Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto je sutra is'o pa se vadio
Kako da zastitim i zakljucam internet mrezu?
Collapse
X
-
Vidim ja da me secka kad idem po kući a ono dva rutera na dva metra pa svaki secka za sebe na dva metra
Nema veze sad će uložiti kviska
Comment
-
-
ps to da bude zakljucan kad ga nemaYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
cccc ne citas pazljivo a covek lepo objasnio da mi u stvari nemamo pojma. srecom pa sam dobro raspolozen...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Ide me danas prevod na srpski poslovni rečnik, da probam
Comment
-
-
Originally posted by banekg View PostMore bez kabla, cetiri racunara umrezena na dva sprata u mom skromnom domu, i mreza nikada nije zakljucana, ukoliko je sami ne zakljucate, a uputstvo je dao chubbs jos u prvom postu - sve ostalo je zbunjivanje postavljaca pitanja, a ima i dezinformacija
Jasno mi je, koliko ti je poznata ova materija, kad se pozivaš na Chubsa, a ne na svoje znanje. Siguran sam, da ne znaš, šta znači definicija zaključana mreža.
Comment
-
-
jel to Vas konacan odgovor?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Ajde sada Franjo da ti kazem i gde radim - gle cuda u telekomu i bas na tim poslovima.
Ajd sad lepo procitaj sta je covek pitao u prvom postu pa razmisli o cemu pises.
Ne govori se o zakljucanoj mrezi, vec o Wireless-u, a kada putem Wireless-a umrezite vise racunara, pa se prikace i komsije, surnjaje i svastike, to postaje mreza.
KAKO DA ZAKLJUCAM WIRELESS je bilo pitanje clana.
BTW. sta ce ti instalacioni disc?Last edited by banekg; 28.10.2012, 20:24.Long Live CBC!!!
Comment
-
-
Franjo, ako se zezaš staviš kojeg smajlija ako se nezezaš onda katastrofa...
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostVidim ja da me secka kad idem po kući a ono dva rutera na dva metra pa svaki secka za sebe na dva metra
Nema veze sad će uložiti kviska
A, lepo smo mogli na chat! Msm, dok si raspoložen!
Comment
-
-
kakva tema. četiri strane oko ničega.
pa ima uputstvo od provajdera ako mu treba,a ako nemože sa uputstvom,pozove klinca iz zgrade da mu namesti.
i posle se klinac džabe kači, i prodaje password po zgradiLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment