Vidis tu foru sa pur penom nisam znao... Imam dva probusena camca koja sad mogu da ozivim!
Hvala za vesla! Ja sam imao ta aluminijumska sa plasticnim perajem ali nisu uspela da izdrze 12 konjova na pripremama! Oticicu da kupim i 99% vam se pridruzujem u zezanciji!
Nego, aa nisi normalan aa ne verujem cega se covek dosetio! Greota da trosis tako...
85 zlatna sredina
Al s obzirom da cu najverovatnije sa devojchicom ne znam dal ce mesta da ima
Jedino shto mi nezgodno shto mi se ispitni rok zavrshava 27 juna pa treba da se organizujem za 2 dana za sve
Ali jako primamljivo
Bolje i to nego da "zaštita od vode" bude Performa, pa onda objektiv neće moći ni da se... digne
hahh
Originally posted by shonsy
Vidis tu foru sa pur penom nisam znao... Imam dva probusena camca koja sad mogu da ozivim!
Hvala za vesla! Ja sam imao ta aluminijumska sa plasticnim perajem ali nisu uspela da izdrze 12 konjova na pripremama! Oticicu da kupim i 99% vam se pridruzujem u zezanciji!
Nego, aa nisi normalan aa ne verujem cega se covek dosetio! Greota da trosis tako...
ma gde greota, mesec dana ne bi *ebo ako treba za ovakvu drkanciju
ovi ortaci su prosle godine vozili sa plasticnim veslima i jedno je prezivelo put, a drugo je onaj sivonja sa crveni kacketom slomio
nakon toga su ih ojacali i sad nemaju kud
nije to ne znam kakvo veslanje, vise je upravljanje camca
najvise veslanja ima u zavoju kada krne da te nosi ka obali
a sto se purpene tice, to moze da se zavrsi, ali onda nema izduvavanja camca
@kanarinac - nemas tu sta preterano da se organizujes
nabavis camac, nabavis dobra vesla, upalis auto u 3 ujutro i krenes
nadjemo se kod InterEX-a , na raskrsnici gde se sa Ibarske magistrale odvaja ka Cacku i Uzicu i krenete sa nama ka Kraljevu
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Au bre shonsy objasni joj da ce uchiti tamo A ako ne mozhe povedi drugaricu neku chisto zbog balansa
Ja 99% idem znacu ja mislim do 27og tako da nece biti frke da se dogovorimo sve
nikako i niposto
mnogo velika masa za manevrisanje, sto nikako nije dobro, videcete i sami
ja glasam da se ova moja ekipa od 4-5 camaca spoji sa cbc ekipom
u startu zbog porinjavanja i ogromne guzve sigurno necemo odrzati formaciju, ali vec nakon prve pauze mozemo odrzati kakvu takvu grupu, mada je to sa tolikim brojem plovila malko problem
ono sto mogu da obecam je VRHUNSKA zajebancija, samo ako vreme ne za****
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment