Jebo te, ladno bilo na vestima...
Ja nisam gledao, mene brat zvao, ali bio sam na terenu...
Kaže da je bio samo delić i da je pisalo amaterski snimak... Ma bio pravi profesionalizam, nisu poznali talenat...
Pa jebiga, i ja sam u trenutku prekoračio brzinu, ako ćemo iskreno, kada sam prešao 120, onda sam dao kameru Bojani da snima, i ok, po tome jesam idiot, ali ostalo, hmmm...
Ovde najveće hvala pripada ovom forumu i mb12, kao i svim ostalim članovima koji su raštrkali priču o ovome...
Tako da... Hvala svima...
ti si vozio 120 tek kad si vozio 130 po satu, tako da nema potrebe da se osecas krivim
i sumnjam da si mogao ista da uradis time sto bi joj svirao
ali sam ubedjen da bi spasli situaciju da ste umesto smejanja govorili "vidi babe, nije normalna, pa ubice nekoga ovom voznjom...."
Ali moj fijat-rols rojs ne greši valjda toliko, heheh, šalim se... Pa da, nisam tako ni razmišljao, ali opet, recimo da sam tu kriv, ali da nisam snimao i da nisam upozorio druge na šta mogu da naiđu.... Hmm...
Elem trebao sam da se setim tog teksta koji bi babu odgovorio od samoubilačkog napada na autobus ili kamion...
A, ko zna, možda baba vidi sama sebe, pa kaže: "Ijuuuu, vidi kako mi ispala loše frizura..."
Comment