pomoc u odabiru fotoaparata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Drugari, potrebna mi je pomoć oko odabira fotoaparata. Budžet mi je oko 400e +/- 50e. Svaki savet kao i linkovi su poželjni.
    Hvala unapred.
    Evo jedan model pa dajte mišljenje:

Comment

• Nelson
      CBC Senator
      • 01.08.2017
      • 211
      • selo
      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Odvoji pare i za objektiv. Ovaj što dolazi uz telo i nije nešto obdaren.

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

Objektiv bih uzeo svakako ali u drugoj turi,ne mogu sve odjednom
        Interesuje me aparat kao osnova, odnos uloženo i dobijeno.

Comment

• macaneli
          CBC Senator XXL
          • 04.08.2008
          • 327
          • sremska mitrovica - Genova
          • S-max

Neki nikon d3300?
          ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Nisam neko vreme pratio trendove, jerbo kupih svoj DSLR. Ono malo kako pogledah testove i karakteristike, ovog i konkurencije, tj nikona 3400, rekao bih da ne trebaš žuriti ako imaš iole pristojnu kameru sada. Ne znam kada se očekuju novi modeli, ali ovi sada su samo restajling prethodnih, i to jako skroman. Nemaš budžet za model iznad, pa bih ti predložio čekanje, manje ćeš se kajati kad kupiš...
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• slobodank
              Moderator
              • 26.11.2007
              • 1338
              • Stara Pazova
              • Fiat Idea 14.16v lpg

Hvala na odgovorima.
              Trenutno nemam fotaparat a do dolaska deteta bih to da rešim, znači još neka dva meseca.
              Ako neko slučajno naleti na nešto dobro u šta se uklapam (do 450e) neka piše molio bih
              Ima i nešto ovako

Comment

• Nelson
                CBC Senator
                • 01.08.2017
                • 211
                • selo
                • Fiat Stilo 1.9 JTD

Evo ti ovde nižih cena. http://www.fotodiskont.rs/proizvodi/...telo-3344.html

I ovde https://geizhals.eu/?fs=NIKON++D3400&in=

Comment

• comi 1342
                  Moderator
                  • 28.09.2005
                  • 1126
                  • NS
                  • Giulietta ,PUG 106,

Canon ima novi model, osim više pixela na istu površinu nema poboljšanja još od 1200D. Ja sam kupovao u Segedinu svog nikona i vraćao AFA-u.
                  Canon EOS 2000D váz, APS-C méretű szenzor, CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka, Optikai kereső, 24 MegaPixeles felbontás, 920,000 p

ova donja cifra (102000 tj oko 330eura) je ono što bi platio za aparat, ako ideš opet u Hu onda vratiš svu lovu tamo gde si kupio, a zanemariš ostale troškove. Rekao bih da ćeš aparat kupovati za duže vreme, onda se vredi iscimati za 4 godine mlađi model.
                  Imaš i ovo
                  Minőségi fotó-videó választék, top márkák és kedvezmények a 220voltnál. Gyors, akár ingyenes házhozszállítás. Rendelj még ma!

kit objektivi se nađu za male pare, ali tebi odmah treba neki od 50 mm, pa posle biraj
                  Canon je stvarno propao, ne živi se od stare slave...
                  "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                  "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• comi 1342
                    Moderator
                    • 28.09.2005
                    • 1126
                    • NS
                    • Giulietta ,PUG 106,

ovo ti je 470 u startu, vrate ti 70 ako dođeš u radnju, nekad hoće i samo sa pasošem kupca da vrate, ali moraš biti šarmantan

Comment

• slobodank
                      Moderator
                      • 26.11.2007
                      • 1338
                      • Stara Pazova
                      • Fiat Idea 14.16v lpg

Hvala puno na svetima, sad imam o čemu da razmišljam. Možda i odem do Segednina, nije mi daleko... A i Nikom mi nekako više leži nego Canon.

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

kao relativno "svez" tata buducem, kupi telefon sa dobrom kamerom, samsung s6 s7 ili ajfon 6 7 jer ce se svi simpaticni trenuci desavati spontano i neces imati vremena da odes po dslr giga mega aparat sa demontaznim objektivom. Kupio sam i ja fotoaparat canon powershot s120 pa su ipak najbolje fotografije sa telefona i to sa sve masnim socivom.

Code:
                        https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27971804_10213909216338225_5862801766108910614_n.jpg?oh=ccbc4fb7f68e5987a6bcbf8f4f50c90c&oe=5B42FC13
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• slobodank
                          Moderator
                          • 26.11.2007
                          • 1338
                          • Stara Pazova
                          • Fiat Idea 14.16v lpg

Hvala svima još jednom na pomoći. Odlučio se za Nikon, pazario danas D3400. Za sada osnovni objektiv 18-55mm, kartica 32gb i torba. Čitam tutorijal i punim bateriju. Noćas nema spavanja[emoji3]
                          Par slika aparata, da se malo hvalim[emoji16]

Послато са Tesla_SP6.3 уз помоћ Тапатока

Comment

• slobodank
                            Moderator
                            • 26.11.2007
                            • 1338
                            • Stara Pazova
                            • Fiat Idea 14.16v lpg

Mali dodatak [emoji3]

Comment

• comi 1342
                              Moderator
                              • 28.09.2005
                              • 1126
                              • NS
                              • Giulietta ,PUG 106,

lepo, lepo...nego što imaš vodu u velikoj i maloj čaši ?

Comment

• slobodank
                                Moderator
                                • 26.11.2007
                                • 1338
                                • Stara Pazova
                                • Fiat Idea 14.16v lpg

Imam problem, mala su mi usta pa presipam iz velike u malu[emoji846]

Comment

Working...
                                X