Prelistaj nekoliko foruma,pa ce onda vrati ovde.Sigurno ces biti kompetentan, onda!
Dajte ocenu i mishljenje o CannonBall forumu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne mogu da kazem nista, pa mi jedino ostaje da... se
!
Tvoj smisao za humor je zastrasujuc, Honda, malo njih sam prelistao, ali i dalje mislim da sam ne-kompetentan, da dajem ocene za forum!
Ne radi se o citanju vec o... PRAKSI BATOOO!!!
Nemam mnogo, ali kada se to promeni, onda cu da je dam!Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom
Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...
Comment
-
-
Evo ja sam sad video temu pa rekoh da dam i ja ocenu. Mogu slobodno da kazem da forum opravadava onaj deo recenice "edukativna zajednica". Stvarno se moze svasta saznati i nauciti, atmosfera na forumu je odlicna i opustena, nema prepucavanja, ima zdrave diskusije...
Sve u svemu zacin C!
Comment
-
-
Slaba aktivnost?? A da nateramo ljude da se kvari auta malo vishe

300 novih postova dnevno, neznam, nije chatline ali na svakih 5 minuta u proseku novi post.
Sa chlanova u proseku na dan. A forum je jos mlad, tek je posto najveci na Balkanu sa ovom tematikkom
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
hajde malo da updatujemo ovo
Bilo je 1352 online korisnika u zadnja 24 sata :: 254 Registrovanih,17 Skriven i1081 Gosta
(9 Registrovanih,0 Skrivenih i0 Gostiju u tekucem satu)
i moglo bi novo glasanje
ja sam svez i nisam glaso hhehe
p.s. samo da dodamo da se ljudi idalje trezne od nove godine i da ih pola nije pri kompom chak i da zna kako se zove od alkoholaPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Dobar forum, ima dosta ljudi koji nose celu pricu, ali da ih nema ne bi ovakvog foruma ni bilo!
Najvise mi se dopada sto nema "nedodirljivih"! Svi su podlozni kritici i ispravci svog misljenja i delovanja, pa cak i sam founder.
Mislim da ovaj forum ima pravilno usmerenje i da modovi/admini vecinom dobro obavljaju svoj posao. Greske se desavaju, ko radi taj i gresi...
Moze mnogo toga da se nauci i uvek ima neko dovoljno strucan i blagonaklon da pomogne.
Comment
-
-
Vec sam naucio dosta.....a dugo sam ziveo u zabludi sto se nekih stvari tice!Registrovan na mnogo foruma sto se automobilizma tice...ovaj i jos jedan sa nemackog govornog podrucija idu u Bookmarks....Ostali su kaput!
Comment
-

Comment