A ovdje ljdi uopshete ne stanuju, mi jashemo konje, a kakvi kad idemo na sjever zakupimo par aviona pa iskachemo iz padobrana... Kakvih sve pricha ovdje necu prochitat, nego dobro to je lichna stvar hejterske sujete i u to necu da ulazim.
U CG je tachno da se radi sve pred pochetak sezone, zato shto je na sjeveru nemoguce raditi u toku zime, i proljeca, takva je priroda jbg. mada slazem se samo u tome da mogu i ranije da pochnu, ali mi sezonu rashunamo od 20juna, tako da kod nas sezona josh nije pochela.
Cimaju vas na granici 45min. pa shta je to strashno? Ja kad odjem vozom za BGD, ispretresaju me svoga zajedno sa kabinom i chudima, pa se ne zalim, rade ljudi svoj posao i kraj.
To da se biraju stranci prije, nekog drugog, pa vjerovatno ima individualnih sluchajeva dosta li u globalu znam da nije tako.
Ja ne govorim ovdje Crna Gora jedina, najljepsha, najbolja ali ljudi nemojte da prichate priche kad ste i vi slabi na njih, u BGD vam treba 3 sata u saobracajnom shpicu da dodjete sa kraja na kraj grada, pa? Tako je kako je, nikoga ne tjeramo dodjite u CG nema bolje nigdje ali nismo ni toliko katastrofalni!
Radovi ce svi biti relativno brzo zavrsheni, a shto se tiche odrona, pa kad ima odakle da pada, ima vjerovatnoce da ce da padne, da postoji neki nachin koji 100% otklanja kamenice koje se odranjaju vjerovatno bi ga otklonili ali nazalost nema, i svaka zemlja koja ima saobracajnu infrastrukturu ka CG ima problem sa tim!
U CG je tachno da se radi sve pred pochetak sezone, zato shto je na sjeveru nemoguce raditi u toku zime, i proljeca, takva je priroda jbg
kakvi izgovori
a u Sibiru je moguće raditi tokom zime i tamo nije takva (veoma surova) priroda.
gradjevinska sezona traje 10 meseci na Balkanu, odavno je tehnologija omogućila.
Cimaju vas na granici 45min. pa shta je to strashno
ja nemam takvo iskustvo, jer nisam ni išao od kada postoji granica.
inače, moj prag tolerancije je do 10 minuta. sve preko toga je strašno i govori o nesposobnosti države da se organizuje za normalan rad administracije.
službenik postoji zbog mene, da me usluži sada i odmah a ne ja da čekam na neku njegovu milostinju.
isto se odnosi i na ovdašnjeg lokalnog službenika.
10 minuta je veoma dugo vreme, toliko traje i administracija pri čekiranju karte za avion..
Ja kad odjem vozom za BGD, ispretresaju me svoga zajedno sa kabinom i chudima, pa se ne zalim, rade ljudi svoj posao i kraj.
to je takodje problem, pošto se ne žališ oni misle da ti prija pa nastavljaju takvu praksu.
ako je u ičemu sličnost Srbije i Crne Gore a i ostalih u regionu to je taj zaostatak svesti iz bivših vremena i nepoštovanje gradjana i njihovog vremena.
jedan službenik predstavlja u očima stranca zemlju, a takvi postupci čekanja na najobičnije stvari u desetinama minuta su nedopustive u 21. veku. jako ružna slika generalno ma koja zemlja da je u pitanju.
ako je puno putnika/ vozila neka pojačaju broj službenika.
niko ne ograničava da na granici CG ima 20 šaltera i 20 službenika koji uporedo obavljaju svoj posao.
ako je 20 malo, dodaju po potrebi i 50tak ili koliko već treba.
kao što u firmi telefon ne sme da zvoni više od 2 puta da se odgovori, inače sledi opomena pa otkaz, tako niti država nije igranje dece već ozbiljan posao i zadatak.
ježim se od odobravanja lošeg rada kao nečeg normalnog...
da postoji neki nachin koji 100% otklanja kamenice koje se odranjaju vjerovatno bi ga otklonili ali nazalost nema, i svaka zemlja koja ima saobracajnu infrastrukturu ka CG ima problem sa tim
način naravno da postoji. izmišljen i isproban pre mnooogo decenija.
ne postoji zemlja koja ima problem sa odronom koji se stalno ponavlja svake godine.
rekao bih izgovor za nemanje želje i motiva da se omogući jedan normalan put koji je siguran i bezbedan po putnike i vozila.
ako u CG ne znaju način kako se rešavaju odroni, kako se održava put dovoljno je da uvezu znanje tj stručnjake umesto kuknjave.
isto važi i za ovdašnje "mudrace" kada opravdavaju nešto što je inače rešivo samo se treba pokrenuti i mućnuti glavom a usput i zasukati rukave.
samo od sebe iz fotelje odroni se neće rešiti ni ove a ni sledeće i naredih godina.
