Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Re: Put za Crnu Goru

Originally posted by overspeed
    Prochitajte ovu moju poslednju rechenicu iznad, a onda se setite shta vozite.
    Uf, jedino toga se bojim jer vozim lepe fine sportske 195/50 gume a pod prednji branik mi se opusteno zaglavi plasticna flasa koliko je auto nizak, ne daj boze neki kamicak...

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

Ne boj se brate moj, vodim te ja sa dzipom u Crnu Goru, kad prezivljavam dzipijade jednom mesecno, prezivecu i roadtrippin' do chernegore

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Malo me zeza sto cu izgleda ici sa ribom i nekim drugaricama a one se sve tripuju da idu kolima a tamo bi da mogu da se vozaju po CG tako da moze da se desi da ih lepo spakujem na bus a ja sednem u auto i pun gas pa ako prezivim pricacu!
        A sto se tice gostoprimstva Montenigersa zavisi kako ko, ima kretena po kaficima npr. da te konobar gleda ko nizu vrstu i sl. ali u tom slucaju samo kazem da se okrene i ode i da posalje drugog, uglavnom su ok pogotovo kad cuju da sam iz vojvodine i tako to, imam osecaj da malo manje gotive Beogradjane, svi oni u principu zive od nas turista tako da bi im bilo bolje da budu sto kulturniji...

Comment

• Sasha
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 4126
          • Novi Sad

Manfrede, ja u petak idem za Herceg Novi. Javi se ako ostajes duze. Ja idem prvo do Kraljeva, a onda preko N. Pazara u CG. Izvestaj kad se vratim
          www.arcs.org.rs/forum

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Re: Put za Crnu Goru

Originally posted by srdjan_p
            Uf, jedino toga se bojim jer vozim lepe fine sportske 195/50 gume a pod prednji branik mi se opusteno zaglavi plasticna flasa koliko je auto nizak, ne daj boze neki kamicak...
            Meni opruge stoje metar dana u autu i tripujem se zbog Crne Gore da li da ih stavljam.

@ Laki

Jel moze sa dosta niskim autom da se prodje bez ikakvih problema putem preko BIH?

Manfrede posalji mi svoj mob na pm...
            Power of dreams !!!

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Matori,kroz bosnu je put kakvog ima 5km u beogradu. Stvarno ja sam zadovoljan mada ruku na srce ni ibarska i taj deo prema moru uopste nisu u losem stanju ali ti radovi dole su yebeni za niska kolica.
              Kazem vam lepo,nije nista specijalno,put je uobicajen za ovo doba godine,uvek je zavisilo od toga kad krecete iz bg-a,ja nikad nisam krenuo preko dana i uvek sam se susretao sa pricama tipa guzva,treba 15 sati voznje,bla,bla,bla ja nikad nisam osetio tako nesto i srecan sam zbog toga.
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Bratko
                CBC Član
                • 13.08.2007
                • 47
                • Beograd/Cacak

A da li je put od Trebinja do Herceg Novog, tacnije do Meljina,
                zavrsen?

Cuo sam da im je ostalo jos vrlo malo.
                Oko prvog maja, jos uvek su trajali radovi...

Inace, i ja koristim ovu deonicu kroz Bosnu,
                i aaaaaaapsolutno je preporucujem svima...posebno ako idete u Boku.

pozz

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

kroz bosnu je odlican put ali samo se pazite kad budete isli kroz muslimanski deo, tu panduri vrebaju opako i cekaju na svaku gresku, samo im dajte 5-10 evrica i idemo dalje... najgori deo puta je pred HN gde se spustas sa planine dole po makadamu, prosle godine su bili zestoki radovi, ne znam jesu li zavrsili ali poznajuci bosance i crnogorce, tesko... jos jedan savet, gde god nadjes zgodno mesto tu natochi plin, da se ne bi vracao negde ili trosio benzin ako promasis pumpu ili oni nemaju goriva...

srecno

Comment

• level3
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2006
                    • 857
                    • BGD, V.B. Karaburma

Prošle godine je jedan deo puta u Bosni bio zatvoren i po 8 sati.

Zato sam ja išao preko CG.

Putovao sam 18 sati od BG-HN.

BG-Čačak sve vreme me pratio pljusak, ispred Podgorice sam čekao 2 sata zbog požara, 2 sata ulazu Budvu i 2 sata nisam mogao da udjem u Boku jer je gospodja Ceca imala koncert u HN.

Nije bilo dosadno čak naprotiv u Accord limuzini je cool.
                    Samo putovanje ka CG je uvek bilo bar meni avanturističko.

Najveći smarači su pretrpani kamioni koji furaju uzbrdo i nizbrdo 5 na sat
                    a ti neznaš dal da ugasiš auto i kreneš peške ili ...
                    www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

pa to i ja volim, nije fora samo stici tamo, fora je da putovanje bude zanimljivo

Comment

• veljko
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2006
                        • 476
                        • Backi Jarak, NS
                        • Volvo V50 DRIVe

Originally posted by JAPANX
                        kroz bosnu je odlican put ali samo se pazite kad budete isli kroz muslimanski deo, tu panduri vrebaju opako i cekaju na svaku gresku, samo im dajte 5-10 evrica i idemo dalje.
                        srecno
                        cuo sam drugu pricu

srpski deo - moras da platis neki euro ili nemozes proci
                        hrvati - mozda te i puste - uglavnom ne uzimaju mito ( bar srpske tablice)

muslimani - sve po PS-u , ako si kriv - na.ebo si
                        Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

ne ne

mudzosi uzimaju provereno, pa i njima je u interesu da stoje tu i naplacuju...

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

Idem dole verovatno za 10 dana, odnosno sledeci vikend i ostajem do septembra

Kako stoji stanje oko nekog carinjenja koje moram da obavim, izgleda da cu ipak avanturistichki direktno u CG, ako ne uspem da dogovorim drugachije.

Comment

• J0HNNY
                              CBC Veteran
                              • 24.01.2007
                              • 196
                              • CZ - Centar Zemuna

Originally posted by uglavnom_bezopasni
                              Da li u Sutomoru i okolini postoji kafić sa wireless pristupom ili neki internet kafe, i kako stoji stvar sa Diners karticama.
                              Internet kafe imas i u Sutomoru i u Baru, a sto se tice dinersa trebalo bi da ih primaju na svim terminalima NLB banke.
                              Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• marinac
                                CBC Senator
                                • 13.03.2006
                                • 277
                                • Beograd
                                • Alfa 156 JTS

Originally posted by veljko
                                Originally posted by JAPANX
                                kroz bosnu je odlican put ali samo se pazite kad budete isli kroz muslimanski deo, tu panduri vrebaju opako i cekaju na svaku gresku, samo im dajte 5-10 evrica i idemo dalje.
                                srecno
                                cuo sam drugu pricu

srpski deo - moras da platis neki euro ili nemozes proci
                                hrvati - mozda te i puste - uglavnom ne uzimaju mito ( bar srpske tablice)

muslimani - sve po PS-u , ako si kriv - na.ebo si
                                Koliko ja znam, u Bosni policije nisu razdvojene. Imas policiju iz federacije i u republici Srpskoj, i policiju iz Srpske u federaciji. Mozda gresim, ali tako sam cuo.

Comment

Working...
                                X