Decurlija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Sta da vam kazem kada su mojoj drugarici na parkingu ukrali ALARM sa juga. Znaci uredno sve otvorili razvezali i zatvorili.
    Doduse ima tome jedno 7-8 godina.

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Alekre
        CBC Senator XXL
        • 12.09.2005
        • 780
        • Smederevo

Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

Jos se ja cudio kad na Bubnju vidim polovne alarme na prodaju...

Comment

• RS-6
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2005
            • 581
            • Montenegro-Bar
            • 2x AR I BMW 330XI

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• Saabo
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1724
              • Vrbas
              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Alekre
                CBC Senator XXL
                • 12.09.2005
                • 780
                • Smederevo

Moja tetka grebe mahine majku joj, pricaju ona i moja keva o parkiranju i kaze moja tetka kako je neki ''mamlaz'' zagradio ulaz od zgrade pa mu ona grebala mahinu.Zenska posla...
                Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• goran-eclipse
                  CBC Član
                  • 26.06.2005
                  • 16
                  • beograd

e da neverujete odem do auta kad antena iscupana i vidi se da se neko bas potrudio da iscupa a posto je automacka ostavio da visi eeee da neverujes

Comment

• haubica
                    CBC Član
                    • 23.10.2005
                    • 52
                    • novi sad, t cafić

meni su ukrali patosnicu od kola,i to stara je bila 15godina ,od keca.i to je neko imao 5sekundi dok sam se okrenuo.
                    ja prao kola ispred kuce i ostao bez iste.
                    pa to vredi 100din,ko je rizikovao za te pare,kleptoman neki
                    mala bara,puno krokodila

Comment

• astrafan
                      CBC Senator
                      • 08.05.2005
                      • 221
                      • BG - PA

Dobri ste vi, pre neki dan sedim u kolima ipred zgrade, cekam sestru kad nesto tras , ja izadjem i vidim bicikl, a jos brzinac , a dobar a pored njega nikog nema, kao da ga je duh vozio, uzmem bajs i odvezem ga kod druga , prefarbam ga malo i sad je moj , a na astri, tj zadnjem braniku nista hvala bogu, bile samo dve flekice od gume , obrisem ih i to je to, i tako sam postao dobar za jedan bajs, a niko se ne zali da je izgubio, a i ne trazi ga!!!!
                      .. just fun, nothin more..

Comment

• shadow
                        CBC Senator XXL
                        • 23.09.2005
                        • 555
                        • Beograd

Meni su jednom sa juga ukrali sraf sa felne...zbog 50din da mi skidaju sraf...
                        My crew is all fired up
                        Y'all better just wise up

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Meni su na Astri F pokusali da skinu retrovizor, ali nisu imali dovoljno vremena!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• buki-vs
                            CBC Član
                            • 14.06.2005
                            • 25

Kad smo već kod krađe.... Dok sam imao juga: 2 puta retrovizor, far prednji desni, x puta brisače ( jednom su mi i izlomili automat da bi ih maznuli), u vreme nestašice benzina 15l istog (čep od rezervoara sam našao ispod kola), poskidali su mi sve šrafove sa zadnjeg desnog točka i ukrali ratkapnu a verovatno su hteli i točak , imao sam sreće jer je točak odmah spao i auto ostao da stoji ovlaš na gumi ( mogli su da ostave 1 šraf koji bi se otkinuo u krivini i odo ja u P.M. ). Za jedno veče su mi 2 (dva) puta obili auto Od 21 do 23 obiju mi auto i ukradu krš od kasa. Posle odlaska u muriju gde su kao uzeli otiske itd. od 01 do 07 obiju ga ponovo i ukradu zadnju dasku od gepeka. Sledeći put mi obiju auto i ukradu plastičnu kanticu sa načetom litrom ulja i par okasto-vilastih ključeva ( posle toga sam sve (prva pomoć,sijalice...)držao u podrumu a nosio samo kad idem na daleke pute)

Tu ja već jako popizdim i u afektu kažem kako ću da u gepek montiram kašikaru pa kad krenu da ga obijaju da ih lepo lansiram na vrh zgrade a auto sam već prežalio. Na to mi ortak kaže kako to ne bi bilo loše jer o tome još nije čitao u novinama.

P.S. Siguran sam da sam bar među prvih 10 po tome koliko su mi puta obili auto. Možda je bilo još nekoliko puta ali sad na mogu ( a i ne želim )da se se sećam.

Comment

• zen
                              CBC Član
                              • 04.08.2005
                              • 80
                              • Belgrado, Vrachar

Tako je! James Bond, "Samo za tvoje oci", crni Lotus sa zutom nalepnicom na staklu "zasticeno od kradje".. ko se seca...

123 iz kucice svi

Comment

• LuccaGabazzi
                                CBC Senator
                                • 16.09.2005
                                • 294
                                • pole position

meni su pre jedno 2 god letele dve povece cigle u soferku, sunce ti, kako sam se oduzeo. samo sam sa prozora video dva narandzasta tela stoje na haubi a soferka sva u kolima. pa onda par dana posle bus mi na parkingu odvali levo krilo, migavac i retrovizor. cek,cek ima jos..... zimus mi dignu kas iz kola koji nije vredeo ni dvesta dingera, eee, pa da su me pitali dao bi ga. plus mi izlome svu plastiku oko radija. ajde to nego jos veci bedak sto sam dan ranije cackao nesto oko kola i ostavio sav moguci alat u gepeku. naravno poneli cigani i to, osusile im se dabogda. skoro sam kupio prednji branik i uredno i pedantno ga ofarbao, kad pre par dana silazim do kola, branik sav izgreban i izchesan. pa majku im..... eeee,pa nije mi jasno kako bre takvi bolidi voze?? ovde ne vredi nista bez nekog dzipa sa kojekakvim ojacanjima i kukom od dva metra. auuuuu sve go ludak do ludaka. ili mozda ja preterujem, ****m li ga.....
                                Billionaire Boys Club

Comment

Working...
                                X