Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

na ulazu u cg samo pogledaju dokumenta, nista posebno ne traze, ja nalepnicu nisam zalepio i niko mi nije trazio ni kroz BiH ni u CG....

medjunarodnu niko ne trazi

Comment

• etibor
      CBC Senator
      • 12.05.2008
      • 293
      • Pancevo

Da li je potreban protivpozarni aparat?
      Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• marek
        CBC Senator
        • 16.09.2005
        • 243
        • Beograd

Ima moj drugar na kadetu YU nalepnicu kaze to mi je univerzalna isli smo na rafting u Bosnu, u CG u NK a i sire bez problema ovih godina

Imaju i one na magnet samo metnes i posle skines ako narusava estetiku.

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

@marek,pa volim da kukam .
          Bez zezanja ,ono parce puta jeste ocajno.Verujem da si prosao Fabiom i Golfom kako si i napisao .Problem je sto odgovorni put nisu ni takli u medjuvremenu pa je ove godine jos gori.Nagrizla ga je josh jedna zima(posle tvog prolaska) + pichi se njime svaki dan.Tu idu i auti,i kamioni i kombici koji drze ture PV-HN ... Napisali smo obojica .
          Kome treba,ima info pa neka proceni dal mu valja tuda ili ne .

Originally posted by Flavio
          Shtura info,od pre par sati.
          Zlatibor i okolina,patrole za izvoz.Presretac zaustavio,pokazali sliku,zumirali i reg tablicu tako da nije bilo mesta raspravi.Za 24 km/h prekoracenja,elegantno uzeli 3 crvene .Nista mufte vec uz priznanicu.

Kad bude vise info,javim .
          gluvi telefoni!
          Sve tacno,osim za presretaca!
          U pitanju je bio pravac kod AMSSove TNG pumpe u Prijepolju.Radar,neznam tacan naziv,postavlja se na tronoscu kraj puta i uslikava+zumira tablicu.Nije ga detektovao Whistler XTR-185.

Sto se tice prelaska granice (kod Brodareva).Oko 8h ujutro bila je skoro nikakva guzva (27.6. i 5.7.).Na tamo,buraz dao pasos(bzvz-ne traze).Nasi lupili mur da je izasao,crnogorci samo pogledali LK i saobracajnu-bez izlaska iz auta & upisa podataka u kucici pored.Ceo prolazak preko grane ~15 min.
          U povratku,od guzve nista (1-2 auta ispred).Crnogorski carinik samo mahnuo glavom da se prodje-dakle bez zaustavljanja.Nasi pitali za LK i saobracajnu a nisu ni uzeli da pogledaju.Zaustavljanje ~2-3 minuta.
          Dakle,nista od bunarenja po prtljagu,trazenja paradajza po kolima i sl. .
          Nesetih se da pitam jel su platili eko taksu.Sobzirom na vec receno,ne bih se iznenadio i da nisu ...
          Sto se tice poznatih radova u kanjonu,putovalo se nocu tako da ...
          Ostalo,bez nekih posebnih zamerki.

p.s.
          Pazite se plina koji toce na prvoj pumpi na ulazu u PG od kanjona.Vektra 1.6 16V strogo drugom pored Cetinja zahvaljujuci kvalitetu doticnog plina .

Comment

• veljko
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2006
            • 476
            • Backi Jarak, NS
            • Volvo V50 DRIVe

Originally posted by veljko
            Šta može da se unese:

valjda ce se organizovati do augusta
            Prema Zakonu o bezbednosti hrane Republike Crne Gore, dozvoljen unos hrane u Crnu Goru je u sledećim količinama, (po vozilu):
            1 kg suvog voća, povrća, pečurki, sireva, kafe,čaja, začina.
            1 l alkoholnog pića, 2 l soka i 5 l flaširane vode - sve u originalnoj ambalaži.

