Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mali_Radojica
    CBC Član
    • 16.11.2007
    • 30
    • BG-PG

Eh zezalice stara javascript:emoticon('')
    Ma cu se snadjem naravski, hvala, zivio.

Comment

• DraganD76
      CBC Član
      • 09.03.2007
      • 70
      • Beograd

Kakav je put kroz Bosnu do Herceg Novog

Comment

• Mali_Radojica
        CBC Član
        • 16.11.2007
        • 30
        • BG-PG

imas u linku gore sto su meni dali, raspravljaju i o toj varijanti. Ja nisam isao. Isao sam podgorica niksic trebinje, ili sarajevo, ali kroz bosnu na Novi nisam. Kazu da je ok put, fina priroda, znaju da zaebu ako su radovi pa su zatvaranja duza, i pred kraj puta neki zeznut spust sa serpentinama ili slicno.

Comment

• Heinz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 1027
          • Beograd, Voždovac
          • Avensis 2.0 D4D

Dobro, možda je u povratku drugačije Nisam se vraćao autovozom tih godina kad sam išao u CG na taj način.
          Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• -Vedran-
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 3255
            • Beograd

Originally posted by brzi_pas
            Pa i mi placamo "ekoloshku" taksu isto....
            Ma ok to sto vi placate...ali mi... salim se...
            Ma znao sam za taksu ali zanimalo me cisto ko to placa 150e
            Power of dreams !!!

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

@zec,ako imas mogucnosti (i koristi-sada),vidi moj post na prvoj strani teme http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=28530 (zbog izbora puta).

Comment

• The Punisher
                CBC Senator XXL
                • 01.03.2006
                • 503
                • Beograd Wozhdovatz
                • Ford Taunus TC1

Originally posted by TETAK
                Nikad mi nisu bili jasni likovi koji koriste auto voz za odlazak na odmor-more.
                Recimo imaju 50-60-70- godina i ne mogu da izdrze da voze 500-600 km u cugu Ibarskom, a treba im auto dole za potrebe (kome ne treba).
                https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• r1cer
                  CBC Senator XXL
                  • 22.01.2006
                  • 363
                  • Beograd

Ma izađeš na ibarsku i samo pravo.

Comment

• AreOut
                    CBC Senator XXL
                    • 22.07.2006
                    • 590
                    • Zabjelo

Originally posted by Honda
                    Originally posted by brzi_pas
                    Pa i mi placamo "ekoloshku" taksu isto....
                    Ma ok to sto vi placate...ali mi... salim se...
                    Ma znao sam za taksu ali zanimalo me cisto ko to placa 150e
                    Ada sleperi cus, ne placaju motocikli sigurno (motocikli uopste ne placaju, ni tih 10, bar nesto pozitivno od svega toga)
                    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• AreOut
                      CBC Senator XXL
                      • 22.07.2006
                      • 590
                      • Zabjelo

Ja volim varijantu BG Batocina KG Cacak pa preko Zlatibora. Bude malo ispitivanja Vmax po autoputu pa po Zlatiboru extra put i tako. Izmedju Batocine i KG skoro autoput. Od KG do Cacka jako zanimljivo za voziti (Sumadija jelte) itd. itd. Uglavnom ako ides nocu mozes da ubijes BG Cacak tuda za sat i po i odatle do Bijelog Polja za 2 i po to je za 4 sata do CG. E sad putevi kod nas su razrovani katastrofa ali opet do mora imas od BP 150 km i to se nocu moze ubiti za 2 sata jer nema guzve niti zastoja a semafore naravno ne gledas
                      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Ji 4Tze
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 806
                        • bg
                        • Honda CR-V 4WD

