Treba mi savet koji digitalni foto aparat,nov,je najbolji do 200e?Znam da za te pare ne moze da se dobije puno pa bih birao nesto od onih kompaktnih aparata ali da ima opticki zoom i generalno sto bolju optiku
foto aparat do 200e
Collapse
X
-
Eto ti pa biraj...
Moja preporuka (za te pare):
Canon A610, za 205? dobiješ aparat (4X zoom, 5mpx), memorijsku od 1GB, punja? s baterijama i torbicu. Dodaš još 10? i imaš 2GB.
Ako imaš još neku kintu a ne smeta ti malo ve?i aparat uzmi Fuji S5600 (10X zoom, 5mpx), 270? sa memorijskom od 1GB, punja?, baterije, torbica. Fuji je extra, doduše malo gabaritniji za neke prilike. Video snimak mu je fantasti?an, 640x480 sa 30f/s.
Bez dodatne memorije aparat ?e ti biti kao da imaš BMW 735 i 2l benzina...Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
Originally posted by mikimazdasamsungI ne koristi standardne baterije, vec ima svoju, koja traje mnooogo dugo.
Vidim da za te pare imas vec i Samsung i6 za koji sam cuo da je jaaako dobar (cena u nemackoj, neznam kako je kod nas).
Cannon sam imao A seriju i pokvario mi se zoom 2 puta. Prvi put u garanciji, pa je zamenjen, drugi put posle 3 meseca, kad vise nije bio u garancija. Serviser (ovlasceni, negde na karaburmi) mi je rekao da je u pitanju greska kod cele A serije, da se Zoom mehanizam za izvlacenje kvari...
Comment
-
-
Samo fuji i to f30 zakoooooooonJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
sa canon foticem ima losa iskustva.pre oko 4 godine kupio sam rodjacima model A70 (za 320 eura) i crkao mu je ccd senzor prosle godine-fabricka greska.jedina svetla stvar u toj prici je sto je kvar otklonjen u zvanicnom servisu u Beogradu besplatno iako je garantni rok bio davno prosao.Takvo je bilo saopstenje fabrike za taj kvar da oni snose sve troskove.Hvala za savete
videcu za ostale modele ...vidjam po gradu dosta jeftinih Nikon aparata ne znam vredi li to cemu?
Comment
-
-
Za te novce Canon iz A serije, rade kao sat i imaju "opcije i jednostavne menije" za razliku od fuji i olimpusa.
Nije reklama ali imam lepa iskustva sa bmfoto (co.yu), posebno još ako je nešto na akciji, ina?e donesu ku?i...
trenutno a530 punjac 4 baterije 1gb sd stativ torbica = 175Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Moje iskustvo dugogodisnjeg laboranta u foto radnji je sledece:
1. canon
2. olyimpus
3. nikon
4. sony
5. fuji
Ovo je neko generalno poredjenje aparata u svim cenovnim klasama iskljucivo prema kvalitetu slike ( senzora ) i optike. Fuji svoje rezolucije dobija iskljucivo interpolacijom sto znaci da 6mpix realno ima samo 3.
Olyimpus, fuji i sony koriste nesto skupje kartice u odnaosu na canon i nikon. I jos jedna bitna stvar za opticki zoom, sve preko 6x bez stabilizatora je vrlo ograniceno sto se tice upotrebljivosti u uslovima slabog svetla. Tu je opet canon na prvom mestu sa ziroskoskom stabilizacijom sociva u objektivu, dok konkurencija pokusava da to izvede sa stabilizacijom senzora i raznim softverima sto i nije dalo neke rezultate.
Nadam se da sam vam malo pomogao u izboru
Comment
-
-
najbolji foto aparati su
oni koji su radili i pre aparate
znaci, samsung ili lg ili ove kompjuterske marke
bolje zaobici, mislim, verujem da nisu losi, al nemaju poznatu optiku
osim sony, oni imaju optiku do bola - Karl Zeiss
imam
olympus, c-370
3.2 megapixela, 3X opticki zum
i odlicno radi
klasican "idiot"
znaci: nikon, canon, fuji, konica, olympus, kodak... su marke, koje sigurno ne prave nista da bi se blamirali, tradicija ...
isto kao ni toyota, mazda, bmw...Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
@TAZZ ima radnju-prodaje aparate..vidi sanjim da te posavetuje
ova ponuda je zanimljiva kod njega : http://www.focusphoto.co.yu/shop/produc ... cts_id/417
canon a610 komlet kit baterija ,torbica,punjac 1 GB kartica 205 evra ..[/url]Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment