Pogrešna strana!!! MUST SEE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

sta napraviste od ovoga jeeeee... cuj ovaj ce da salje snimak policiji , ovaj SATu ... ccc... znaci ne verujem...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • Katowice (PL) / Banja Luka
      • AGP / W126

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ePpD_xnsdHU&feature=related[/youtube]

Jos jedna baba - ovaj put u Poljskoj...

BTW Vozio sam ovom cestom (obilaznica Gdanjska) i mnooogo auta tamo prolazi sa 200+ ...
      Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Kabi
        CBC Veteran
        • 22.08.2006
        • 113
        • Novi Sad

"Jeste zapamtili broj? Ma kakav broj,kad smo zivu glavu izvukli! "

Pre godinu-dve je na putu NS-Temerin lik tako pokusavao da se ubije,uletao je u suprotnu traku,skucao ej valjda dvoje kola i uspeo u nameri idiot

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

Baš malopre pricam sa ortakom o ovom slučaju, i tada mi je ispričao kako je pre jedno 4 godine prisustvovao sličnoj situaciji ali sa mnogo težim posledicama. Naime bio je putnik u autobusu koji je saobraćao autoputem na relaciji Niš-Beograd.
          Nekoliko kilometara pre naplatne rampe na Naisu primetio je '' Tristać'' sa babom i dedom unutra kako se kreće levom stranom auto puta trakom ka Beogradu, dakle paralelno sa njegovim autobusom, taman kada je skrenuo pažnju ostalim putnicim autobusa na ovo dvoje penzionera, iz suprotnog pravca( traka od Beograda ka Nišu) nailazi Mercedes 124 velikom brzinom.
          Vozač ''Mečke'' koči i pokušava da izbegne sudar sa ''Tristaćem'' ali mu to ne uspeva i direktno se sudara sa penzionerima uz strašan prasak.Čim su stigli do Naisa, vozač autobusa je rekao policijskoj patroli na rampi šta se desilo i oni su odmah otišli tamo.
          Šta je posle bilo ne znam, ali mogu samo da predpostavim

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

ja od sad na autoputu - srednja traka, cetvore oci.
            ko se cuva - i Bog ga cuva.

mada ruku na srce - od ovakvih tesko da mozes da se sacuvas. jos mi je slika u glavi onog bajkera koji se ubio voznjom u suprotnom smeru, na autoputu kod fransha. vise spaljenih tela u gomili lima a bajk ladno usao do pola u kola...

auh kakav snimak. da se covek debelo zamisli kad sedne sledeci put za volan...
            .

Comment

• zmaj_pa
              CBC Senator
              • 13.05.2007
              • 232
              • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

zmaj_pa

Ja sam mislio da se to kod nas ne desava......A ovde u Austriji sedam za volan palim motor sa njim se pali i radio.....I pazljivo osluskujem omiljenu radio stanicu dali ce voditelj u jednom momentu povikati GASTAFARA ili ti neko vozi u suprotnom smeru auto putem.....A desava se redovno barem jednom mesecno ako ne i vise......Jedina je razlika sto su ovde u Austriji posledice od takvih akata minimalne....Svuda po auto putu ima kamera za kontrolu saobracaja i neaktivnih semafora koji se aktiviraju u slucaju neke opasnosti....Pa to dosta ublazava ili cak sprecava posledice takvih radnji.....
              Jos jednom ne verujem za Babu.....A ovi Momci se opusteno smeju i slikaju telefonima umesto da neko odmah obavesti nadlezne!!!
              Sve u svemu veselje.....Sto neko gore rece srednja traka i oci sirom otvorene pa ces mozda da dozivis da umres kad ti hoces a ne kad drugi hoce

Comment

• nidza
                CBC Senator XXL
                • 16.04.2008
                • 496
                • nbgd

Ja da sam bio u srednjoj traci u decembru na auto putu Beograd - Novi Sad, sada ne bismo razgovarali ovde.

Naime, kamion sa prikolicom bez svetala je išao u kontra smeru i izleteo pravo u srednju traku i pola leve trake iz pravca isključenja sa autoputa!!!!. Verovatno im je zabranjeno tuda da voze pa ugase svetla i piče, pa onda izlete pod 90 stepeni na auto put.