Da, pouchen ovim iskustvom dole teshko da cu opet da se spustim, bar dok jednom zauvek ne zakrpe tih 110-ak km puta
Iskreno, tek sam nakon ove "ture" pocheo da verujem da je chinjenica da je svaki drugi auto u CG iz SUV klase stvar potrebe a ne kur*enja
@ japanx, srdjan_p:
Prochitajte ovu moju poslednju rechenicu iznad, a onda se setite shta vozite.
Zhelim vam puno srece u toj avanturi. Verujte mi - trebace vam
PS.
@ Alfonso:
Vidi, vec sam kod prvog vagona napisao da svi forumashi iz CG koji prochitaju moj post ne zamere ako im se neshta tamo ne svidi, jer nishta nisam izmislio, dodao, ili napisao/opisao gorim nego shto jeste. Ne pada mi na pamet da zbog bilo chega shirim negativnu propagandu jer stvarno nemam razloga. U CG sam letovao jako puno puta, i uvek sam se osecao bukvalno kao kod svoje kuce, izuzev nekih par situacija ali to ne uzimam za ozbiljno obzirom da je u pitanju bilo vreme pred i oko "razdruzhivanja", ali kazhem, to i ne rachunam obzirom na tadashnje okolnosti...
Dakle, meni iskreno smeta SAMO to shto se tih hebenih 100-tinak kilometara puta vec jednom ne srede, mislim ne prichamo o 1000 nego o 100 kilometara. Jeste u pitanju nepristupachan teren, atmosferske, geografske i topografske poteshkoce koje otezhavaju i prolongiraju te radove, ali ja prosto ne mogu da verujem da je SVAKE godine situacija ista - sezona pochinje - radovi u jeku Tachno je da to smeta turistima, narochito onima koji tim putem i dolaze do primorja, ali isto tako znam za ne mali broj ljudi/porodica koji su od CG "digli ruke" jer je ta situacija sa pristupom tj. putnom mrezhom jednostavno katastrofalna. Narochito ako treba da putujete na odmor sa npr. dvoje malo dece, o bebama i da ne pricham.
Dakle, mene chudi zashto CG ne reshi taj problem jednom za svagda, koliko nasheg, toliko i svog lichnog interesa radi, jer je evidentno da gube turiste SAMO i JEDINO zbog izuzetno loshe i neuredne situacije shto se saobracaja tiche. One izgovore oko povremenih kriza sa vodom i slichnih "minusa" vrlo lako "nadomeste" blizina CG primorja, etnografska, socioloshka, kulturoloshka itd itd slichnost dva naroda, i sijaset drugih razloga tako da nije u tome poenta. Ali, to sa ONAKVIM pristupom primorju je jednostavno previshe za mnoge i u tome je cela poenta. I ta pricha traje evo godinama, samo shto je ove godine, bar je moje lichno iskustvo tako, situacija josh i najgora I to je jedina zamerka, i moja a vidim i drugih koji su se tim putem zaputili u skorije vreme.
Trebalo bi da ovo shvatish kao razmenu informacija jer sam imao na umu da stvarno ljudi treba da znaju shta ih ochekuje kad krenu dole na odmor, i da se shodno tome i pripreme. Nikakva druga namera ne postoji, jer ne postoji ni razlog za neshta takvo. Barem ne sa moje strane. Jesu kritike, ali su dobronamerne. U tome je cela poenta, ovu temu sam i zapocheo samo i jedino iz dobrih namera i to bi trebalo da imash na umu.
Bio sam pre neki dan dole,ja uvek nocu peglam za tako te duze destinacije,video sam da ima radova ali guzve jok. To je najlepse,krenes oko 1 nocu,ispeglas do dole i u 7 ujutru si u Budvi.Granica 5-6min.panduri spavaju,detektor ukljucen i samo cepaj. U principu put kroz bosnu je keva,promet vozila je 10 auta na sat vremena,nema udarnh rupa, a sto je najvaznije put je veoma zanimljiv.
Moja preporuka,vozite nocu do dole i necete se sresti sa opisima iz predhodnih postova
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
potrebno ti je ovlasenje ono iz opstine ili iz suda i sa njim ides u AMSS da izvadis medjunarodno kako bi mogao da putujes preko grane mada nisam siguran da ces moci to bez vlasnika da izvadis ali zovi telefonom AMSS pa ih pitaj.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment