Pogrešna strana!!! MUST SEE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

zato sto sam naglasio Kovin

a hmm je kao "i wonder..."
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Armageddon ///M
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2008
      • 447
      • SRB
      • Ne

Neverovatno!
      Ambitious but rubbish.
      http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• artichoka
        CBC Veteran
        • 14.05.2005
        • 141
        • Beograd
        • Peugeot 205XS

Originally posted by skyline
        zato sto sam naglasio Kovin

a hmm je kao "i wonder..."
        Pogadjam, ciljas na "ludaru" u Kovinu? Daj, ne bacaj ljude u rebus, pa ne moraju to svi da znaju =]

Comment

• Hermes
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2006
          • 1306
          • https://t.me/pump_upp
          • bemve

Danas popodne, blizu Pojata,traka ka BG, na km 737+000 autoputa E-75, vrlo slicna situacija....Mercedes pici zaustavnom trakom u suprotnom pravcu
          Samo sto ja nisam slikao, bio sam isuvise zabezeknut....

Meni je autoput manje-vise radno mesto, i ja se vrlo cesto setkam uzduz i popreko, jer moram, i stvarno svasta vidim....ali ovaj snimak i ovo sto sam danas video je stvarno za psihijatriju
          https://t.me/pump_upp

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

@artichoka -
            Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Pa ajde zaustavnom i da pokusa coveg da razume, ali baba defniitivno treba da se identifikuje i krivicno goni! Ne u ludaru nego u zatvor, svi sad mogu da se izvlace na psiholosko stanje. Sta da je npr. naletela na autobus sa ekskurzijom, da li bi autobus ostao na tockovima?

Razumem i ove ljude sto su je snimali ali trebalo je malo ozbiljnije da se odreaguje u tom slucaju, uopste nije bila smesna situacija, da je slucajno naletela na nekog da li bi se tada onako smejali?
              "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• BrackoNe
                CBC Član
                • 13.05.2008
                • 55
                • Stara Pazova

Hermes, ovo zaustavnom trakom još i da razumem, ali opet ZABRANJENO je voziti uopšte zaustavnom trakom (mada za suprotni smer u zakonu ne piše da li je dozvoljeno...)

milan_g1, pazi vozimo paralelno sa babom, baba gleda pravo, Bojana i Stefan Džonson joj mašu, ona ništa, uključimo četiri žmigavca i za njom, vozimo paralelno dok ona od jednom se ne zaustavlja, a ja nastavljam dalje... Ja nisam prošao pored jedne jedine patrole, ili kasnije naplatne rampe. Da sam prošao - rekao bih, ali bi tada verovatno bilo kasno i šta onda?

Dalje, pošto smo ćale i ja radili GPS mape za navigaciju, i jednom smo se vraćali iz Banata, NS autoputem, i čim smo prošli onaj beščanski most, taman kada se odvajaju trake za tamo i nazad, naleteli smo na srnu u crnom, najcrnjem mraku. Zamalo da ju ćale drkne, samo što ju je zabljesnula svetlost pa se ona pomerila (znači prošla je tri trake u suprotnom smeru, i došla na našu preticajnu) i mi došli na naplatnu rampu i kažemo tamo, i on se nasmeje i kaže: "A šta opet preskočila, hehe!". I šta da radiš onda?
                Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...

Comment

• milan_g1
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2007
                  • 863
                  • Karaburma

Originally posted by BrackoNe
                  A šta opet preskočila, hehe!".
                  He he he, kakav car, kao da im sluzi za za*ebanciju pa je pustaju povremeno!

Meni je prvo palo na pamet da uzmem telefon i pozovem pandure, momentalno, a posle bih da je snimam, na to sam mislio, ne mozes da ocekujes da ceh ih sresti negde usput jer kad ti trebaju obicno ih nema.

Ali u svakom slucaju babu treba iskljuciti iz saobracaja i u svojstvu pesaka!!!
                  Pozz
                  "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• skyline
                    CBC Senator XXL
                    • 31.07.2007
                    • 3149
                    • Cacak

Originally posted by BrackoNe
                    bezobraznica vragolasta

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

ko? artichoka?

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Originally posted by CannoN
                        I ja sam imao iskustvo sa babom kamikazom u brzoj traci auto puta, doduse baba je bila skoro bezopasna po druge ucesnike saobracaja:

Ovo je kod iskljucenja za Smederevo/Kovin iz pravca Nisa

Ovo sam slikao u odlasku

Bizarno zar ne?

Sad je sve jasno, bakutaner je nabavio juzinu ( ), problem ce biti kad nabavi neko jace auto koje nece biti od kartona...
                        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• low rider
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2006
                          • 613
                          • Beograd

Nemoj tako, ova baba ide u dobrom smeru i pravilno obilazi vozila iz desne trake, lepo se vidi sa slika .

p.s. slucajeve kao sto je ova baba koja se seta autoputem sam video nekoliko puta

Comment

• Velja
                            CBC Veteran
                            • 22.12.2005
                            • 176
                            • https://t.me/pump_upp
                            • CharlesfaistOB

A moj brat je imao sreću da je zakači samo retrovizorom, (kažem sreću jer je baba u mraku šetala kao ova na slici, jedva je izbegao). Autoput kod plavog mosta, stao sa strane, sklonio babu i sačekao pandure koji su je odveli negde...
                            https://t.me/pump_upp

Comment

• CannoN
                              CBC Senator XXL
                              • 15.09.2007
                              • 485
                              • Beograd

Originally posted by low rider
                              Nemoj tako, ova baba ide u dobrom smeru i pravilno obilazi vozila iz desne trake, lepo se vidi sa slika .

p.s. slucajeve kao sto je ova baba koja se seta autoputem sam video nekoliko puta
                              Ajde probaj da slikas sledeci put

Ja sam imao spremnu kameru(drzim je cesto na stand by-u i pri ruci dok vozim) ali sam samo te dve slike uspeo da napravim - sokirala me na kratko baba jer sam pre slikanja isao poprilicno brzo "njenom" trakom.

Comment

• BračkoDa
                                CBC Član
                                • 27.05.2008
                                • 24
                                • Stara Pazova

BrackoNe

BračkoNe je hteo reći kako smo slučaj prijavili odma posle nekoliko minuta na naplatnoj rampi, a čova je ladno reko - opet je preskočila !!! Ama njih boli uvo što im je autoput neobezbeđen i što sam je mogo rknuti (a priznaćete srna je velika) sa 140 (pa i sa dozvoljenih 120 je mnogo). Čovek nije trepnuo, a kamoli nešto preduzeo. pazi, pa on zna za srne, čak i više puta se to ponovilo !!! Ama njegovo je da naplati putarinu i tačka.

Ma ovo nije dr... ma bolje da ćutim i snebivam se kada mladi ljudi ginu, a niko da nešto uradi.

Ljudi pamet u glavu i smanjite gas.

Comment

Working...
                                X