Misljenje o saobracajnoj policiji, (pr)ocena...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

he,he mora da je bila neka sica kad su samo 100E trazili,nadam se da ce biti FIRED

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Dora
      Evo i mene popodne zaustavio pandur. Kamion koji su tek završili treba da krene, kamion ispred mene ga obilazi a ja za kamionom. Pandur sa druge strane puta mlati palicom tako da nije jasno ni meni ni kamionu ispred koga zaustavlja. Uglavnom mene je zaustavio, ni pomz bog ni ništa, dao dokumente, pogledao i bez ijedne reči me pustio da idem. Kao da mu je jezik pojela maca...
      Haha.. da nisi bio u autu koji se krije iza respektabilne nalepnice na shoferci
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Nije bila sića(lopov je bukvalno ispraznio jednu lokalnu prodavnicu) već su to sitne duše.....smatraju da ako manje traže mogu da se nadaju, prvo da će "mušterija" dati a drugo da neće o tome pričati!Evo ti primera, jedan saobraćajac(koga smo uhapsili pre nekoliko meseci) je od vozača uzeo 10E da bi "zaboravio" prekršaj koji je ovaj izvršio, pa mu ni to nije bilo dosta, već mu je usput napisao i prijavu.Normalno čovek je poludeo kada je dobio poziv od sudije i zanemarivši rizik da i on snosi odgovornost za davanje mita, sve prijavio!Epilog saobraćajac je izgubio posao i dobio zatvorsku kaznu, dok je ovoga što je prijavio tužilac oslobodio od progona jer je dobrovoljno prijavio izvršeno krivično delo!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Moji kad su radili sa juznim vocem i sad napune ladu vocem i zaustavi ih murjak i pocne de kenja kako je pretovaren auto i onda razgleda voce i moj cale ga ponudi nekim vocem on napuni kesu i nema problema.pa shta onda da mislim o coveku koji se prodao za kesu voca.
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Bice mnogo manje tih gluposti od 10e, kese voca itd kada i policija bude imala plate od 1000e, a u skladu sa tim cemo i svi mi pazljivije voztiti jer cemo znati da se ne mozemo tek tako izvuci od gluposti.

A kada ce to biti, je*** li ga.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• maki
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 878
              • Budva, CG

kod nas su panduri revnosni samo kad treba da se naplati kazna,prije par dana krenem u pg i malo iznad cetinja na jednoj uzbrdici stoje panduri,nista ja prodjem normalno,i samo 500 m od njih iza krivine kolona kilometar,pola sata stoje,i ja sta cu vratim se do onih pandura da ih pitam ima li neki zaobilazni put kad oni mene pitaju kao sta je to bilo,vidim prosla je hitna i vatrogasci, a ono neki zesci udes,4 povrijedjeno,1 poginuo, a njih 2-ca lade m*da na brdu,i jedva nekako mi pokazu drugi put koji je bio odma iza njihovih ledja,i poslije jedno sat vremena klackanja tom kaldrmom dodjem u podgoricu gdje me na ulazu zaustavlja pandur i pita odakle idem i sta se to desilo,identicno kao i prethodna 2-ica, mislim se za sta ti sluzi ta motorola ma*mune
              HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Alekre
                CBC Senator XXL
                • 12.09.2005
                • 780
                • Smederevo

A one pandurke kako mi idu na nerve...
                Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Sri, brate, nije uopšte stvar u parama, radili smo mi svojevremeno i za mnogo manje pare, ali kad svinja počne da jede g...a ne može da stane!

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by TETAK
                    Sri, brate, nije uopšte stvar u parama, radili smo mi svojevremeno i za mnogo manje pare, ali kad svinja počne da jede g...a ne može da stane!
                    Slažem se potpuno, ovo prelazi u jako jeftino prodavanje za paklo cigareta.
                    Nema opravdanja za pandure, lekare, vatrogasce i tako to. Taj posao nije samo za platu, ako nisi spreman za taj posao onda nemoj da ga radiš. Ima drigih isto tako neplaćenih poslova koji nemaju odgovornost u toj meri. Ja pamtim bolja vremena kad je pandur bio pandur i nije imao zasukane rukave, nije uzimao mito i onbjasnio ti je u većini slučajeva gde si pogrešio pa je nekad naplatio kaznu a nekad pustio jer te je "obučio". Kad se išlo po školama i učila deca od malih nogu propisima i saobračaju i tako dalje.

Tačno je i što SRI kaže da su onda imali normalnije plate, da su dobijali stanove vrlo mladi, da su imali skraćeni staž (ovo valjda imaju i sada) i da nisu išli u rat. Ali... I dalje su služba koja reprezentuje državu na svakom koraku.

Svaki moj put u Bugarsku, Češku, Poljsku itd... se završavao mizernom pljačkom u vidu cigareta, kaseta i sl... Sad smo mi te zemlje, to mi je krivo.
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Tetak, tacno je to da je tesko odvici se od necega, ali savaka navika ima i odviku, a postoji i dovoljan broj ljudi koji to rade da bi preziveli, pa kada budu imali vecu platu batalice to jer nece hteti da izgube sljaku.

Tacno je i to sto Dora rece da ako nisu spremni da rade posteno ne treba da rade, a to se opet uklapa u generalnu pricu o "intelektualnim sposobnostima" sto je da ih ima gomila sa nekom srednjom skolom i kursom za policajca. Ako bi neko od takvih menjao posao, sa srednjom skolom bi nasao samo jos manje palcen posao, a od necega mora da zivi i to smo dosli u jediinstvo suprotnosti.

Sada ce Uros da odlerpi kada ovo procita, ali daleko je od toga da branim reketiranje - ili naplacuj svima ili pustaj sve redom kada ispunis dnevnu normu.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by BOOST
                        Haha.. da nisi bio u autu koji se krije iza respektabilne nalepnice na shoferci
                        Au majkumu, pa tog se nisam setio Mora da je zato
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141
                          • Beograd, barajevo-zemun
                          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Bice mnogo manje tih gluposti od 10e, kese voca itd kada i policija bude imala plate od 1000e
                          ne bi se reklo po dosadasnjem iskustvu i ovde i u susedstvu oko nas.

mozda ce samo tarifa biti 100 evra ili gajba voca ali ce mentalitet ostati isti sve dok se ne pocne resavati problem u glavi, pocevsi od negativne selekcije po kojoj je poznata drzavna uprava i sluzba pa u okviru toga i polciija.

ko je sam po sebi takav da trazi korupciju, uvek ce takav biti nezavisno od plate...

lopov se nikada ne zadovolji, od male banke se prelazi na veeeeliku
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Normalno čovek je poludeo kada je dobio poziv od sudije i zanemarivši rizik da i on snosi odgovornost za davanje mita, sve prijavio!Epilog saobraćajac je izgubio posao i dobio zatvorsku kaznu, dok je ovoga što je prijavio tužilac oslobodio od progona jer je dobrovoljno prijavio izvršeno krivično delo!
                            Ok a kako je to dokazao,da je dao kintu tom *&^%$ nije mu valjda sudija,tuzioc verovao na rec

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Kad bi se gospodin Generalni inspektor i njegova bratija više bavili korupcijom u službi a manje dopisivanjem sa nevladinim organizacijama i polemikom ko je i gde koga ošamario, sve bi bilo bolje!Sobzirom kakvi su to profesionalci ovo drugo im je verovatno primerenije!

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Sminkeri

Comment

Working...
                                X