Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Brick, takav put kao sto ti spominjes je mozda 20-ak km. Ostalo je sve maximalno dobro i sasvim lepo obelezeno. Tako da nema potrebe dizati nikakvu paniku. Moj poznanik je takodje juce dosao sa mora (sa sve kamp prikolicom) i rekao mi da nikad vise nece ici kroz kanjon i da je preko bosne uzivanje.

Rezervni tocak se podrazumeva da imas u kolima i kad ides do prodavnice.

Dakle, put preko BIH je moja topla preporuka iz svega sto sam video i procitao po forumu, a napisacu i za par dana iz prve ruke...
    Power of dreams !!!

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Pa sad, ja sam nauchio u praksi nedavno neke stvari, tako da meni i ne treba jer vec znam shta mi je chiniti... ALI, videh na TV-u reklamu, u novom broju revije SAT postoji uporedna tura od Bg-a ka CG primorju, poredjenje deonice preko kanjona i deonice preko BiH. U svakom sluchaju mozhe da bude jako interesantno videti uporedna iskustva sa ove dve alternativne deonice, naravno, narochito bash ljudima iz Bg-a, odnosno onima koji bi da se iz Srbije zapute ka moru ali nisu nachisto koja je u praksi deonica od ove dve generalo bolja.

Ako neko kupuje SAT mogao bi to da skenira/uslika pa da okachi, reshilo bi mnogima mnoge dileme
      http://www.bmw.tv

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Ljudi, (prava) sezona kreće tek za koju nedelju. Na osnovu prošlogodišnjeg iskustva putovanja u jeku sezone, savetujem vam da birate put gde ima manje automobila. Jer iskreno, solidan vozač i ispravan auto će lako izaći na kraj sa bilo kojim putem, ali problemi koje znaju da naprave automobili i ostala motorna vozila (odnosno njihovi vozači), po meni su mnogo gori nego neki uzak ili neobeležen put.

Comment

• Mali_Radojica
          CBC Član
          • 16.11.2007
          • 30
          • BG-PG

Na b92 se vec nekolika dana vrti u sklopu auto moto obavjestenja i vijest da se u Crnoj Gori za vrijeme turisticke sezone apsolutno prekidaju svi radovi, tako da radova tj prekida saobracaja nema, ide se po tome sto je napravljeno do sad (i raskopano do sad) sto je meni opet bolje nego uzasne zaobilaznice (zaobilaznice u cg= davno prevazidjeni putevi koji eto cudom jos postoje)

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by djukic
            Vec vidim rupu u propisima. Ja cu bre da ponesem ovih 100 grama semena (paradajz i paprika). Pa cu to seme da posejem. Iduce godine imam besplatan paradajz i papriku....

Kormpir cu da prosvercujem kao lukovicu (tri kilograma)...
            Pa to oni i hoće... Paradajz bez motike
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• marek
              CBC Senator
              • 16.09.2005
              • 243
              • Beograd

Put sa najmanje vozila do CG je preko divcibara pa pozega pa onda preko bosne.

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Originally posted by Laki GSi
                Pa vidis sta covek kaze,oni su imali dobru i lepu volju da se pojave ispred njega ali im nesto ne ide. Mislim kupuju za obicnu policiju 1.9sdi, a za presretace 2.0 ili 1.9tdi pa koga mogu oni stice s'time!?

Treba da se ugledaju na ove nase,sve sto se kupuje za presretace to su top verzije pa cik pobegni mu ali naravno treba da vam uvedu porez na vazduh pa ce onda porsche-a da voze.
                Koga mogu stici?! Znas i sam da se na ovim nasim putevima ne postizu max brzine a uzmi u obzir i da oni znaju taj put kao svoj dzep jer svaki dan tuda idu i to da su LUDI i da ce probati da te stignu (i najvjerovatnije stici) cak i po cijenu svojeg/tudjeg zivota. Svakakvog su ajvana primili ovdje u policiju a i ovo je policijska drzava i oni su uvijek u pravu kakvo god s*anje da naprave. Mogu da te prebiju na sred puta i da sjutra u novinama osvane clanak "udarao glavom od asfalt jer se iznervirao zbog guzve na putu". Na kraju nisu oni ni krivi nego pucina grdna sto ih glasa za 300 evra milostinje no da ne zalazimo u politiku.
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Manfred
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2007
                  • 905
                  • Beograd

To sto su oni prikazali je malkice preterano. Prosao sam lichno tuda pre 3 dana...

Kod tjentista se prolazi lagano, tamo gde je bio odron postoji i obilaznica od 5 km, pa kome je mnogo 5km neka ide preko nezasticeng...

Izmedju Trebinja i granice sa CG postji jos jedan mali deo puta koji je loshiji od ostalog i to je sve...

Od celog puta od oko 500km polovina je prosecnog puta kroz Srbiju, odlichan put kroz BiH, sa max 10 km slabijeg puta, i kroz CG je od granice do HN nov put od pre nedelju-dve...

Sve u svemu nema iznenadjenja....

