Problem je sto ne mozes da ih uhvatis na delu, mada bi ja najverovatnije posle toga zavrsio na robiji.
Decurlija
Collapse
X
-
-
Nikada necu shvatiti te ljude...taman kad sredim auto da izgleda lepo ono opet nesto novo....evo pre par dana sam ispeglao zadnje desno krilo...jos samo da se prefarba kad jutros vidim ovo...pa to je da se ubijesh.
Mnogo ljudi misli da ne treba voziti iole noviji auto...i polako pocinjem da se slazem sa njimaPower of dreams !!!
Comment
-
-
Mnogo ljudi misli da ne treba voziti iole noviji auto...i polako pocinjem da se slazem sa njima
Comment
-
-
jeste kec (nemojte da mi se smejete, ali to mi je i crkveni i mrtveni...) ali moram da vam navedem i bisere mojeg komsiluka:
1. Parce betona, sa sve armaturom na poklopac motora, posred, (ostale rupe, zafarbao, vidljivo i dan danas)
2. Razbijeno staklo suvozaca, klinci se gadjali kaldrmom (!?) pa jedna kocka zavrsila na sedistu, unutra
3. skarovi od bajseva, vole da oslanjaju volane bez gumenih krajeva (gola metalna - pretezno zardjala - cev) na prednje delove kola, pa to ti je...
4. iskrivljen BRANIK, zamislite mentola koji je blatnjavom cipelom (ili cime god) krivio zadnji branik dok ga skoro skroz nije iskrivio na dole (sreca confort ima hromirane do dzadza branike mogu da se ispravljaju bez napuklina koliko puta hoces - ali ipak - vidi se, hebiga)
5. O vertikalnim "linijama" na kompletnim kolima, sa strane, po sredini otprilike, svih boja koje postoje da i ne govorim. parking, naravno, mesta jedva da zastave parkiras jednu do druge. samo me interesuje kako im nije zao svoja vrata svaki put kada ih otvore da lupaju o komsijski auto.
sto se tice izgleda mog auta, od njega sam digao ruke. inace, mislim da imati neki dobar auto i parkirati ga na parkingu u gusto naseljenom kraju ne ide jedno s drugim.
Comment
-
Comment