menjao bobinu,originalna je bila,a dosta je i radila...

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

Taj plavi budzeni saxo je vec mesecima u oglasima,a ima tu jedna cudna stvar,auto je 2002 godiste,a farovi su od mk1,to ne verujem da je fabricki tako...

Comment

• GoranBG
                          CBC Senator
                          • 29.04.2007
                          • 282
                          • Beograd
                          • TU5J4

Ma to neko stavio 2002 a nije uopste, i unutrasnjost i tabla i motor i ECU su mk1

Comment

• dragan_drift
                            CBC Član
                            • 06.06.2009
                            • 40
                            • Beograd
                            • Clio Sport ph2 172

Ko je rekao OZ superturismo?!?
                            STo se tice felni, moj savet je juriti felne sa manji et-om, jer za distancere i duze safove moras da izdvojis bar jos 60-70e.
                            Dodas te pare i uzmes felne koje ti odgovaraju.
                            Bobinu menjao pre oko godinu dana, probijala na sve strane, isto uzeta Valeo (najkvalitetnija kod nas), isto placena 9000 din, zamenis i miran si.
                            Ovaj plavi je zanimljjiv, bar po pitanju u****, ostalo ......

Uzimacu nove gume 195 45 15, pa ako neko ima predlog koje neka javi, pise.

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

ST su prelepe felne, ali vise ide za one koji hoce da dobiju izgled cup verzije. Meni je blizi reli izgled. Neki dan su bile prelepe, ocuvane oz f1 14" za 150 evra, ali su planule brzo. Ja trazim nesto slicno ili fabricke vts 14" za zimu, ali ne mogu nikako da ubodem nesto dobro a da ne moraju distanceri. Za leto su mi sasvim ok fabricke 15" vts.

Sto se tice guma, koliko para toliko muzike. Ja nisam sebi mogao priustiti previse muzike pa sam uzeo 4 baruma. Izvezao sam ih na navak na onih 50 stepeni letos, cepao koliko sam umeo pola sata i nisam nigde izleteo, okrenuo se, niti sam mnogo klizao.

Druga bojazan je bila da cu da ih nabijem na neku rupu ili kamen i jedan barum pozadi je stradao. Tako da, uvek ostavi para u steku da imas ako je razvalis u neku rupu.

Najbolje je da krenes na vreme da trazis. Ja kada sam trazio da kupim bilo je guma za 6 i za 13 hiljada po komadu, nista izmedju. Kad udjem kod vulkanizera gledaju me kao da sam pao sam marsa kad pomenem dimenzije.

edit

Sad se setih, zadnji je rascepan na Zlatiboru na kamen. Ispuvao ko balon za par sekundi
                              Last edited by SchoneNK; 09.02.2013, 14:27.

Comment

• skijash
                                CBC Senator XXL
                                • 07.09.2007
                                • 1354
                                • Beograd
                                • wrx

Ja sam na saksu bio prezadovoljan sa good year eagle f1, baš veliki skok u odnosu na barum bravuris, pa čak i u odnosu na toyo t1r.

Comment

Working...
                                X