Meni truju dzukce .Cale mi kupio nemackog shnaucera i otrovali ga.
Jedan klinac (komshija) hteo da me izbode vilom zato shto sam ga kokno grudvom u facu.
A posle bila shutiraljka izgazio sam ga ko g****
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
To je fora sto nisam 100% siguran, jer sam to vece parkirao na par mesta, a primetio tek ujutru..ali na prvom mestu osumnjicenih mi je Gospodara Vucica, mozda ono "ovaj je na MOM mestu na trotoaru, daj da se osvetim" ili sta ja znam, kako da znas sta se takvim ljudima odvija po glavi? Sto je najbolja fora, bas sam se trudio da se naguram lepo na trotoar, a i da ostavim pooodosta mesta za peshake..ili je mozda kod mene u Padinjaku, ali tu je manja verovatnoca, posto sam dosao kasno... i sad mi ostade onako izgrebano, i plus bas rupa na mestu gde je valjda ishao neki shrafcic
Vala dodje mi da moj sledeci znak ili napravim u nekoj custom verziji, ili istetoviram nesto ispod da se ne vidi, neku kletvu za onog ko bi ga dirnuo..idem da surfujem na temu "Vudu kletve"
ili neko smrdljivo mastilo koje se ne briše
Ili tako neku domaću medicinu kao što je letva sačekuša iza ćoška samo za ovo mora da se dežura, bolje su one avtamacke metode...
Covek od koga sam ja kupio Alfu je znak zalepio zubarskim lepkom... i do sada je odoleo nekolikim pokusajima skidanja.
Ali zato farba nije odolela brojnom kljucevima i slicnim ostrim predmetima. Ubedljivo najgora stvar koja mi se desila su kapi betona koje je ostavio neki kamion-mesalica u prolazu i koje nisam mogao da skinem osim da sa njima skinem i farbu. NIKAKO NE PARKIRAJTE BLIZU GRADILISTA.
ili neko smrdljivo mastilo koje se ne briše
Ili tako neku domaću medicinu kao što je letva sačekuša iza ćoška samo za ovo mora da se dežura, bolje su one avtamacke metode...
Ili prikljucak od 380V na znak...blagosloven Nikola Tesla
Comment