VESELI SPUST KRALJEVO 29.jun 2008 - SPLAVARENJE NA IBRU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

imamo mi rucnu pumpu, koja vrhunski brzo duva

sto se vesala tice, mogao si primeniti nasu foru
    kupis dva dzogera sa alu cevkama, cevke iseces i nabijes u zasrafljena vesla
    vrhusnki ih ojaca, ali kad si vec kupi 3 para....

ja sam sad u bosni, ali cu biti sutra vece kuci

nadam se da i dalje ostaje plan u pola 6 kod INTER EX-a
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

Naravno, malo se menja moj plan a to je da dolazim u cacak sutra i prespavam u motelu

iskrsao neki sitan rodjendan pa jos i dobro dodje jer smo tu

imam neku pumpu na baterije koja pumpa donekle, pa samo dodam sa rucnom...

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

uuu, vrh
        nista, javni se sutra da se dogovorimo za start
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

samo da se prijavim da sam ziv, jedva...

izgoreo sam i dobio suncanicu, imam upalu svih misica na telu, temperaturu 37.5... ali bilo je extra i dolazimo i sledece godine!!!

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

evo, da se i ja javim sad, kad sam se koliko toliko osvestio

u sredu spavao 3 ipo sata, u cetvrtak spavao 3 sata, a ustao i otisao u bosnu za delove, tamo majsotrisao, pa opet spavao samo 5 sati, opet majsotrisao ceo dan, uvece se spakovao i krenuo u Cacak
            stigao, odspavao citavih 45 minuta, seo u auto pokupio ortake, nasao se sa X-om i otisli na spust

tamo se cvarili ceo dan, odrali se od veslanja i nadljudskim naporima izdrzao da ne zaspim za volanom na povratku kuci

uvece resh pechen sam se zabio u krevet, u kome sam uz pauzu od sat vremena zbog mazanja kiselim mlekom i melemom, proveo proveo 13 sati

pre pisanja ovog teksta sam na momenat zaspao na poslu

medjutim i pored toga, meni je bilo vrh, bar u prvoj, agresivnijoj polovini spusta od Maglica do Mataruske banje

bilo nas je 3 camca
            2 iz moje ekipe i X sa devojkom u trecem

ortaci, bez veslackog iskustva su se totalno nekontrolisano izokretali na prvom brzaku gde su i dobili izvesnu kolicinu vode u plovilu, X-ova devojka je plivala vec na drugom, ali smo nakon toga koliko toliko konsolidovali redove

nakon mozda sat na vodi smo resili da napravimo pauzu, medjutim, japanac nas nije cuo i njih dvoje su otplovili

sledeci put smo se sreli 3-4 sata kasnije u Mataruskoj banji
            nasao sam ih na obali gde je japanac spavao u camcu, okrenut glavom nizbrdo, a njegova cura sedela na obali reke sa pogledom uperenim u nigde
            zasto je spavao, neka vam on prica
            inace, njima se svasta izdesavalo

a sto se ovih moji tice, bilo je prskanja, skakanja u vodu, nasukivanja.....

svi do jednog smo izgoreli jezivo, ali meni je bilo odlicno
            ne bas kao prosle godine, jer mi je tad sve bilo novo, ali ipak odlicno

sad je mozda na redu Tara

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

napio sam se kao i legao da spavam u mataruskoj banji u camcu pred sirokim auditorijumom koji je bio na tribinama i mostu i docekivao splavove

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

a dosao je do mataruske banje tako sto se uvalio nekim likovima u camac ,a devojku ostavio da sama vesla camac, za koji je neophodno dvoje, koja je pri tome uspela i prst na nozi da povredi

Comment

• low rider
                  CBC Senator XXL
                  • 03.04.2006
                  • 613
                  • Beograd

Nista menjajte mu nadimak u MONTENEGROX .

Planirao sam da idem sa drustvom, ali smo posle testiranja naseg plovila u Savi odustali, vidim da je bila dobra odluka jer bi potonuli u prvom brzaku, jer je camac i na mirnoj vodi propustao vodu.

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

ako propusta vodu, onda se zakrpi ili se napuni pur penom

a ako se napuni pur penom, onda opaljujes po granju i kamenju kako pozelis

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Meni je spust bukvalno pred nosom i svake godine mi drugari pricaju kako je bilo i ja svake godine resim cvrsto da sledeci spust ne propustim, ali dzaba, ove godine sam ga propustio opravdano, u ponedeljak mi je bio diplomski, sada sam Ing!!!

Jedva cekam da vidim ortaka koji je bio na spustu, kuka da je sav izgoreo, kaze vidimo se za neki dan, kad se otrezni!!! E onda ide novo alkoholisanje, da se zalije diploma, valja se...
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

prosao je kao i svi mi, upropastio se...

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

he he, pa kako drugacije
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

ali ove opekotine i upale misica su samo uspomene, nista vise

Comment

• low rider
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2006
                              • 613
                              • Beograd

Originally posted by skyline
                              ako propusta vodu, onda se zakrpi ili se napuni pur penom

a ako se napuni pur penom, onda opaljujes po granju i kamenju kako pozelis
                              Camac nije na naduvavanje, vec recni sa ravnim dnom, od onog materijala nalik preksiglasu.

Kako funkcionise taj trik sa purpenom, napumpa se camac i kada pocne da ispusta dopuni se purpenom koja zacepi rupu ?

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

ne,nego ispustis vazduh i uduvas penu

vise nema izduvavanja, ali zato picis po panjevima i stenama kako ti srce zeli

Comment

Working...
                                X