Bio prošle nedelje, tj. nas troje odraslih, za cenu jednog aranžmana negde tamo , a i siti i odmorni, znači put, klopa, sve. U Petrovcu, 8 dana, tj. 7 noćenja, odličan smeštaj, prvi gosti u novoj zgradi, našli onog dana kad smo i stigli u Petrovac. 10e/osobi, pogled na more, sve kako treba (ako se izuzme fušeraj majstora, naravno). Spremali klopu, prosto, ima neki megamarketić ko maxi.
                        Jedan dan zbog ružnog vremena smo išli do Budve (i zajebali se ) noć posle neke oluje, odroni i onaj "bulevar" do Bečića je bio malo zakrčen zbog radova.
                        Put do CG preko Ibarske, Zlatibora, Nove Varoši, Prijepolja itd pa na Sozine i u Petrovac - do tamo je meni bio vrlo dobar, odličan na momente i vrlo malo vozila (ofrlje cenim), pogotovo od Zlatibora do Podgorice. Iako je većina vozila od Nove Varoši naniže Smaranje na SRB strani na granici, neviđeno. Nekim mrciguzima treba prosto zabraniti rad u državnoj službi.
                        Stigli u 15:02* na radove ispod Crkvina tj. malo niže Crkvina do one jedne velike široke krivine - serpentine odakle kreće blaži pad puta - ne znam tačno kako se zove lokacija, ali ima neka kafana na krivini čini mi se.
                        I to bi bilo to, naravno, gužva na izlasku iz Podgorice ka Skadarskom jezeru/moru, ipak je vikend bio.

*Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, na deonici Mioska-Kolašin, u mestu Babalja greda, saobraćaj se prekida u periodima od 9-11, od 15,30-16.30 i noću od 22 do 24 sata i od 2 do 5 časova. Na istom putnom pravcu u toku je sanacija tunela 7, 8 i 9, zbog čega se saobraćaj obustavlja u periodima od 9.30-11.30 i od 13.30-17.00 časova, a u tunelu 33 prekid saobraćaja je od 9-11 i od 15-16,30. Mimo ovih termina, na mestima gde se izvode radovi, saobraćaj se obavlja uz semaforski signalizaciju.

E, to je ovo novo sa AMS sajta, a mi smo prešli uz kraće čekanje (kao i u povratku, mada smo tad bili između 12 i 13h tamo), jer smo verovatno upali u kolonicu koja je mogla da prođe dok radovi nisu krenuli punom parom. Dakle, tu i ako vas puste, dobro gledajte podlogu, rupe, džombe, talasi, radnici i sve ono što prati gradilište
                        U povratku, obratite pažnju na nestrpljive kolege s BG tablama, pre svega zbog svoje sigurnosti ...

Comment

• Bane R
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2006
                          • 1769
                          • Beograd

Sve je to lepo, samo ne znam kako je 10e po osobi van sezone kako ti kažeš "troje odraslih, za cenu jednog aranžmana negde tamo". Jesi li pogledao koliko druge zemlje koštaju van sezone?

Comment

• 230
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2007
                            • 775
                            • Semberija

Originally posted by prolupator
                            Obicno sa'vatam nekog ko brze vozi i zalepim mu se za branik... Lik drzi tempo i reaguje na opasnosti na putu a ja samo treba da pratim stopaljke...

Bez uvrede, ali ti što se lepe za branike su me uvek posebno nervirali.

Da li on misli da ima dovoljno vremena da odreguje pri brzini od 22 m/s ako vozi 2 metra iza mene? O većim brzinama (što je jako česta pojava) da i ne pričam. 'Ajde što će da mi uništi stražnji deo automobila, već će da me gurne na ono zbog čega sam ja stao, a ja samo mogu Bogu da se molim, i za sebe i svoje saputnike, i za njega i njegove...
                            Pogotovu u Crnoj Gori, gde je ceo put krivina, a odroni se dešavaju svakih 15 minuta.
                            155+75=230
                            VIVA LA VITA!!!

Comment

• Ji 4Tze
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 806
                              • bg
                              • Honda CR-V 4WD

Originally posted by Bane®
                              Jesi li pogledao koliko druge zemlje koštaju van sezone?
                              Nisam, sluzim se napamet nagadjanjem da bez 400-500e ne mozes normalno da budes na nekom moru za toliko dana. Ono, da bude plavo i mirise na more

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

***pitanje u vezi sa "eko" taksom od 10e (npr.) za putnicke automobile.

clanovi foruma iz CG su rekli da tu taksu i oni placaju, jednom godisnje. jel tako?

da li onda jednom placena taksa na granici vazi odredjeni vremenski period (6 meseci, godinu dana) ili je klasican reket na granici, svaki put kad se ide dole? odes deset puta i izuju te za 100e?

bez pretpostavki, molim. "pretpostavka je majka svakog zajeba"
                                .

Comment

Working...
                                X