OC AMSS, D.B.

al cuju se price da su ukinuli taj pregled, odnosno kontrolu hrane na ulazu, al jbg, aj ga znaj

samo se plasim ishoda vaterpola veceras, sta nam donosi sutra na granici
            Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• srdjan_p
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2004
              • 1915
              • ZR

Ja za par dana odoh u CG pa se javim kako je prosao put kad se vratim...
              Ako je neko u to vreme dole nek se javi da popijemo nesto 064/318-49-88

Comment

• srdjan_p
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2004
                • 1915
                • ZR

Idem ujutru polako...

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Aj srecan put!! I bez zhurbe!

I love my

Comment

• AreOut
                    CBC Senator XXL
                    • 22.07.2006
                    • 590
                    • Zabjelo

Ma to unosenje hrane je totalna glupost mislim sta ides s nekim ostavis hranu prije granice uneses dozvoljenu kolicinu ostavis njega da ceka tamo pored toga pa se vratis pa opet udjes u CG i tako sve dok ne prebacis citav tovar paradajza
                    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• veXon
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2006
                      • 571
                      • Beograd, Vozdovac

da li bi to iko normalan radio?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Brat se vratio, do Šapca je dobar put, do Valjeva se radi, uglavnom je završen, dve trake svaka po 3 metra široka... samo jedan deo pred Valjevom ide obilaznicom nije još gotov (dok ja krenem (20 dana) misli da će uraditi i to)... posle je sve super put, na granici obilaziš kamione, platiš nalepnicu, pogledaju da li je auto registrovan i ličnu kartu i prođeš...

Idem verovatno njegovim autom, ima već M nalepnicu i klimu (a i ne moram sad da kupujem nove gume na mom autu, ove će izgurati do jeseni gradsku vožnju), pa javljam kako ide Punto, on kaže da je jednom uzbrdo morao da gasi klimu da pretekne kamion??? ali zato potrošnja po bordu 5,6 sa klimom, prosečna brzina ~60km/h NS-petrovac 550km... to mi opet dođe jeftinije nego sa mojim autom na plin... samo mislim da će malo više da troši kad ja budem vozio, svaki troši više
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

Ma put je zaista odlican, ja sam ishao ibarskom (tacnije istim putem kao i ekipa SAT-a). Takodje sam se i vratio tim putem i svima ga preporucujem. Naravno, pazite na ogranicenja i nikakvih problema necete imati. Obavezno palite farove u BIH. Ja sam zaboravio i zaustavili su me u Visegradu, ali nisu pravili problem.

Kada predjete u CG, ceka Vas naplatna rampa, koja inace radi od pre jedno 2 nedelje i placa se onih pisljivih 30-ak km puta do HN, 3eur. Dakle ulazak u CG u startu kosta 13 eur sa taksom.

Ako napravite neki prekrsaj u CG, imajte uvek sitno u novcanicu 5 ili 10eur i resen problem.

Preporucujem pauzu na Tjentisu, imaju malo veci bazen, kafic, extra mesto za pauzu...

Srecan put svima!
                          Power of dreams !!!

Comment

• level3
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2006
                            • 857
                            • BGD, V.B. Karaburma

Jel neko putovao 1998. preko Valjeva?
                            Put je bio izbombardovan a ja sam skoro svaku trecu rupu potrefio. Jbg. nocu sam vozio i bilo je, pazi rupa, pazi evo oet rupa...
                            www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• veljko
                              CBC Senator XXL
                              • 30.01.2006
                              • 476
                              • Backi Jarak, NS
                              • Volvo V50 DRIVe

izgleda da je put kroz Srbiju - OK
                              kroz bosnu - isto OK

a kako je u CG

jel ima jos uvek onih zezancija sa pauzom i obilaznicom u jutarnjim i popodnevnim casovima
                              Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

koliko se ja secam, prosle godine se naplacivao put kroz bosnu preko visegrada kao nacionalni park ili tako nesto... cifra je bila tipa 250 dinara ili tako nesto

Comment

Working...
                                X