Ne mogu da kazem nista, pa mi jedino ostaje da... se !
Tvoj smisao za humor je zastrasujuc, Honda, malo njih sam prelistao, ali i dalje mislim da sam ne-kompetentan, da dajem ocene za forum!
Ne radi se o citanju vec o... PRAKSI BATOOO!!!
Nemam mnogo, ali kada se to promeni, onda cu da je dam!
Evo ja sam sad video temu pa rekoh da dam i ja ocenu. Mogu slobodno da kazem da forum opravadava onaj deo recenice "edukativna zajednica". Stvarno se moze svasta saznati i nauciti, atmosfera na forumu je odlicna i opustena, nema prepucavanja, ima zdrave diskusije...
Sve u svemu zacin C!
Bilo je 3673 online korisnika u zadnja 24 sata :: 201 registrovanih, 13 skrivenih i 3459 gostiju
(22 registrovanih, 3 skrivenih i 19 gostiju u tekucem satu)
Cak sta vise, bas naprotiv
Svaki drugi poklon koji sam dobio je bio u flasi, pa posto ih tenutno temeljno testiram, oteli mi ukucani kljuceve od kola...i eto mene ovde celo vece
Dobar forum, ima dosta ljudi koji nose celu pricu, ali da ih nema ne bi ovakvog foruma ni bilo!
Najvise mi se dopada sto nema "nedodirljivih"! Svi su podlozni kritici i ispravci svog misljenja i delovanja, pa cak i sam founder.
Mislim da ovaj forum ima pravilno usmerenje i da modovi/admini vecinom dobro obavljaju svoj posao. Greske se desavaju, ko radi taj i gresi...
Moze mnogo toga da se nauci i uvek ima neko dovoljno strucan i blagonaklon da pomogne.
Vec sam naucio dosta.....a dugo sam ziveo u zabludi sto se nekih stvari tice!Registrovan na mnogo foruma sto se automobilizma tice...ovaj i jos jedan sa nemackog govornog podrucija idu u Bookmarks....Ostali su kaput!
Comment