Re: pomoc u odabiru fotoaparata
za fotografiju je potrebno svetlo tako da se u mraku rade neke druge stvari a ne slika, osim kad nije neophodno ali se onda zna sta se i kako i cime radi ni DSLR nije garant da ce sve ispasti kako treba.
neki ljudi teraju po svom jer imaju visegodisnje iskustvo . o aparatima mozemo da pricamo kao i o kolima nego meni nije jasno , koji su to navedeni uslovi i sta S90 ... F70... ne kapiram... ne znam koliko kosta F70 ali znam da ga bond tamo gde je trenutno, moze sebi priustiti za manje od 400e. 980IS je uvek alternativa.
mene nisi ubedio sa tom pricom da je fuji bolja kupovina od canona. pitanje je ko je koliko spreman para da baci u odredjenom trenutku... nista vise... i ovde vazi ona stara "ako ne znas sta je dobro, kupi skupo" . dakle, canon/nikon za sve one koji imaju, zele i mogu sebi da ga priuste a sve ostalo je smuti pa prospi.
Originally posted by civi
neki ljudi teraju po svom jer imaju visegodisnje iskustvo . o aparatima mozemo da pricamo kao i o kolima nego meni nije jasno , koji su to navedeni uslovi i sta S90 ... F70... ne kapiram... ne znam koliko kosta F70 ali znam da ga bond tamo gde je trenutno, moze sebi priustiti za manje od 400e. 980IS je uvek alternativa.
zakljucak je jasan

Comment