Comment

• driveM
                    CBC Član
                    • 26.06.2008
                    • 40
                    • Novi Sad

Izvinjavam se, sveze sam se ukljucio pa nisam procitao sve poruke na prethodnih 9 strana pa cu se mozda ponoviti.

Da li je neko isao najkracim putem od NS-a do CG, tacnije do Petrovca/Budve tako da put preko BiH otpada iz kombinacije?
                    Koliko znam najkrace bi bilo NS - Sabac - Valjevo - Pozega, pa onda dalje kao kada bi se islo Ibarskom. Kakvi su ti putevi od NS-a do Pozege/Uzica i vredi li ici tuda?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Ja idem uvek tuda i put je standardno isti godinama, ima par caka gde skrenuti u Šapcu, pa gde skrenuti u Valjevu, može čovek da ode pogrešnim putem ako ne zna i kod povratka u Požegi ona raskrsnica na ulasku je kao iz onog crtaća ili izađeš iz prve na pravi put ili otvoriš roštilj , deonicu posle Zlatibora su sredili/sređuju, nema više uskog puta pored Sirogojna nego obilaznica i tako...

Kakvo je stanje konkretno ove godine znaću za 20-ak dana kad brat ode i vrati se, ja idem 10.08. pa ću onda i ja napisati ako još bude interesovanja...
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• driveM
                        CBC Član
                        • 26.06.2008
                        • 40
                        • Novi Sad

"put je standardno isti godinama" - da li to znaci da je put OK ili je previse "rupicast", posto nisam nikada prolazio tuda? Npr. u poredjenju sa putevima po Vojvodini (koji nisu bas sjajni)?
                        Jesu li te cake sa skretanjima u gradovima obelezene ili je po principu "snadji se"?
                        Da li mozda znas koliko ima kilometarski tim putem do neke destinacije u CG?

Situaciju oko Zlatibora i posle znam, prosle godine sam isao ali iz VS-a pa sam dolazio iz pravca Kragujevca, a bio sam i zimus na Zlatiboru.

Ako budes imao opis za 20-tak dana meni bi mogao koristiti, ako ne ja cu ici oko 20.07. pa bih mogao doneti informacije (ako odaberem taj put).
                        Pretpostavljam da ima i drugih interesenata...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Put je šarenolik, ali meni je uvek delovao uglavnom dobar (doduše ja nisam preterano zahtevan) rupa se nađe ko i svugde...

Skretanja su kako koje godine nekad obeležena nekad ne... u šapcu čim pređeš most levo na semaforu, pa na jednoj jakoj čudnoj raskrsnici opet levo, i onda posle autobuske stanice desno (tu nema uvek znak)... ako odeš pravo otišao si za obrenovac...

Kad ulaziš u Valjevo ako odeš pravo i pratiš znak divčibare stižeš u kafić u pešačkoj zoni... (fali neki znak između)... ali to je put kroz grad, treba ići obilaznicom (tu gde piše divčibare pravo ti skreneš levo), i onda je samo potrebno u pravom trenutku skrenuti desno inače si opet otišao za Lajkovac (lajkovačkom prugom) odnosno Čačak (što je prilično vraćanje nazad)...

Posle tog skretanja desno ćeš jedno vreme ići lepim putem, u jednom trenutku ćeš naići i na taj put koji ide iz grada (nikako da provalim kuda), i onda će ti se u jednom trenutku učiniti da si zalutao na neki sporedni jako uzbrdo malo uži naglo skreće levo neki kukuruzi , ali to je to... u suštini sve vreme pratiš put 21 do neke tačke, posle neznam koji je broj, ali posle više nema lutanja...

NS - Petrovac kao standardna destinacija, tim putem od 520-560 KM zavisi od kola kojima se išlo, a sada i od puta možda ima manje od kad su izgradili nove deonice...

Pre svakog sela između Rume i Šapca imaš radar sigurno, u Irigu i Rumi, kako kad, na ulasku u Šabac posle mosta sigurno... itd...
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• veljko
                            CBC Senator XXL
                            • 30.01.2006
                            • 476
                            • Backi Jarak, NS
                            • Volvo V50 DRIVe

e da si stavio jos

dont panic
                            na kraju
                            pa da mirno putujemo

ma meni samo glupavo , posto planiram da idem nocu, pa nemas nikog da pitas, a preko bosne nema gas pumpi, pa kad se iskombinuje
                            ovde levo
                            nema uvek znak,
                            ako produzis ode gde netreba

ma nije mi frka, boli me uvo, nego od obicnog puta, naprave avanture jbg
                            a sve zbog putokaza

uff
                            Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

ima po bosni gas pumpi, ko kaze da nema...

ima u visegradu kad predjes preko mosta pa levo, imas pre trebinja... ne treba ti vise....

Comment

• veljko
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2006
                                • 476
                                • Backi Jarak, NS
                                • Volvo V50 DRIVe

a jel rade oko 4-5 ujutro
                                to je problemcic
                                Bolje biti sretan nego pametan

Comment

Working...