Srećom nisam išao brže od 130 i auto iz avatara koči u apsolutno fenomenalno. Vi niste svesni kakav je šok kad se na 50m ispred vas na neosvetljenom autoputu u mrklom mraku izleti kamion sa ugašenim svetlima. Vrhunski adrenalin što se mene tiče, mada moja devojka 2 sata posle toga nije mogla da prestane da plače i da se trese.

Srećom nisam imao pušku u kolima, u onom mraku bih sigurno prošao nekažnjeno da sam ga izorkao, što je i zaslužio.

BTW, nisam skontao u tom momentu šta se desilo, nego sam na putu za EXIT pre mesec dana, u po bela dana video istu situaciju, tj. kamion koji se na isključenju zapravo uključuje u saobraćaj, gde postoji samo jedna traka. Izgleda potpuno sumanuto i povedite računa. Mislim da je to isključenje negde kod Beške.
                Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Velja
                  CBC Veteran
                  • 22.12.2005
                  • 176
                  • https://t.me/pump_upp
                  • CharlesfaistOB

Jel to nešto ovako bilo? Ovo je bilo i na vestima, navodno su ih sve uhvatlili i kaznili...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UBDgUdbLU9k[/youtube]
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Video sam ovo potpuno ludilo, nije to. Ovde je put osvetljen, tamo je mrkli mrak i neke njive. Kamion se samo stvorio iz nigde, sa ugašenim svetlima - ma Bože me sačuvaj, nemam reči da opišem. Toliko se zaljuljao kad je izleteo da sam mislio da će prikolica da mu se prevrne pravo ispred nas.

Hvala Bogu, pa su kočnice i gume nove, a meni glava uglavnom potpuno bistra kada vozim, posebno brže kad vozim.

Ima još veće ludilo, onaj snimak u nekom hrvatskom tunelu, zapravo ima ceo film kad rade polukružna i naleću jedni na druge u punoj brzini. U saobraćaju ima toliko kretena da se prosto pitam da'l je normalnim ljudima mesto tamo uopšte!
                    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• BrackoNe
                      CBC Član
                      • 13.05.2008
                      • 55
                      • Stara Pazova

Kamiondžije

Pazi, ovaj video i donekle shvatam, ako jeste, kako su rekli, da je snimljen sa sigurnosnom kamerom u NS sa tunela (našao sam negde isti taj video da piše da je snimljen u Italiji), onda OK. Zato što, ako su koristili GPS, napravili takvu maršutu, a onda su videli one "avionske ventilatore" i bili su previsoki i morali su da se vrate, ali ovo sa babom mi ne ide u mozak...
                      Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...

Comment

• greywiendog
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2006
                        • 421
                        • Stara Pazova

Originally posted by nidza
                        Mislim da je to isključenje negde kod Beške.
                        Kod Beske je stalno bilo nepravilnosti ali sada je i tamo postavljena naplatna rampa! Jedini problem na tim deonicama oko Pazove i Indjije (sto ja znam) je taj sto postoji dosta poljoprivrednih puteva uz sam auto put, tako da mnogi tuda izbegavaju naplatnu rampu...
                        Mozda bi bilo pametnije da drzava smanji cene putarina pa se ne bi dogadjala izletanja kamiona na sve strane! Realno, najskuplje su nam putarine, a najlosiji putevi....
                        Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• CannoN
                          CBC Senator XXL
                          • 15.09.2007
                          • 485
                          • Beograd

I ja sam imao iskustvo sa babom kamikazom u brzoj traci auto puta, doduse baba je bila skoro bezopasna po druge ucesnike saobracaja:

Ovo je kod iskljucenja za Smederevo/Kovin iz pravca Nisa

Ovo sam slikao u odlasku

Bizarno zar ne?

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

>>Ovo je kod iskljucenja za Smederevo/Kovin iz pravca Nisa<<

hmmm
                            Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• BrackoNe
                              CBC Član
                              • 13.05.2008
                              • 55
                              • Stara Pazova

LOL, mnogo dobra slika, za medalju!!!
                              Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...

Comment

• CannoN
                                CBC Senator XXL
                                • 15.09.2007
                                • 485
                                • Beograd

Originally posted by skyline
                                >>Ovo je kod iskljucenja za Smederevo/Kovin iz pravca Nisa<<

hmmm
                                Ne razumem zasto hmmm?

Comment

Working...
                                X